![]() |
Απάντηση: Περί του τι παριστάνει κανείς
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
δε θα ηταν καλυτερα να εμενες σε αυτες για να μη χαλαμε τις καρδιες μας?:rolleyes: ασε που καποιος που δε σε ξερει μπορει να σε κακοχαρακτηρισει!:rolleyes: :D:D:D |
Κώστα, τα έχουμε ξαναπεί και ξέρεις ότι προτιμώ την παρέα από τις ανούσιες αντιπαραθέσεις. Όμως για να υπάρξει παρέα πρέπει να υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για αποφυγή προσβολών.
Στο θέμα δεν μπήκα ξεκούδουνα, αλλά γιατί συνεχώς παίζει μια ατμόσφαιρα του στυλ, "εδώ οι καλοί πατριώτες και οι άλλοι οι τυφλοί ανοίξτε κορόϊδα τα μάτια" και κολοκύθια τούμπανα. Ακόμη και το παραμύθι, "οι πολιτικοί φταίνε για την κατάντια μας και τα ξένα κέντρα". Πάντα "κάποιοι άλλοι φταίνε" και όχι η τύφλα αυτών που τα λένε!!! Εντάξει, άντε θα πει ο καθένας μας το μακρύ του και το κοντό του, αλλά και κάποιο μέτρο δεν βλάπτει. Δεν μπορεί όλη την ώρα να πέφτεις σε ποσταρίσματα του στυλ "είστε κορόϊδα, ανοίχτε τα μάτια σας" και να μην νευριάσεις. Επίσης είναι ενοχλητικό να σου κάνουν κατήχηση για τα ιδανικά σου και τις επιλογές σου στη ζωή, πολύ περισσότερο όταν γίνεται από άτομα "άψητα" και "μακρυά νυχτωμένα". Εδώ για τον τρόπο που χαιρετιούνται οι μηχανόβιοι, υπάρχουν ενοχλήσεις, φαντάσου σε σημαντικότερα θέματα. Θα μου πεις, αφού ρε φίλε ενοχλείσαι γιατί δεν πας αλλού?!?!? Εδώ το θέμα γίνεται πολύ προσωπικό. Λόγω δουλειάς, είμαι σε διαρκή κίνηση, οπότε και οι φιλικές επαφές περιορίζονται. Εντάξει, μπορεί να επικοινωνώ όποτε θέλω με τους δικούς μου, όμως μόλις βρεθώ σε ένα ξενοδοχείο ανά τον κόσμο και αφού τακτοποιήσω τις δουλειές μου, είναι υπέροχη η αίσθηση να μπαίνω στο ιντερνετ και να τα λέω ή να μαθαίνω τα νέα φίλων, χωρίς όμως (και λόγω διαφοράς ώρας) να πρέπει να τους ενοχλήσω στο τηλ. Άσε που λες ένα γειά, βλέπεις μια φωτο κλπ. όποτε βρεις χρόνο, χωρίς δεσμεύσεις ωραρίου. Αφήνεις ένα μήνυμα και όταν μπορέσει ο άλλος θα το πάρει. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι λογικό να αλλάζω παρέες (και φόρουμ!!!) κάθε τρείς και λίγο. Ξέρεις επίσης πολύ καλά την μία και μοναδική μετακίνησή μου και τα καθέκαστα. Όπου αλλού (σε μοτοφόρουμ) είμαι μέλος, απλά είμαι, χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή. Σίγουρα, δεν περιμένω πως θα είναι όλα σύμφωνα με τα γούστα μου, αλλά βρε αδερφέ μην το παρακάνουμε κιόλας. Όπως καταλαβαίνεις είναι ιδιαιτέρως ιδιοτελής, η κουραστική πολλές φορές επανάληψή της γκρίνιας!!!!!! Αλλιώς γκρινιάζεις όταν έχεις πολλές επιλογές και αλλιώς όταν το βραδάκι η ιστοσελίδα του gsforum γίνεται το "καθιστικό" που δέχεσαι τους φίλους σου!! Πολλοί φίλοι έχουν συχνά αναφέρει το αυτονόητο, "όλοι έχουμε απόψεις, αλλά δεν χρειάζεται να τις πετάμε κάθε τόσο στη μούρη των άλλων", όμως ακόμη συχνότερα μερικοί το παρακάνουν με το αντίθετο. Έτσι κάποια στιγμή που "τα παίρνεις" αρπάς