GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Περί του τι παριστάνει κανείς (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13445)

Captain_Andreas 29-08-2010 21:26

Απάντηση: Περί του τι παριστάνει κανείς

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202846)
Εγώ πάλι, θα γίνω κουραστικός για να σου θυμίσω πως το θέμα που κλειδώθηκε αφορούσε τους Λαθρομετανάστες. Όλα τα άλλα θέματα τα βλέπω να παίζουν. Οπότε δεν καταλαβαίνω το προβοκατόρικο του μηνύματος...

Δεν υπάρχει λόγος να το τραβάμε άλλο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Αν ψάχνεις προβοκάτορες, αναζήτησέ τους αλλού, δεν είμαι φίλος του είδους.

ntinopoulos 29-08-2010 22:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202507)
Αγαπητέ μου, χαράς το κουράγιο σου, τέτοιο καιρό σε τέτοιο τόπο να αναρωτιέσαι για τέτοια θέματα!!!!!:rolleyes:
Νομίζω, όμως πως δεν αναρωτιέσαι, απλά κάτι σε "τσίγκλισε", τα "πήρες" και θες να τα "χώσεις".;)
Άλλως πως, δεν εξηγείται το μάταιο!!!!! Απ' ότι βλέπω ούτε καν έγινε αντιληπτό το κείμενο και εσύ θέλεις να νουθετήσεις κιόλας?!?!!?!??!?!:D

ΥΣ1. Αρχές του μήνα είμασταν, για ένα δεκαήμερο, οικογενειακές διακοπές στην Κύπρο. Αρκούσε για να σκορπίσει κάθε αμφιβολία, σχετικά με το ποιοι πρόδωσαν και αν προερχόταν μεγάλο μέρος αυτών από τις ΕΔ. Μόλις "φύγει" και ο Μητσοτάκης, πιστεύω να ανοίξει και ο φάκελος "Κύπρος" και να τελειώνουμε μια και καλή με τους π@π@ρολόγους.

ΥΣ2. Στην τελευταία βόλτα, στην βόρεια κυρίως Ελλάδα, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με ανθρώπους που ζουν και μοχθούν εκεί. Μεταφέρω μια κουβέντα που συνοψίζει το νόημα: "Δεν βαριέσαι, τι σημασία έχει ποια είναι η αλήθεια και τι λέμε εμείς, σημασία έχει τι λέει ο βλάκας στην Αθήνα"!!!!

ΥΣ3. Και τόριξα στη θάλασσα κι έπλεε σα σκεπάρνι.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202510)
Και μια γνωστή μαντινάδα, που το κάνει πιο λιανά:
"Ο άντρας κάνει την γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα...";)

Αυτοί που έχουν αληθινά για κάτι να υπερηφανευτούν και είναι δικό τους επίτευγμα, δεν καταφεύγουν ποτέ σε χουλιγκανισμούς, δεν το έχουν ανάγκη.

