![]() |
Απάντηση: Νυμφαίο-Καστοριά-Ιωάννινα-Λευκάδα για μάχιμους - Καταδρομική στις 27-29/8/2
λοιπόν,εγώ θα σας δώ μάλλον σίγουρα!
εμείς έχουμε κανονίσει αύριο κατα τις 10.00 το πρωί να φύγουμε 2 μηχανές για σαράντα και την κυριακή,καστοριά νυμφαίο για μάτι στις αρκούδες και τους λύκους ;) αν και έχω κανονίσει για ραντεβού στον δρόμο για κακαβιά,μπορώ πρωί να κατέβω γιάννενα και να φύγω απο εκεί,αφού κεράσω πρώτα καφεδάκι:) όλα αυτά βέβαια,αν έχετε έρθει μέχρι τις 09.00 -09.30 το πολύ τι λέτε κύριοι? |
Απάντηση: Νυμφαίο-Καστοριά-Ιωάννινα-Λευκάδα για μάχιμους - Καταδρομική στις 27-29/8/2
Απόσπασμα:
|
θα τα πούμε και το νωρίς το βράδυ που θα γυρίσω .έχω κρατήσει και το τηλέφωνό σου;)
πάω για κουβάλημα τώρα!μέσα στο μεσημέρι:( αυτά παθαίνεις άμα θέλεις 2 μερούλες σερί βολτίτσα ;) |
Απόσπασμα:
Γύρω στις 9-9:30 το πρωί... θα κερνάς καφεδάκι πάνω στη λίμνη των Ιωαννίνων, απέναντι απ΄το κάστρο......!!! :) :) Εμείς σε προτάσεις κεράσματος... δε λέμε ποτέ όχι... θα το 'χεις καταλάβει...!! Και ποτέ δεν αστειευόμαστε με προσκλήσεις ανά την Ελλάδα... :D:D:D Γι αυτό έχουν σταματήσει να μας καλούν.... :sm7::sm7: αστειεύομαι... Πάρε ότι ώρα θέλεις... και μέσα στη μαύρη νύχτα... να τα πούμε... το τηλεφωνο είναι συνδεδεμένο με το κράνος και θα οδηγούμε όλη νύχτα οπότε αποκλείεται να με ξυπνήσεις... :cool::cool: |
Και είπαμε.... η διεύθυνση του forum... να κανονίσει βραδυνή βάρδια μήπως χρειαστούμε κάτι... :D:D
Το Θεολόγο τον βάζετε... Γερμανικό... 2-4... :sm7: |
Απόσπασμα:
το φαντάζεσαι να σας πω ότι έρχομαι:D:D Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα:D |
Απόσπασμα:
Συντονίσου με τον Κωστή και κανονίστε, όπως ξέρεις η βόλτα αυτή είναι δυνατή, ολονύχτια, για λίγους και θα είμαστε Wired όλο το βράδυ. |
Απόσπασμα:
Ξέρετε ότι είναι δύσκολη και κουραστική η βόλτα , και είναι για λίγους , θα είναι όμως ξεχωριστά και όμορφα... Για όσους θέλετε να συναντηθούμε σε διαφορετικά μέρη, συντονιστείτε μαζί μας και πάρτε μας τηλ να συναντηθούμε. Καλή αρχή και καλό μας ταξίδι! |
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Μαργαρίτα μου... η FB φίλη μου... τι κάνει....?? :D:D |
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!