μια τρίχα και ως συνήθως την κάνεις τριχιά. Γι αυτό και το "ανθολόγημα" που μου έφτιαξες μοιάζει χωρίς συνοχή. Το ίδιο πάντως ισχύει πολλές φορές και για τα δικά σου γραφόμενα, αν και είπα σαν "παλιότεροι" να μην το τραβάμε!!! Και μην ακούω ηλιθιότητες του είδους "ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι πιστεύει" κλπ. Όλοι καταλαβαίνουμε πως ότι λέμε το λέμε για να περάσουμε την γνώμη μας, παρ' όλο που όλοι επίσης ξέρουμε πως κανένας δεν αλλάζει την δικιά του. Άρα μόνο "ενοχλητικά" είναι τέτοια θέματα και μόνο συμπλεγματικά άτομα επιμένουν να τα συντηρούν. Άσε που παραείναι βλακώδεις οι τοποθετήσεις που ούτε για ψιλοκόντρα δεν ψήνεσαι. |
Απόσπασμα:
Αν θες να αντικρούσεις τα "κολοκύθια τούμπανα" κάνε το με επιχειρήματα και όχι με ανούσιες φανφάρες. Άκουσα διάφορα αλλά κανένα επιχείρημα. Και ποιός είσαι εσύ που θα βάλεις το μέτρο; Ο μέγας παντογνώστης; Μέτρο έχουμε όσο συζητούμε πολιτισμένα. Για θυμήσου ποιός άρχισε την ειρωνία; Και για να τελειώνουμε ποιός σου έκανε κατήχηση για τα ιδανικά σου και τις επιλογές σου στην ζωή; Όποιος δηλαδή πει μια γνώμη με την οποία εσύ δεν συμφωνείς αυτομάτως τον "βαφτίζεις" κατηχητή; Μήπως τα έχεις μπλέξει λίγο; Τώρα το "άψητα" και το "μακρυά νυχτωμένα" εύχομαι να μην το είπες για εμένα γιατί δεν με ξέρεις ούτε στο ελάχιστο... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μόνο μία διευκρίνηση, γιατί προφανώς ξεχνάς ποιός άρχισε την ειρωνεία. Αυτά και καληνύχτα για σήμερα. |
Απόσπασμα:
Αυτό που κατάλαβα όμως είναι πως ή σε ενόχλησε η σύγκριση του Σόπενάουερ με τον Σωκράτη (για δικούς σου λόγους) ή πως δεν υπάρχει κανένα μα κανένα σημείο επαφής οπότε... καληνύχτα και καλή εβδομάδα. |
Ειρήνη Υμίν σύντροφοι...... δεν οργανώνουμε καμιά εκδρομούλα καλύτερα...??
Συμφωνώ ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις σ'ένα φόρουμ... και αντιπαραθέσεις να υπάρχουν... και διαφορετικές απόψεις... αλλά εδώ... τις τελευταίες ημέρες... για να μην πω τις τελευταίες 2 εβδομάδες.... σαν να έχει λίγο πάρει τον κατήφορο η κατάσταση....... και είναι λίγο στενάχωρο... για μένα τουλάχιστον...!!! Δεν νομίζω πως έχει κανείς να χωρίσει κάτι με κάποιον εδώ μέσα... σωστά?? Δε χρειάζεται να φτάνουν τα threads σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μπαίνει κάποιος να τα κλειδώνει... πολιτισμένοι είμαστε... και κρατάμε ένα επίπεδο!!! Και στο κάτω κάτω.... παίρνουμε αυτόν με τον οποίο έχουμε μια αντιπαράθεση... τον κερνάμε κι έναν καφέ ή ένα σουβλάκι... και όλα καλά...!!! Το "face 2 face" είναι εντελώς διαφορετικό... Αυτά από εμένα... καλή συνέχεια... |
για ολα φταίει ο ντινοπουλος...ο οποίος για να γράψει 3 προώσεις έπρεπε να κάνει παραθέσει όλα τα γραφόμενα του συμφοριτη Γιαννη...ήμαρτον ρε ντινοπουλε ..άμα δεν έχεις κάτι να πεις απλά βάλε μια φατσουλα!!!:D
|
Απόσπασμα:
:sm8::sm8::sm8: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!