![]() |
Απάντηση: SERVICE στα 40.000χλμ
Απόσπασμα:
Εσυ θα τα πληρωσεις αλλιως οταν ερθει η ωρα!!!!!!..:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Άντε και ένα τελευταίο γιατί μου φαίνεται ότι εξαντλήθηκε το θέμα.
Η Aditional pump είναι μόνο για να διατηρεί καύσιμο (συνεχή ροή υγρού-αρχή Σ.Δοχείων) μέσα στο λαστιχάκι που συνδέει τα δυό μάγουλα, και δουλεύει με πίεση-υποπίεση (λόγω ενδιάμεσης μεμβράνης) από την επιστροφή του καυσίμου που περίσεψε από τη πυρά.... Τέλος θα συμφωνήσω με το φίλο ThanDim : "Τέλος να κάνω μια παρατήρηση: η ανάγνωση ενός manual και η πρακτική εφαρμογή των γνώσεων μας αλληλοσυμπληρώνονται!! Οτιδήποτε από τα 2 μόνο του είναι μίση γνώση. Οπότε, RTFM - Read The ####ing Manual - και πιάστε τα εργαλεία!!!! " Επίσης έχω και γω την ίδια απορία : "Τελικά με το ρουμπινέτο τι εννοούσες;" |
Απόσπασμα:
Αστο ξεχνα το!!!!! Οταν συναντηθουμε με τους υπόλοιπους σε εναν καφε θα θεσω τα ερωτηματα μου για να μου λυθουν οι απορίες!!! Σημ= Οχι δεν ειμαι ''στοκος'' (δικια μου εκτιμηση μην παρεξηγηθω) αλλα καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω! Ελπιζω να τα καταλαβω με χαρτι και μολυβι live!!! αλλιως......θα ξανακανω εκτιμησεις!!!!:) |
Ολα καλά...
Μ΄αρέσει που είσαι ψαγμένος και διαβασμένος... μπράβο. |
Καλησπερα σε ολους και ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που πλουτιζουν το κεφαλι μου με τις αληθινα απιστευτες και ψαγμενες γνωσεις τους.Επειδη ομως για μενα ειναι λιγο δυσκολο προς το παρον να βαλω χερι στη μοτο και επισης μου φαινεται και καπως να παω να στηθω πανω απο τον μηχανικο την ωρα του service και να του κανω υποδειξεις που γνωριζω μονο στη θεωρια,προτεινω να φτιαξουμε μια λιστα με τις εργασειες που προτεινει η μαμα για να μπορουμε να συγκρινουμε οταν παμε μεχρι εκει την καλη μας και μια ακομη λιστα που προτεινουν οι γνωστες του φορουμ μας για την ομαλη λειτουργια του κινητηρα οπως επισης και την μακροζωια του.(και του αναβατη!!!:D:D:D)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ....... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:55. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!