ΥΣ ακόμα ένα. Ανέφερα ένα βιβλιαράκι που καλό θα ήταν να ξεκλέβαμε λίγο από τον υπερπολύτιμο χρόνο μας και να του ρίχναμε μια ματιά.
Όχι, δεν εννοώ τους "Μηχανόβιους". Καλό αλλά για την πλάκα μας, ούτε το "Πόρτο Λεόνε". Κι αυτό ωραίο μυθιστόρημα. Έλεγα για την "ψυχολογία των όχλων" του Gustave Le Bon.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202591)
Όπα, γείτονα, ηρέμησε!!!!!!!!
1. Μπορεί και να αντιλαμβάνομαι τι έχει προηγηθεί, ακόμα κι αν δεν είχα τον χρόνο να "περιηγηθώ" στο φόρουμ.
2. Αν έχεις την άποψη, πως όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου, είναι βλάκες, τότε ναι, πιστεύω πως έχεις χαμηλή νοημοσύνη!!!! Μεταξύ μας, όλοι αυτή την εντύπωση έχουμε, για τους άλλους, όμως "αγοράζουμε" δεν "πουλάμε" εκεί που δεν είμαστε και πολύ σίγουροι.
3. Το συγκεκριμένο θέμα το διάβασα και είμαι σίγουρος πως δεν το κατάλαβες, στην βιασύνη σου να υπερκεράσεις σε "πατριωτισμό". Γιατί τόσο άγχος?!?!?!
4. Για το θέμα της Κύπρου, σιγά μην κάθομαι να γράφω σεντόνια, άλλη δουλειά δεν είχα!!?!?!? Έτσι για να σε βάλω λίγο στο κλίμα και μιας και είσαι Σαμιώτης (πολλούς φίλους και πολλές καλές αναμνήσεις από το νησί σου) για ρώτα, το κλιμάκιο της ΚΥΠ στην Σάμο, πόσο καιρό πριν ειδοποιούσε για την συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στην Μερσίνα. Είχε σπάσει τους κώδικες, ανέφερε στο επιτελείο τι παιζόταν και εκείνοι επέμεναν, πως ήταν γυμνάσια. Φυσικά δεν ήταν βλάκες όπως "ισχυρίζονται" αλλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Άσε που αν ήταν βλάκες... θα έπρεπε όλοι να πέσουμε στον Καιάδα, σαν έθνος ανικάνων!!!! Ρώτα για το ποιός άρχισε τις συνομιλίες με το Τουρκικό ΥΠΕΞ (κυβέρνηση αποστατών, χούντα), μάθε τι "παίχτηκε" με τους πεζοναύτες που γύρισαν, ψάξε πιο βαθιά για Γρίβα και ΕΟΚΑ Β... και και και...
5. Αρκετοί, ενοχλούνται/μαστε από την "αγνή" και "άδολη" προσπάθεια, κάποιων άλλων, όταν προσπαθούν να μας περάσουν τις απόψεις τους. ΟΧΙ γιατί διαφωνούμε, αλλά γιατί μας προσβάλει να συναγελαζόμαστε τέτοιων "ιδεών". Ο καθείς ας τις κρατήσει για την πάρτη του και τα καφεδοτσίπουρα με τους φίλους του.
6. Καλά δεν σου έχει κάνει εντύπωση, πως αν τα θέματα αυτά ήταν τόσο "απλοϊκά" όσο μας τα λένε, φίλοι κατά τ' άλλα, θα αρκούσε και ο τελευταίος καφετζής για ΥΠΕΞ ?!?!!?!?!?! Κι από καφετζήδες/καστανάδες, άλλο τίποτα σ' αυτή τη κόχη.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202595)
Αφού λοιπόν αγαπητέ συμφωνείς πως κάποιοι ΠΡΟΔΩΣΑΝ και έχει τεράστια σημασία αυτό, τότε μετά ψάξε ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ "έψησαν" τόσους "πατριώτες" να γίνουν πράκτορες και προδότες (και από κάποια άλλη παράταξη υπήρξαν) και από που προήλθαν όλοι αυτοί οι "σωτήρες". Έτσι αναγκαστικά θα δεις ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ δημιουργήθηκε αυτό το κράτος και πως το "διατήρησαν" οι δυνάμεις που το χρειάζονταν βέβαια και όχι οι εκάστοτε εμφύλιοι!!!!!!! Αλλά βλέπεις φτάσαμε στο σημείο να "λασπολογούν" τον Ελ. Βενιζέλο και να θαυμάζουν τον κωνσταντίνο και τα "κληρονομία" του!!!!! Σιγά μην κωλώσουν στους νεότερους...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202612)
Εννοείται, πως συμφωνώ με τον Κώστα!!!!!!!!:sm8:
Μάνο, αυτά τα "θέματα" δεν είναι καινούρια και ήταν πάντα σημείο τριβής και προβλημάτων στο φόρουμ. Έχουμε τραβήξει ζόρι (σαν μέλη) για να μην παραγίνεται το πράμα, αλλά δυστυχώς κάθε τόσο όλο και κάποιος παρασπονδεί!!!!! :D:p:D
ΟΧΙ φίλε μου, δεν νομίζω πως η σειρά παίζει με αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλω να "τεκμηριώσω" και αντιπαραθέσω τις απόψεις μου "ώριμα" με άλλους εδώ μέσα. Απλά, γιατί όπως όταν ψάχνεις για υδραυλικό δεν πας στου Ελευθερουδάκη, έτσι και το αντίθετο. "Δημοκρατίες" και τα ρέστα, άστα... Όπως στην τηλεόραση, όταν σε κανάλι με ειδήσεις μου πετάνε ξαφνικά στη μούρη "τσόντα". Όταν θέλω τσόντες πάω εκεί που έχει καλές και δεν είναι "δημοκρατικό" δικαίωμα κανενός να μου ρίχνει την τσόντα, επειδή αυτός τώρα κ@@λωσε!!!!!;)

