![]() |
Απάντηση: Αυτό τι είναι στις 19/5/10;
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Καποια στιγμη θα δωσουμε το ριμαδι στο Περαμα αντιπαροχη και γεια σου Αθηνα.......... |
Απόσπασμα:
Υ.Γ.αν σε αντεξει κι αυτος!:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο καθε ανθρωπος με τις αποψεις του και τις προτεραιοτητες του!! Κι εγω με τις δικες μου τις οποιες κι εχω παραθεσει πολλακις σε αυτο το φορουμ!!! Και δεν ειναι σχεδόν ποτε φιλοΜπεΜβεδικιες!!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν υπαρχει θεμα ξεκατινιασματος σε αυτο το φορουμ, ολοι λεμε τις αποψεις μας επι ισοις οροις!!! Αν κανεις μια αναδρομη στα ποστ μου θα δεις τι τους εχω σούρει!! Και ομως ειμαστε οι καλυτεροι φιλοι συνοδοιποροι αναβατες παντου και παντοτε!! οι εκδρομες μας (παντα μικτες απο ξενα μηχανακια και δη Βαραντερο) το αποδικνύουν!!!! Αν ξερεις τι μου εχουν σουρει ntinopoylos & Gsmaniac δεν λεγεται!!!!!!:yz Αλλα σιγονταρω κι εγω και ολοι μας!!1 Ευγενης αμιλλα!!!!! Το μονο μου παραπονο ειναι οτι σε καθε εκδρομη μας σερνω κι ενα τρειλερ με εργαλεια μπας και χρειαστει να κατεβασουμε κανα GSoμοτερ λογω βλαβης κι ετσι μενω πισω και δεν το ευχαριστιεμαι!!Ας ειναι......βοηθεια θα προσφερουμε, αν χρειαστεί, σε ενα ατυχη συναδελφο που του αρεσουν οι ''χαρακτηρες''!!!!!!:sm7: προς GSManiac Mην τυχον και απαντησεις διοτι σου τα εχω που σου τα'χω μαζεμενα με το 16μετρο και την τυχη σου....θα γινουμε μπίλιες!! Ατιμη ζηλια!!!!:sm7: καλοταξιδοι να εισαστε και να πινετε καμια ρακι στην υγεια μου!!!!!! |
θα απαντησω.......:cool::cool::cool: και εμεις σε αγαπαμε...γιωργο μου:D:D:D οσο για τα εργαλεια που κουβαλας στις εκδρομες...τσαμπα ο κοπος:p:p:p |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!