![]() |
Απάντηση: Ομαδική αγορά προστατευτικού φτερού πίσω τροχού για GS 1200
Απόσπασμα:
Και πόσο το πλήρωσες στο εξωτερικό? Γιατί δεν μοιάζει είναι το ίδιο και με την ίδια φίρμα εκτός αν μπέρδεψες τις φωτογραφίες! |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ?:confused:
|
ΑΝ μπαίνεις σε χώμα.,.,.,?
Τι γίνετε.,? Μήπως υπαρχή περίπτωση .,μπουκώματος απο λάσπες.,.,??? :Απορία::Απορία::Απορία:???? |
Απόσπασμα:
Σε χώμα, δεν υπάρχει πρόβλημα, σε λάσπη όμως ..... σίγουρα .... ;) |
Απόσπασμα:
Σύντομα .... ;) |
Απόσπασμα:
Από ότι ξέρω θα το έκανε εξαγωγή μέσο κάποιου συνεργάτη του. Για τιμή δεν ξέρω αλλά λογικά αυτό είναι:rolleyes: |
Τελικα αποφασησα να το βαλω και εγω οποτε ειμαι μεσα.Ελπιζω μονο να ειναι ευκολη η τοποθετηση του μιας και ειμαι Χανια οποτε μαλλον θα το τοποθετησω μονος μου.Οταν ερθει η ωρα για την αποστολη θα βολευε η αντικαταβολη αλλα εως τοτε θα επικοινωνησουμε βεβαια το τηλεφωνο μου ειναι στο προφιλ μου.Ευχαριστω.
|
Απόσπασμα:
Η τοποθέτηση είναι πανεύκολη - δυό βίδες ..... ;) Στείλε πλήρη στοιχεία με pm .... :) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αυτο ειναι το φτερο, δεν μπερδεψα καθολου τις φωτο!! τελικα ειναι το ιδιο ακριβως, πωλειται ηδη εδω και καιρο απο το αγγλικο ebay, υπαρχουν διαθεσιμα πολλα κομματια και μαλιστα ο πωλητης ειναι Ελληνας!!!!! Τιμη στις 108 λιρες Αγγλιας = 125 euros!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D Δειτε το λινκ! BMW R1200GS-REAR HUGGER/MUD GUARD on eBay (end time 16-Oct-10 17:00:02 BST) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!