Όσο για το ποιοί έδωσαν τι... αγόραζε, μην πουλάς. Έτσι κάνουν οι γάτοι στα μέρη μας.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202627)
Βρε φίλε μου, ΑΥΤΑ ακριβώς λέω, πως ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ με τις απόψεις σου και αν ήθελα να τα "σκαλίζω", θα πήγαινα σε σκαλιστήριο!!!!!! Το ΓΙΑΤΙ διαφωνώ ΔΕΝ θεωρώ πως πρέπει να το εξηγήσω, ούτε σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο. Δεν είναι προσωπικό, αλλά γίνεται εκ των πραγμάτων όταν ο άλλος επιμένει.
Εντάξει, άσε με να παραμείνω χαζός, δεν θέλω να με σώσεις, πως το λένε?!!?!?!?!??!?!:cool:
Αυτά και όπως είπε και ο Κώστας, δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, αφού "Πάνω απ' όλα, υπάρχουν κι άλλα πράγματα"!!!!!:D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202708)
Κάτσε ρε παιδί μου πια, που αρπάζεσαι χωρίς λόγο!!!!!:cool:
Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι γράφουμε, προσπάθησε λίγο να "πιάσεις" το πνεύμα και τις ιδιαιτερότητες του καθενός και θα δεις πως τίποτε από αυτά δεν παίζει.;)
Αντιθέτως, επειδή συνήθως αυτές οι κουβέντες καταλήγουν κάπως έτσι και επειδή πολλοί φίλοι "βαρέθηκαν" και "χάθηκαν" γι αυτό "γκρινιάζουμε" και δεν θέλουμε και πολλές θεωρίες.:rolleyes:
Έλα σε κανένα καφέ ή εκδρομή και τότε θα καταλάβεις πόση "σοβαρότητα" διέπει τα "παλαιά μέλη"!!!!!!!!!!:p

ΥΣ. Έτσι "ψήνοντε" οι παρέες!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202757)
Έτσι είναι φίλε μου οι νέοι, ορμητικοί και απερίσκεπτοι!!!!!!!!! Όλοι όμως περάσαμε αυτό το στάδιο.;)
Δυστυχώς "περάσαμε":yz

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202773)
Χαίρομαι που θα μείνω επιτέλους με την άγνοιά μου και που ξέρεις, αν έχουν δίκιο οι χριστιανοί μπορεί και να κερδίσω την βασιλεία των ουρανών.
Οπότε είμαι ήσυχος, πως στο επόμενο ποστάρισμα κάποιου για το πόσο κρεμμύδι βάζουν στα σουβλάκια ας πούμε, δεν θα πέσω πάλι σε πράκτορες υπονομευτές, σκιώδεις κυβερνητικές οργανώσεις κρεμμυδοπαραγωγών κλπ.
Αχ ωραία!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202776)
Εεεεε, μπέρδεψες τα θέματα σε άλλο είναι ο χαμός του ανθρώπου (παρεπιπτώντος ΚΑΙ εγώ θλίβομαι), όσο για την φιλοσοφημένη σου άποψη για την ειρωνεία, να γράψεις εγχειρίδιο...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202787)
Καλά, για πάρ' το απ' την αρχή... γιατί κάπου έστριψες σε λάθος συνωμοσία.:sm7:

Δεν υπεκφεύγω ρε φίλε, αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις πως θεωρώ αστεία τα επιχειρήματά σου, για να αντιπαρατεθώ κιόλας!!!

