GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Νεάπολη Εξαρχείων, τα φώτα σας...παρακαλώ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13134)

KAS 11-08-2010 17:29

Απάντηση: Νεάπολη Εξαρχείων, τα φώτα σας...παρακαλώ

Παιδιά τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω στα Εξάρχεια σχεδόν σε καθημερινή βάση για ποτάκι , η φαγητό . Δεν υθπάρχει καμια σχέση με αυτό που φαντάζονται αρκετοί , δηλαδή για περιθωριοποιημένη περιοχή .Και θεωρώ ότι είναι από τις ποιο ασφαλείς στην Αθήνα .Και βέβαια όταν ο φίλος μιλά για σπίτι στην Διδότου , μιλάμε για άριστη περιοχή .Εξάλλου δοκιμάστε να ρωτήσετε για τιμές ( πώληση ) στη περιοχή αυτή .Θα σας πέσουν τα αυτιά .Αν υπάρχει σπίτι προς πώληση .

gsmaniac 11-08-2010 17:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 195820)
Τελικά έπεσες στο τσουβάλι...:D

Υ.Γ. Θα μας σκίσει ο Χάρης όταν δει το θέμα του σε αυτά τα χάλια..:confused:

ο λεοντοκαρδος εχει φαει ηδη το λαπτοπ.....απο τα νευρα του:sm7:
οι βασιλιαδες του σπαμ....:o:o:o

ntinopoulos 11-08-2010 17:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KAS ( 195828)
Παιδιά τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω στα Εξάρχεια σχεδόν σε καθημερινή βάση για ποτάκι , η φαγητό . Δεν υθπάρχει καμια σχέση με αυτό που φαντάζονται αρκετοί , δηλαδή για περιθωριοποιημένη περιοχή .Και θεωρώ ότι είναι από τις ποιο ασφαλείς στην Αθήνα .Και βέβαια όταν ο φίλος μιλά για σπίτι στην Διδότου , μιλάμε για άριστη περιοχή .Εξάλλου δοκιμάστε να ρωτήσετε για τιμές ( πώληση ) στη περιοχή αυτή .Θα σας πέσουν τα αυτιά .Αν υπάρχει σπίτι προς πώληση .

αμαν βρε κωστη!τι απαντηση ειναι αυτη?:mad:
μη χαλας το θεμα...:mad:
δε βλεπεις οτι σπαμαρουμε?:rolleyes:

vpentza 11-08-2010 20:33

το θέμα είναι να ζήσει το παιδί σε ένα καλύτερο του κέντρου προάστειο. Λιγότερη φασαρία, καθαρότερο περιβάλλον.
Μεγαλώνοντας σε μια καλύτερη και πιο όμορφη περιοχή, βάζει καλύτερες βάσεις για το πού και πώς θα θέλει να ζήσει στο μέλλον, συνηθίζει στην ησυχία, τη τάξη, τη καθαριότητα .
Και μακρύτερα από το κέντρο να ζει, οι αποστάσεις με τα ΜΜΕ είναι κοντινές και η Αθήνα είναι γεμάτη καφέ & εστιατόρια...
Μην ξεχνάτε ότι ο/η φοιτητής/τρια έχει τις μετακινήσεις ..για τη πλάκα του/της. Πάνε παντού και με οποιοδήποτε τρόπο, φτάνει να το θέλουν...

siraxanz 12-08-2010 12:23

Μετά από 30 ώρες απουσίας εδω είμαι πάλι. Ένοιωσα μεγάλη έκπληξη για την κινητικότητα του θέματος και το λαμβάνω σαν ενδιαφέρον για το πρόβλημα μου!Σας ευχαριστώ όλους. Ο φίλος που έγραψε οτι είχα ήδη αποφασίσει κ ο +1200 έχουν δίκιο, είχε μεγάλο βάρος η πεζη πρόσβαση στη σχολή. Από όλες τις γνώμες. σεβαστές κ αξιόλογες, ειδικό βάρος έχουν, αυτών που ζουν η δουλεύουν εκεί. Άλλωστε αυτές τις γνώμες κ εμπειρίες ήθελα να ξέρω. Διαβάζοντας τα ποστ μου φαίνεται οτι
αν έγραφα μόνο Νεάπολη δεν θά είχατε τόσες αντιρήσεις! Με τπτ δεν παίζει το κόστος, αλλά στα όρια της λογικής, αλλιώς πήγαινα Κολωνάκι. Είχα όριο τα 450 ευρώ. Τα νέα είναι οτι χθες έκλεισα σπιτι στη Νεάπολη της Αθήνας κ πέστε μου καλορίζικο. Τελείωσα αργά κ δεν μπορεσα να ερθω Βάρκιζα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την συμμετοχή.

KAS 12-08-2010 12:59

Να είναι καλορίζικο και πάνω από όλα να το ευχαριστηθεί η μικρή .

gsmaniac 12-08-2010 13:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 196070)
Μετά από 30 ώρες απουσίας εδω είμαι πάλι. Ένοιωσα μεγάλη έκπληξη για την κινητικότητα του θέματος και το λαμβάνω σαν ενδιαφέρον για το πρόβλημα μου!Σας ευχαριστώ όλους. Ο φίλος που έγραψε οτι είχα ήδη αποφασίσει κ ο +1200 έχουν δίκιο, είχε μεγάλο βάρος η πεζη πρόσβαση στη σχολή. Από όλες τις γνώμες. σεβαστές κ αξιόλογες, ειδικό βάρος έχουν, αυτών που ζουν η δουλεύουν εκεί. Άλλωστε αυτές τις γνώμες κ εμπειρίες ήθελα να ξέρω. Διαβάζοντας τα ποστ μου φαίνεται οτι
αν έγραφα μόνο Νεάπολη δεν θά είχατε τόσες αντιρήσεις! Με τπτ δεν παίζει το κόστος, αλλά στα όρια της λογικής, αλλιώς πήγαινα Κολωνάκι. Είχα όριο τα 450 ευρώ. Τα νέα είναι οτι χθες έκλεισα σπιτι στη Νεάπολη της Αθήνας κ πέστε μου καλορίζικο. Τελείωσα αργά κ δεν μπορεσα να ερθω Βάρκιζα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την συμμετοχή.

καλοριζικο και καλη τυχη στο παιδι...:)
ειμαι σιγουρος οτι θα περασει καλα...;)
και αν την πειραξει καποιος......απλα ποσταρησε το:cool::cool::cool:

Arkas 12-08-2010 13:18

Χάρη, καλή διαμονή στο παιδί
και να ξέρεις για ό,τι χρειαστεί
θα είμαστε όλοι δίπλα του!

ntinopoulos 12-08-2010 13:30

καλη διαμονη και οπως ειπε κι ο κωστης εδω ειμαστε για παροχη καθε δυνατης βοηθειας!:)

frits 12-08-2010 14:11

Τι να κάνουμε Χάρη λείπει ο GeorgeP και δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε. :D

Καλή τύχη στην κόρη και ότι χρειαστείς-τεί τα τηλέφωνά μας τα έχεις.

Φαντάζομαι ότι θα ανεβαίνεις Αθήνα συχνότερα τώρα οπότε θα σε δούμε σε κάποιο καφέ του χειμώνα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!