![]() |
Απάντηση: Καφές στη Θεσσαλονίκη 17-11-10
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Να ζουλεύεται, παλιοαφρικανάκια. :sm7: |
:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κουζουλαθήκατε τελείως εσείς οι θαλασσινές μωρεεεεέ :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Με το καλό παιδιά.....:)
|
Προσοχή την Τετάρτη 17/11/2010 στις 19:30 νέο ραντεβού στην κεντρική Πλατεία των Ν.Επιβατών μπροστά στη θάλασσα οδός Κουντουριώτου 81 Ταβέρνα "η σερβιτόρα εξαφανίζεται πίσω από την κουρτίνα" 1. Sakis (διπλός) 4. paschalis2. nikos-x (διπλός) 3. andreas 75? 5.tattoopanther 6.1974 (Κώστα Κατερίνα είπς ααα..) 7.Uriah Heep? Κάνας άλλους απού Σαλουνίκ δε θα ρθ??? |
Κι εγω θέλω να ερθω αλλα θα βρέχει γαμώτο.:yzΚαι μην πει κανείς για αυτοκίνητο.Ούτε να το βλέπω δεν θέλω.Καλά να περάσετε παιδάκια.Την αλλη Τετάρτη.:)
|
Απόσπασμα:
Ειμαι φάν υψηλής συμπίεσης σε τσιπουροκαταστάσεις μετά σαρδέλας. Όμως, . . ...υπάρχει ήδη κανονισμένη blues βραδυά, σε μαγαζί της Πυλαίας, όπου πιθανόν να jam-άρω. Να βοηθήσω και τον γιό μου στα μαθηματικά... Ειλικρινά θέλω να έρθω... . . ...δεν ξέρω όμως τι θα προλάβω να κάνω τελικά. :Απορία: |
Περίμενα μέχρι σήμερα για να δω αν θα βολέψει, αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω!
|
Απόσπασμα:
Βρε μπας και θα κατέβεις με τους λουκουκοφόρους; ααα; Να περάσω να σας μαζέψω με το του-του, να σας βάνω και ζεστούλα και μουτσικούλα; . . . Εεε; γριούλες μου; :p Θα βολέψει κάποια άλλη φορά, εμείς να 'μαστε καλά. . . και η "μανούλα" για να μας μαζεύει. :D |
Απόσπασμα:
Κυριάκο σταμάτησε να βρέχει βγήκε και ήλιος άσε τις δικαιολογίες εξάλλου τα Varcadero είναι παντώς καιρού το λέει και το όνομά τους :sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!