Δεν είμαι εγώ αυτός που σε κάθε νήμα τρέχω να χωθώ και να βγάλω τα απωθημένα μου για δήθεν συνωμοσίες. Σιγά μην περιμέναμε να μας ποστάρεις στο φόρουμ για να βρούμε το νόημα της ζωής.

Εντάξει λοιπόν. Ξεμπερδεύουμε με την αποδοχή προσωπικοτήτων, έτσι?!??
Που βγαίνει η όλη ιστορία εκτός του να χαλάμε το κλίμα και τις καρδιές μας?????
Στο φινάλε, επειδή μερικοί πιστεύουν πως κάνουν το σωστό, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως αυτές οι απόψεις είναι έως και επικίνδυνες, γι αυτό λέμε πως καλό είναι να μην το τραβάμε τόσο πλουραλιστικά. Βέβαια ΔΕΝ μπορώ να το απαγορεύσω, μπορώ όμως κι εγώ το ίδιο "δημοκρατικά" να ειρωνεύομαι αντίστοιχα... όταν και όποτε έχω λίγη ώρα για χάσιμο και ξαλάφρωμα!!!
Πάντως θα χαιρόμουν περισσότερο να λέγαμε κανένα αστείο και να πίναμε καμμιά ρακή από το να μαλώνουμε σαν γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202800)
Επαναλαμβάνω πως το θέμα αυτό ΔΕΝ είναι για τον χαμό του ανθρώπου, εξακολουθείς να τα μπερδεύεις.

Επίσης αδιαφορώ για τα ενδιάμεσα, όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, και κρατάω το τελευταίο.
Που ξέρεις, αν βρεθούμε με κατάλληλα "συνοδευτικά", ίσως...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202846)
Εγώ πάλι, θα γίνω κουραστικός για να σου θυμίσω πως το θέμα που κλειδώθηκε αφορούσε τους Λαθρομετανάστες. Όλα τα άλλα θέματα τα βλέπω να παίζουν. Οπότε δεν καταλαβαίνω το προβοκατόρικο του μηνύματος...

βρε γιαννη τι ωραιες ειναι οι εκδρομουλες σου και οι απολαυστικες παρουσιασεις που μας προσφερεις!:)
δε θα ηταν καλυτερα να εμενες σε αυτες για να μη χαλαμε τις καρδιες μας?:rolleyes:
ασε που καποιος που δε σε ξερει μπορει να σε κακοχαρακτηρισει!:rolleyes:
:D:D:D

yannis 29-08-2010 23:17

Κώστα, τα έχουμε ξαναπεί και ξέρεις ότι προτιμώ την παρέα από τις ανούσιες αντιπαραθέσεις. Όμως για να υπάρξει παρέα πρέπει να υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για αποφυγή προσβολών.
Στο θέμα δεν μπήκα ξεκούδουνα, αλλά γιατί συνεχώς παίζει μια ατμόσφαιρα του στυλ, "εδώ οι καλοί πατριώτες και οι άλλοι οι τυφλοί ανοίξτε κορόϊδα τα μάτια" και κολοκύθια τούμπανα. Ακόμη και το παραμύθι, "οι πολιτικοί φταίνε για την κατάντια μας και τα ξένα κέντρα". Πάντα "κάποιοι άλλοι φταίνε" και όχι η τύφλα αυτών που τα λένε!!! Εντάξει, άντε θα πει ο καθένας μας το μακρύ του και το κοντό του, αλλά και κάποιο μέτρο δεν βλάπτει. Δεν μπορεί όλη την ώρα να πέφτεις σε ποσταρίσματα του στυλ "είστε κορόϊδα, ανοίχτε τα μάτια σας" και να μην νευριάσεις. Επίσης είναι ενοχλητικό να σου κάνουν κατήχηση για τα ιδανικά σου και τις επιλογές σου στη ζωή, πολύ περισσότερο όταν γίνεται από άτομα "άψητα" και "μακρυά νυχτωμένα". Εδώ για τον τρόπο που χαιρετιούνται οι μηχανόβιοι, υπάρχουν ενοχλήσεις, φαντάσου σε σημαντικότερα θέματα.

