GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/2010 !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13407)

tsompanis 27-08-2010 15:20

Απάντηση: Νυμφαίο-Καστοριά-Ιωάννινα-Λευκάδα για μάχιμους - Καταδρομική στις 27-29/8/2

λοιπόν,εγώ θα σας δώ μάλλον σίγουρα!
εμείς έχουμε κανονίσει αύριο κατα τις 10.00 το πρωί να φύγουμε 2 μηχανές για σαράντα και την κυριακή,καστοριά νυμφαίο για μάτι στις αρκούδες και τους λύκους ;)
αν και έχω κανονίσει για ραντεβού στον δρόμο για κακαβιά,μπορώ πρωί να κατέβω γιάννενα και να φύγω απο εκεί,αφού κεράσω πρώτα καφεδάκι:)
όλα αυτά βέβαια,αν έχετε έρθει μέχρι τις 09.00 -09.30 το πολύ

τι λέτε κύριοι?

CPretenteriS 27-08-2010 15:45

Απάντηση: Νυμφαίο-Καστοριά-Ιωάννινα-Λευκάδα για μάχιμους - Καταδρομική στις 27-29/8/2

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 201790)
εμείς έχουμε κανονίσει αύριο κατα τις 10.00 το πρωί να φύγουμε 2 μηχανές για σαράντα και την κυριακή,καστοριά νυμφαίο για μάτι στις αρκούδες και τους λύκους ;)
αν και έχω κανονίσει για ραντεβού στον δρόμο για κακαβιά,μπορώ πρωί να κατέβω γιάννενα και να φύγω απο εκεί,αφού κεράσω πρώτα καφεδάκι:)

τι λέτε κύριοι?

Αγοοοόριιι μου....!! Είσαι ο άνθρωπος μας... Μόλις επιστρέψω γραφείο θα ξαναδω το πλάνο και θα ποστάρω... :) ;)

tsompanis 27-08-2010 15:51

θα τα πούμε και το νωρίς το βράδυ που θα γυρίσω .έχω κρατήσει και το τηλέφωνό σου;)
πάω για κουβάλημα τώρα!μέσα στο μεσημέρι:(
αυτά παθαίνεις άμα θέλεις 2 μερούλες σερί βολτίτσα ;)

CPretenteriS 27-08-2010 16:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 201807)
θα τα πούμε και το νωρίς το βράδυ που θα γυρίσω .έχω κρατήσει και το τηλέφωνό σου;)
πάω για κουβάλημα τώρα!μέσα στο μεσημέρι:(
αυτά παθαίνεις άμα θέλεις 2 μερούλες σερί βολτίτσα ;)

Καλή δύναμη... :D:D

Γύρω στις 9-9:30 το πρωί... θα κερνάς καφεδάκι πάνω στη λίμνη των Ιωαννίνων, απέναντι απ΄το κάστρο......!!! :) :)

Εμείς σε προτάσεις κεράσματος... δε λέμε ποτέ όχι... θα το 'χεις καταλάβει...!! Και ποτέ δεν αστειευόμαστε με προσκλήσεις ανά την Ελλάδα... :D:D:D

Γι αυτό έχουν σταματήσει να μας καλούν.... :sm7::sm7: αστειεύομαι...

Πάρε ότι ώρα θέλεις... και μέσα στη μαύρη νύχτα... να τα πούμε... το τηλεφωνο είναι συνδεδεμένο με το κράνος και θα οδηγούμε όλη νύχτα οπότε αποκλείεται να με ξυπνήσεις... :cool::cool:

CPretenteriS 27-08-2010 16:09

Και είπαμε.... η διεύθυνση του forum... να κανονίσει βραδυνή βάρδια μήπως χρειαστούμε κάτι... :D:D

Το Θεολόγο τον βάζετε... Γερμανικό... 2-4... :sm7:

margot 27-08-2010 16:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 201619)
Έτσι και καταφέρω να τσιμπήσω τρίτη συμμετοχή... πάω να παίξω τζόκερ κατευθείαν... :D:D

Άααααλλοςςςςς για Καστοριάαααα....??? :Απορία::Απορία::Απορία:

Τί λες να σε στείλω να παίξεις τζόκερ...?????:sm7::sm7::sm7::sm7:

το φαντάζεσαι να σας πω ότι έρχομαι:D:D

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα:D

Michael Chatzilias 27-08-2010 16:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsompanis ( 201790)

τι λέτε κύριοι?

Μου ακούγεται πολύ καλό, θα θέλαμε πολύ να σε δούμε.
Συντονίσου με τον Κωστή και κανονίστε, όπως ξέρεις η βόλτα αυτή είναι δυνατή, ολονύχτια, για λίγους και θα είμαστε Wired όλο το βράδυ.

Michael Chatzilias 27-08-2010 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από margot ( 201824)

Φυσικά όσοι θέλετε είστε ευπρόσδεκτοι να συνταξιδέψετε μαζί μας.
Ξέρετε ότι είναι δύσκολη και κουραστική η βόλτα , και είναι για λίγους , θα είναι όμως ξεχωριστά και όμορφα...

Για όσους θέλετε να συναντηθούμε σε διαφορετικά μέρη, συντονιστείτε μαζί μας και πάρτε μας τηλ να συναντηθούμε.

Καλή αρχή και καλό μας ταξίδι!

CPretenteriS 27-08-2010 17:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από margot ( 201824)

:D:D:D

Να 'σαι καλά Μαργαρίτα μου... η FB φίλη μου... τι κάνει....?? :D:D

CPretenteriS 27-08-2010 17:03

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:14.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!