GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Τι ΔΕΝ χάνουν οι βουλευτές............. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11107)

gemara 05-05-2010 10:28

Απάντηση: Τι ΔΕΝ χάνουν οι βουλευτές.............

Παιδιά οι περισσότεροι είναι απατεώνες, άσχετοι, παραμυθατζήδες και κοιλαράδες. Ξέρω προσωπικά από το χώρο της δουλειάς μου άτομα τα οποία έφυγαν (τους ξέρασε το σύστημα κοινώς...), πολιτεύτηκαν αργότερα, και λέγαμε όλοι: Αυτός ο απατεώνας και τενεκές βγήκε βουλευτής;;; ή αυτόν τον πήρε ο υπουργός για σύμβουλό του;;; και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε!
Φαντάσου και οι άλλοι που τους δέχτηκαν στους "κύκλους" τους ... Όμοιος, ομοίω...

Προχτές ήμουν σε μία εκδήλωση του δήμου Γέρακα για την Κύπρο. Όταν βγήκαν οι τρεις παριστάμενοι βουλευτές (διαφόρων κομμάτων) να προλογίσουν, πριν ακόμη μιλήσουν, οι παρευρισκόμενοι τους γιουχάρισαν κανονικά. Πάγωσαν, δεν ήξεραν τι να πουν, συλλάβισαν 2-3 λόγια και έκατσαν κάτω. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το πράγμα...

Ουστ από δω!

ntinopoulos 05-05-2010 10:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 156983)
Παιδιά οι περισσότεροι είναι απατεώνες, άσχετοι, παραμυθατζήδες και κοιλαράδες. Ξέρω προσωπικά από το χώρο της δουλειάς μου άτομα τα οποία έφυγαν (τους ξέρασε το σύστημα κοινώς...), πολιτεύτηκαν αργότερα, και λέγαμε όλοι: Αυτός ο απατεώνας και τενεκές βγήκε βουλευτής;;; ή αυτόν τον πήρε ο υπουργός για σύμβουλό του;;; και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε!
Φαντάσου και οι άλλοι που τους δέχτηκαν στους "κύκλους" τους ... Όμοιος, ομοίω...

Προχτές ήμουν σε μία εκδήλωση του δήμου Γέρακα για την Κύπρο. Όταν βγήκαν οι τρεις παριστάμενοι βουλευτές (διαφόρων κομμάτων) να προλογίσουν, πριν ακόμη μιλήσουν, οι παρευρισκόμενοι τους γιουχάρισαν κανονικά. Πάγωσαν, δεν ήξεραν τι να πουν, συλλάβισαν 2-3 λόγια και έκατσαν κάτω. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό το πράγμα...

Ουστ από δω!

ειναι πολυ δυσκολο για καποιον που ειναι αξιοπρεπης να πολιτευτει!
τους βλεπω πως βγαινουν προ εκλογων και γλυφουν τον κοσμο παρακαλωντας να τους ψηφισουν και...μου ερχεται εμετος!γλοιωδεις τυποι!!!:hmmm:

vasorfa 05-05-2010 11:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 156990)
ειναι πολυ δυσκολο για καποιον που ειναι αξιοπρεπης να πολιτευτει!
τους βλεπω πως βγαινουν προ εκλογων και γλυφουν τον κοσμο παρακαλωντας να τους ψηφισουν και...μου ερχεται εμετος!γλοιωδεις τυποι!!!:hmmm:

Αφου φιλαρακι για να γινεις κατι σε ΟΛΗ την κοινωνια μας η θα κατσεις σε καπιοιον-η θα φιλισεις κατουρημενη ποδια--και εννοειτε---αυτοσεβασμος και αυτοεκτιμηση---ΟΥΔΗΣ!!!!!

Αντε τωρα με τους παπαριδες που τοσα χρονια πληρωνουμε ολοι μας....αλλα επιμενω και λεω----ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ----εχουμε την δυναμη αλλα την εχουμε βαλει για υπνο...........:mad::mad::mad::mad:

gsmaniac 05-05-2010 15:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 156983)

Ουστ από δω!

ειναι καλοι ανθρωποι οι χοντροι γιωργο μου.......:cool::cool::cool:

italos 06-05-2010 15:04

"Παιδιά εγώ είμαι ο Γιώργος ...ο Γιωργάκης σας...χάθηκα με το κανό και δεν ξέρω που βρίσκομαι"

Χεστήκαμε και εγώ είμαι ο Αντώνης ο ψαράς και δεν έχω βγάλει τπτ απο το πρωί...!!!

Διάλογος του πρωθυποργου το καλοκαίρι όταν τον ψάχνανε επειδή είχε χαθεί με το κανό του μη ####!!!

Δεν είμαι μηδενιστής...υπάρχουν κ ικανοί πολιτικοί που όπως και εμάς τους έχει φάει το σύστημα και δεν "μπορούν" να κάνουν τπτ!!!

Ποια είναι η λύση όμως......μέχρι τώρα όλοι λέμε και λέμε και λέμε....δεν ξέρουμε όμως πια είναι η λύση απέναντι σε αυτά τα ρεμάλια.....

Και πως να αλλάξει το σύστημα όταν οι ίδιοι κ οι ίδιοι βγαίνουν πάντα εδώ και 30 χρόνια.....λέει είμαι 30 χρόνια βουλευτής....άραξε ρε...τι σημαίνει 30 χρόνια βουλευτής???? του παππού σου ήταν η θέση????

Ας βάλουνε όριο στην εκλογή βουλευτώ μαξιμουμ 2 τετραετίες κ μετά σπίτια τους....και να μην πέρνουνε συντάξεις απλά να μετ΄ρανε στα συντάξιμα ενσημα τους...τ΄τοε να δω ποιοι θα κατέβουν για βουλευτές και ποιοι όχι.....Είναι κ ρίσκο βέβαια μην εκλέγονται 2 τετραετίες κ προσπαθήσουν μέσα σε αυτες τις θητείες να φάνε ότι θα τρώγανε σε 30 χρόνια!!!

Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα είναι πλέον τα πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές!!

boxerakias57 07-05-2010 10:16

αυτο ομως που δεν χανουν ειναι ενα μπερτακι ξυλοΝεύρα

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!