GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Πρόταση για Κάρτα μέλους GSforum (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12785)

vpentza 26-07-2010 12:11

Απάντηση: Κάρτα μέλους GSforum

εξακολουθούμε και χάνουμε το νόημα...κανείς δεν "κατηγόρησε" τον αγαπητό gandreas ούτε και κανέναν άλλο..........

η πρότασή του απλά αποτέλεσε θέμα για ευρύτερους προβληματισμούς....

ntinopoulos 26-07-2010 12:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 189316)
εξακολουθούμε και χάνουμε το νόημα...κανείς δεν "κατηγόρησε" τον αγαπητό Κώστα ούτε και κανέναν άλλο..........

ποιον κωστα?:Απορία:

vpentza 26-07-2010 12:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 189317)
ποιον κωστα?:Απορία:

σωστόοοος...λάθος εκ παραδρομής και τώρα διορθώθηκε...

ntinopoulos 26-07-2010 12:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 189316)
εξακολουθούμε και χάνουμε το νόημα...κανείς δεν "κατηγόρησε" τον αγαπητό gandreas ούτε και κανέναν άλλο..........

καλα ρε βασιλη,αν μετα απο μια τετοια αθωα προταση και με δεδομενο οτι πλεον οι περισσοτεροι γνωριζομαστε προκυπτουν τετοιοι προβληματισμοι...τοτε πρεπει να ψαχτουμε...:rolleyes:

Arkas 26-07-2010 13:27

Φιλαράκια,
όπως έχετε ήδη αντιληφθεί είμαστε μια μεγάλη παρέα, πολυφωνική και προπαντός, άκρως ενεργή!
Είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι προτάσεις των φίλων - μελών μας, ιδίως όταν είναι τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες.

Σε κάθε περίπτωση, όταν πρόκειται να υλοποιηθεί μία πρόταση ή σκέψη, θα υπάρχει και η αντίστοιχη ενημέρωση από την διαχείριση.

Προσωπικά, είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της εντυπωσιακής από κάθε πλευρά παρέας, του GS Forum.
Το ίδιο ελπίζω να αισθάνεσθε και εσείς...

vaskoukou 26-07-2010 13:33

:sm5::sm4:

xenos 27-07-2010 13:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 189360)
Φιλαράκια,
όπως έχετε ήδη αντιληφθεί είμαστε μια μεγάλη παρέα, πολυφωνική και προπαντός, άκρως ενεργή!
Είναι πάντα ευπρόσδεκτες οι προτάσεις των φίλων - μελών μας, ιδίως όταν είναι τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες.

Σε κάθε περίπτωση, όταν πρόκειται να υλοποιηθεί μία πρόταση ή σκέψη, θα υπάρχει και η αντίστοιχη ενημέρωση από την διαχείριση.

Προσωπικά, είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της εντυπωσιακής από κάθε πλευρά παρέας, του GS Forum.

:sm8::sm8:

gandreas 27-07-2010 16:05

Βλέπω δημιουργήθηκε κάποιο θεματάκι. (είμαι σε διακοπές και απέχω λίγο) Καλό είναι γιατί βλέπουν οι διαχειριστές και την άλλη πλευρά, αν υπάρχει!!!. Σας υπενθυμίζω τις προθέσεις μου που είναι καθαρά φιλικές και θέλω να ελαφρύνω το βαρύ έργο του Νίκου που όπως έχετε προαναφέρει το κάνει με κέφι και χωρίς την παραμικρή δυσαρέσκεια, αλλά όπως όλη μας γνωρίζουμε καταναλώνοντας πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο του. Ήμουν λίγες εβδομάδες στο φόρουμ όταν ο ΧΕΝΟS (Ξενοφώντας δεν αναφέρομαι και σε άλλους γιατί θα φάμε αρκετές σελίδες) χάρισε δερμάτινο μπουφάν σε μέλος μας(έτυχε σε εμένα:D). Ήταν μία από τις πολλές και καλές κινήσεις που μου έδειξε την ποιότητα, τον χαρακτήρα και την αγάπη των μελών μας για το φόρουμ και με έκανε να θέλω να προσφέρω και εγώ με τον δικό μου τρόπο. Ήταν λάθος μου που δεν ενημέρωσα κανέναν και απλά έγραψα μια ιδέα χωρίς να την σκεφτώ καθόλου, οπότε μην το συνεχίσουμε το θέμα, μια και δεν ήταν ο σκοπός μου να μας φέρω σε αντιπαράθεση. Όταν κρίνουν οι υπεύθυνοι ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, σίγουρα θα την κάνουν και αν θελήσουν ή χρειαστούν την παραμικρή βοήθεια από εμένα για αυτό ή για οποιαδήποτε άλλο θέμα, έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω. Και όπως λέει και ο Δημήτρης είμαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της παρέας και νοιώθω την ανάγκη να την διαφημίσω με κάθε τρόπο:D.

CPretenteriS 27-07-2010 17:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 189360)
Φιλαράκια,

:sm8:

commander 27-07-2010 17:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas;[SIZE=4
είμαι πραγματικά υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της παρέας [/SIZE]

α γεια σου Αντρεα
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020408.gif

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:32.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!