Θα μου πεις, αφού ρε φίλε ενοχλείσαι γιατί δεν πας αλλού?!?!?

Εδώ το θέμα γίνεται πολύ προσωπικό. Λόγω δουλειάς, είμαι σε διαρκή κίνηση, οπότε και οι φιλικές επαφές περιορίζονται. Εντάξει, μπορεί να επικοινωνώ όποτε θέλω με τους δικούς μου, όμως μόλις βρεθώ σε ένα ξενοδοχείο ανά τον κόσμο και αφού τακτοποιήσω τις δουλειές μου, είναι υπέροχη η αίσθηση να μπαίνω στο ιντερνετ και να τα λέω ή να μαθαίνω τα νέα φίλων, χωρίς όμως (και λόγω διαφοράς ώρας) να πρέπει να τους ενοχλήσω στο τηλ. Άσε που λες ένα γειά, βλέπεις μια φωτο κλπ. όποτε βρεις χρόνο, χωρίς δεσμεύσεις ωραρίου. Αφήνεις ένα μήνυμα και όταν μπορέσει ο άλλος θα το πάρει. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι λογικό να αλλάζω παρέες (και φόρουμ!!!) κάθε τρείς και λίγο. Ξέρεις επίσης πολύ καλά την μία και μοναδική μετακίνησή μου και τα καθέκαστα. Όπου αλλού (σε μοτοφόρουμ) είμαι μέλος, απλά είμαι, χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή. Σίγουρα, δεν περιμένω πως θα είναι όλα σύμφωνα με τα γούστα μου, αλλά βρε αδερφέ μην το παρακάνουμε κιόλας.
Όπως καταλαβαίνεις είναι ιδιαιτέρως ιδιοτελής, η κουραστική πολλές φορές επανάληψή της γκρίνιας!!!!!!
Αλλιώς γκρινιάζεις όταν έχεις πολλές επιλογές και αλλιώς όταν το βραδάκι η ιστοσελίδα του gsforum γίνεται το "καθιστικό" που δέχεσαι τους φίλους σου!!
Πολλοί φίλοι έχουν συχνά αναφέρει το αυτονόητο, "όλοι έχουμε απόψεις, αλλά δεν χρειάζεται να τις πετάμε κάθε τόσο στη μούρη των άλλων", όμως ακόμη συχνότερα μερικοί το παρακάνουν με το αντίθετο. Έτσι κάποια στιγμή που "τα παίρνεις" αρπάς μια τρίχα και ως συνήθως την κάνεις τριχιά. Γι αυτό και το "ανθολόγημα" που μου έφτιαξες μοιάζει χωρίς συνοχή. Το ίδιο πάντως ισχύει πολλές φορές και για τα δικά σου γραφόμενα, αν και είπα σαν "παλιότεροι" να μην το τραβάμε!!!
Και μην ακούω ηλιθιότητες του είδους "ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι πιστεύει" κλπ. Όλοι καταλαβαίνουμε πως ότι λέμε το λέμε για να περάσουμε την γνώμη μας, παρ' όλο που όλοι επίσης ξέρουμε πως κανένας δεν αλλάζει την δικιά του. Άρα μόνο "ενοχλητικά" είναι τέτοια θέματα και μόνο συμπλεγματικά άτομα επιμένουν να τα συντηρούν. Άσε που παραείναι βλακώδεις οι τοποθετήσεις που ούτε για ψιλοκόντρα δεν ψήνεσαι.

