![]() |
Απάντηση: Θεσσαλονίκη για τσίπουρα ρετσίνες;
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Συνάντηση Παρασκευή 01/10/2010 στις 21:00 στο Goody's πάνω στον κεντρικό δρόμο της Περαίας.
Θα αποφασίσουμε επιτόπου για το μαγαζί. Όποιος δεν μας προλάβει μπορεί να μου τηλεφωνήσει στο 6958467659 1.Sakis 2.nikos-x 3.jarhead? 4.andreas 75 5.napgeo 6.Αntoniskitoudis? 7.paschalis 8.......... |
Εντάξει από εμένα, τα λέμε εκεί. ;)
|
Απόσπασμα:
Μίλησες καθόλου με Φίλιππο και Βασίλη για σήμερα το βράδυ; |
Ερχομαι με το χαρτη της Βουλγαριας στο χερι!
Αυριο εχει 10 ωρες μηχανακι μαγκες μου! Σε απατητους επαρχιακους με καρα και γιαγιαδες που πουλανε μελι θεικο 4 ευρω το κιλο! Αχ Ελλαδιτσα που γινες Ευρωπη και ασφαλτο δεν εβαλες............... |
Απόσπασμα:
Αν έχει και χιλιομετρικές αποστάσεις από την άλλη πλευρά της "μαύρης θάλασσας" θα τον μελετήσω κι εγώ λίγο. Με το καλό και οι υπόλοιποι. Ο Νάπο μάλλον θα έρθει κάποια άλλη φορά. ;) |
Ξυπνήστεεεε!
. . . . . . . Καλημέρα. Η Σαλλονίκη ξενύχτησε χθες, αφού φυσικά έφαγε, ψιλοδροσίστηκε με ρετσινούλα μοτοσυκλετιστικές ιστορίες και όχι μόνο. Sakis . . . Όχι ο Ρουβάς . . . Ο δικός μας ο καλός, το πειραχτήρι Andreas75 - 76 - 79 - 80 -- 110 - 120... Δε νομίζω να έτρεχε παραπάνω. :D nikos-x Paschalis, ο μάχημος, όχι γιατί έχει Γερμανίδα αλλά γιατί ήταν παλιό Αφρικανάκι και ως γνωστόν, δεν υπάρχει πιο ιστορικό και πιο μάχιμο άτομο από έναν Αφρικάνο. Στο ραντεβού όλοι πιστοί και στην ώρα τους. . . Αυτή τη φορά ένας Γερμανός ήταν που δεν έπαιρνε "μπροστά", (ονόματα δεν λέω, δεν είμαι ρουφιάνος εγώ) :D . .. . Και κάποιος άλλος που φοβόταν για το ρελλέ του και για το αν θα πάρει μπροστά :cool: Ο τρίτος Γερμανοκαβαλητής δεν εκδηλώθηκε, ίσως λόγο επαγγέλματος έχει μάθει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του :yz Δεν μπόρεσα να βάλω τις φωτογραφίες, μεμονωμένα, γι' αυτό σας παραπέμπω εδώ, είναι οι πρώτες επτά: Από τα άλπουμς διαλέγετε το: αντάμες. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting D |
Μήπως εδώ είναι καλύτερα;
Συγνώμη, αλλά είναι η δεύτερη ημέρα που δουλεύω αυτόν τον μικρό και είναι μπελαλίδικος. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting |
Νωρίς μου σηκώθηκες.
Παρ' όλο και΄γω που είμαι παλιό Αφρικανάκι και παλιός Varaderistas ξύπνησα αργά πολύ αργά. Θα το επαναλάβουμε σύντομα το ευχαριστήθηκα, ιδίως τη σερβιτόρα που ήταν κρυμμένη:sm7::sm7:πίσω από την κουρτίνα:sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!