GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   GS Forum - Road & Enduro Training (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Travel Enduro is Back on The Track! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14904)

loukas 29-11-2010 16:08

Απάντηση: Travel Enduro is Back on The Track!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 261273)
Βασίλη τοπικέ άρχοντα, κανόνισε τα καφεδάκια...

Λουκάάάά γιατί δεν ήρθες Ερμιόνη? :D

τρελε ειχα παει τη γυναικα ναυπλιο απο επιδαυρο και μετα φαι σπιτι:D
το απογευμα που ηπιαμε το καφε ειχα 38 πυρετο ρε συ?!?!?! μετα εβαλα θερμομετρο και ταβλιαστηκα...
αντε και στις 12 /12 θα κανουμε πολύ χαβαλε!!
cheers!!

ckk 29-11-2010 18:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από loukas ( 261693)
τρελε ειχα παει τη γυναικα ναυπλιο απο επιδαυρο και μετα φαι σπιτι:D
το απογευμα που ηπιαμε το καφε ειχα 38 πυρετο ρε συ?!?!?! μετα εβαλα θερμομετρο και ταβλιαστηκα...
αντε και στις 12 /12 θα κανουμε πολύ χαβαλε!!
cheers!!

πρώτα έμαθες πόσο πυρετό είχες και μετά έβαλες θερμόμετρο? :sm7:

τί θα σε κάνω... στις 12 θα περάσουμε γ.μάτα :cool:

steliosx 30-11-2010 14:04

Λοιπόν θα ήθελα να πώ ένα μπράβο στην KTM HELLAS, στον παλιό μας φίλο Νίκο Σπανό και βέβαια στον Δαναό.

Είμαι στο group για την ερχόμενη Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Προτείνω, άν είμαστε και άλλοι από το forum για τη ίδια ημέρα, να το οργανώσουμε να πάμε όλοι μαζί. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις 07:00 στα διόδια της Ελευσίνας και να αναχωρήσουμε για το Λουτράκι στις 07:20, χαλαροί και ωραίοι, ώστε να έχουμε άνεση χρόνου.;) Τί λέτε;

ckk 30-11-2010 17:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 249194)
Παιδιά καλημέρα. ......
Επίσης αν θέλει και κάποιο άλλο / α μέλη να πάμε μαζί. Και γιατί δεν ξέρω την ακριβή τοποθεσία στο Λουτράκι αλλά και για την παρέα. Ξέρετε τώρα, ραντεβού στα διόδια κλπ.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από steliosx ( 262418)
Λοιπόν θα ήθελα να πώ ένα μπράβο στην KTM HELLAS, στον παλιό μας φίλο Νίκο Σπανό και βέβαια στον Δαναό.

Είμαι στο group για την ερχόμενη Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Προτείνω, άν είμαστε και άλλοι από το forum για τη ίδια ημέρα, να το οργανώσουμε να πάμε όλοι μαζί. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις 07:00 στα διόδια της Ελευσίνας και να αναχωρήσουμε για το Λουτράκι στις 07:20, χαλαροί και ωραίοι, ώστε να έχουμε άνεση χρόνου.;) Τί λέτε;

ΤΟ τηλέφωνό μου είναι 697 344 5475. Να συννεοηθούμε.

steliosx 03-12-2010 15:07

Γειά σου φίλε Χρήστο (ckk).
Ξέρω, έχεις εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα απόκρισης μου :rolleyes::). Sorry γι αυτό.
Λοιπόν στο διαταύτα. Το event που αναφέρομαι είναι για αυτή την Κυριακή 5.12.2010. Από όσο ξέρω εσύ όπως και κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες (γειά σε όλη την παρέα) αυτή την Κυριακή θα εκδράμετε στην Πάρνηθα (τυχεράκηδες) :), και για το Λουτράκι είστε την άλλη Κυριακή 12.12.2010.
Οπότε την Δευτέρα εγώ θα σας λέω τι έγινε στο training και εσείς θα χωνεύετε ακόμα τα παϊδάκια :D.

ckk 03-12-2010 15:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από steliosx ( 264840)
Γειά σου φίλε Χρήστο (ckk).
Ξέρω, έχεις εντυπωσιαστεί από την ταχύτητα απόκρισης μου :rolleyes::). Sorry γι αυτό.
Λοιπόν στο διαταύτα. Το event που αναφέρομαι είναι για αυτή την Κυριακή 5.12.2010. Από όσο ξέρω εσύ όπως και κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες (γειά σε όλη την παρέα) αυτή την Κυριακή θα εκδράμετε στην Πάρνηθα (τυχεράκηδες) :), και για το Λουτράκι είστε την άλλη Κυριακή 12.12.2010.
Οπότε την Δευτέρα εγώ θα σας λέω τι έγινε στο training και εσείς θα χωνεύετε ακόμα τα παϊδάκια :D.και επειδή είσαι και ευγενικός με την μαλα.ία μου, θα σου φυλάξω... ένα.:sm7:

είδες πόσο σωστό είναι το moto σου? εγώ κοίταζα πού πήγαινες εσύ και πήγα εκεί που πας εσύ. μπέρδεψα τις ημερομηνίες. :o

ωραία η ιδέα σου να κάνεις ένα μικρό report του όλου θέματος. καλά να περάσεις :sm8:. φωτό κλπ.

emix 03-12-2010 16:09

Η μερα φθανει. Εγω παντως θα ειμαι 710πμ στα διοδια Ελευσινας, μαζι με τον nibo,danao και δεν ξερω ποιος αλλος θα ερθει απο δω μεσα.

steliosx 03-12-2010 16:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από emix ( 264868)
Η μερα φθανει. Εγω παντως θα ειμαι 710πμ στα διοδια Ελευσινας, μαζι με τον nibo,danao και δεν ξερω ποιος αλλος θα ερθει απο δω μεσα.

Τέλεια παίδες. Θα είμαι και εγώ εκεί, 07:10:sm8:.

kotskofi 03-12-2010 18:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από steliosx ( 264887)
Τέλεια παίδες. Θα είμαι και εγώ εκεί, 07:10:sm8:.

Και εγώ μαζί σας...

siraxanz 03-12-2010 22:22

Τελικά 25 ατομα είναι το γκρούπ η πολλά γκρουπ των 25 ατόμων??
Είμαι και εγώ στο ιβεντ προσκεκλημένος!
Τα λέμε εκεί!;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!