Captain_Andreas 29-08-2010 23:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202920)
Κώστα, τα έχουμε ξαναπεί και ξέρεις ότι προτιμώ την παρέα από τις ανούσιες αντιπαραθέσεις. Όμως για να υπάρξει παρέα πρέπει να υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για αποφυγή προσβολών.
Στο θέμα δεν μπήκα ξεκούδουνα, αλλά γιατί συνεχώς παίζει μια ατμόσφαιρα του στυλ, "εδώ οι καλοί πατριώτες και οι άλλοι οι τυφλοί ανοίξτε κορόϊδα τα μάτια" και κολοκύθια τούμπανα. Ακόμη και το παραμύθι, "οι πολιτικοί φταίνε για την κατάντια μας και τα ξένα κέντρα". Πάντα "κάποιοι άλλοι φταίνε" και όχι η τύφλα αυτών που τα λένε!!! Εντάξει, άντε θα πει ο καθένας μας το μακρύ του και το κοντό του, αλλά και κάποιο μέτρο δεν βλάπτει. Δεν μπορεί όλη την ώρα να πέφτεις σε ποσταρίσματα του στυλ "είστε κορόϊδα, ανοίχτε τα μάτια σας" και να μην νευριάσεις. Επίσης είναι ενοχλητικό να σου κάνουν κατήχηση για τα ιδανικά σου και τις επιλογές σου στη ζωή, πολύ περισσότερο όταν γίνεται από άτομα "άψητα" και "μακρυά νυχτωμένα"..

Λυπούμαι που ξαναμπαίνουμε στην κόντρα αλλά με αναγκάζεις να σου απαντήσω.
Αν θες να αντικρούσεις τα "κολοκύθια τούμπανα" κάνε το με επιχειρήματα και όχι με ανούσιες φανφάρες. Άκουσα διάφορα αλλά κανένα επιχείρημα. Και ποιός είσαι εσύ που θα βάλεις το μέτρο; Ο μέγας παντογνώστης; Μέτρο έχουμε όσο συζητούμε πολιτισμένα. Για θυμήσου ποιός άρχισε την ειρωνία; Και για να τελειώνουμε ποιός σου έκανε κατήχηση για τα ιδανικά σου και τις επιλογές σου στην ζωή; Όποιος δηλαδή πει μια γνώμη με την οποία εσύ δεν συμφωνείς αυτομάτως τον "βαφτίζεις" κατηχητή; Μήπως τα έχεις μπλέξει λίγο;
Τώρα το "άψητα" και το "μακρυά νυχτωμένα" εύχομαι να μην το είπες για εμένα γιατί δεν με ξέρεις ούτε στο ελάχιστο...

yannis 29-08-2010 23:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202926)
Λυπούμαι που ξαναμπαίνουμε στην κόντρα αλλά με αναγκάζεις να σου απαντήσω.
Αν θες να αντικρούσεις τα "κολοκύθια τούμπανα" κάνε το με επιχειρήματα και όχι με ανούσιες φανφάρες. Άκουσα διάφορα αλλά κανένα επιχείρημα. Και ποιός είσαι εσύ που θα βάλεις το μέτρο; Ο μέγας παντογνώστης; Μέτρο έχουμε όσο συζητούμε πολιτισμένα. Για θυμήσου ποιός άρχισε την ειρωνία; Και για να τελειώνουμε ποιός σου έκανε κατήχηση για τα ιδανικά σου και τις επιλογές σου στην ζωή; Όποιος δηλαδή πει μια γνώμη με την οποία εσύ δεν συμφωνείς αυτομάτως τον "βαφτίζεις" κατηχητή; Μήπως τα έχεις μπλέξει λίγο;
Τώρα το "άψητα" και το "μακρυά νυχτωμένα" εύχομαι να μην το είπες για εμένα γιατί δεν με ξέρεις ούτε στο ελάχιστο...

Νομίζω πως απευθύνομαι στον Κώστα, αφ' ενός και αφ΄ετέρου εσύ ήδη είπες πως δεν χρειάζεται να το κουράζουμε...

yannis 30-08-2010 00:16

Απόσπασμα:

...

Απόσπασμα:

Για θυμήσου ποιός άρχισε την ειρωνία; ...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202360)
Τι να περιμένει κανείς από κάποιον πρόδρομο του Διεθνισμού και της ισοπέδωσης ανθρώπινης προσωπικότητος μέσω του πεσιμισμού τον οποίον εκπροσωπούσε;
Βάλτε λοιπόν στην μία μεριά της ζυγαριάς το άνω ρηθέν και στο άλλο:
''Μητρός τε και Πατρός τε και των

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202360)
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
Σωκράτης

Κι ας μας πεί λοιπόν όποιος γνωρίζει ποιός ανθρώπινος πολιτισμός απεμπόλησε την ιδέα του Έθνους και δεν εξαϋλώθηκε...

Έλεος πια με την φτηνή προπαγάνδα..
.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202370)
...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Captain_Andreas ( 202370)
και τι σύμπλεγμα έχει ο ίδιος με την Εθνική υπερηφάνια, εκτός κι αν απλώς ακολουθεί τις ντιρεκτίβες που του έχουν περάσει...

Μόνο μία διευκρίνηση, γιατί προφανώς ξεχνάς ποιός άρχισε την ειρωνεία.

Αυτά και καληνύχτα για σήμερα.

Captain_Andreas 30-08-2010 00:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 202934)
[SIZE=1]

[SIZE=1]

Μόνο μία διευκρίνηση, γιατί προφανώς ξεχνάς ποιός άρχισε την ειρωνεία.

Αυτά και καληνύχτα για σήμερα.

Δεν νομίζω πως διαφαίνεται κανενός είδους ειρωνεία από τα ανωτέρω.
Αυτό που κατάλαβα όμως είναι πως ή σε ενόχλησε η σύγκριση του Σόπενάουερ με τον Σωκράτη (για δικούς σου λόγους) ή πως δεν υπάρχει κανένα μα κανένα σημείο επαφής οπότε... καληνύχτα και καλή εβδομάδα.

CPretenteriS 30-08-2010 15:33

Ειρήνη Υμίν σύντροφοι...... δεν οργανώνουμε καμιά εκδρομούλα καλύτερα...??

Συμφωνώ ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις σ'ένα φόρουμ... και αντιπαραθέσεις να υπάρχουν... και διαφορετικές απόψεις... αλλά εδώ... τις τελευταίες ημέρες... για να μην πω τις τελευταίες 2 εβδομάδες.... σαν να έχει λίγο πάρει τον κατήφορο η κατάσταση....... και είναι λίγο στενάχωρο... για μένα τουλάχιστον...!!!

Δεν νομίζω πως έχει κανείς να χωρίσει κάτι με κάποιον εδώ μέσα... σωστά?? Δε χρειάζεται να φτάνουν τα threads σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να μπαίνει κάποιος να τα κλειδώνει... πολιτισμένοι είμαστε... και κρατάμε ένα επίπεδο!!! Και στο κάτω κάτω.... παίρνουμε αυτόν με τον οποίο έχουμε μια αντιπαράθεση... τον κερνάμε κι έναν καφέ ή ένα σουβλάκι... και όλα καλά...!!! Το "face 2 face" είναι εντελώς διαφορετικό...

Αυτά από εμένα... καλή συνέχεια...

xenos 30-08-2010 16:25

για ολα φταίει ο ντινοπουλος...ο οποίος για να γράψει 3 προώσεις έπρεπε να κάνει παραθέσει όλα τα γραφόμενα του συμφοριτη Γιαννη...ήμαρτον ρε ντινοπουλε ..άμα δεν έχεις κάτι να πεις απλά βάλε μια φατσουλα!!!:D

gsmaniac 30-08-2010 16:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 203274)
για ολα φταίει ο ντινοπουλος...ο οποίος για να γράψει 3 προώσεις έπρεπε να κάνει παραθέσει όλα τα γραφόμενα του συμφοριτη Γιαννη...ήμαρτον ρε ντινοπουλε ..άμα δεν έχεις κάτι να πεις απλά βάλε μια φατσουλα!!!:D

:sm8::sm8::sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!