![]() |
Απάντηση: τραπεζα EUROBANK ποτε ξανα ουτε πεθαμενος...
Μα φίλε μου ΙΤΑLE - οι τράπεζες είναι εσωτερικό ΔΝΤ - ξενχάμε ότι μας τα παρουσίαζαν μέσω διαφήμισης όλα ΩΡΑΙΑ - πάρε κόσμε κάρτες όσες θέλης και δεν πειράζει που είσαι άνεργος δεν θα σου βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό-όμως τώρα κάθε μέρα και όποτε θέλουν χωρις να σεβαστούν την οικογενειακή γαλήνη σε παίρνουν τηλέφωνο και σε εκβιάζουν.- Το ίδιο έγινε με τα στεγαστικά τα οποία φούσκωσαν σε μεγάλο βαθμό - αλλά οι τράπεζες έβγαλαν τετραπλάσια κέρδη - και γιαυτό ακόμα και τώρα έχουν ρευστό - όπου πίσω απο την πλάτη μας γελάνε τα GOLDE BOYS - Αυτή είναι συνταγή Γερμανών για μας του ευρωπαίους -να σου δώσουμε Ελλαδίτσα όσο δάνειο θέλης αλλά να αγοράσης τα αυτοκίνητά μας και βλέπουμε - έρχονται τώρα και σου λένε δεν μας νοιάζη που θα βρής τους τόκους αλλά εμεις τούς θέλουμε τώρα -
Η ταπεινή μου άποψη και την καταθέτω εγγράφως είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ όπως έκανε μία χώρα σε δημοψίφισμα - είναι καλύτερα να βουλιάξουν οι τράπεζες και όχι ο ΛΑΟΣ . ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ- πρέπει να γνωρίζουν τα ΔΝΤ ότι οι λαοί δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ κώστας goldwing |
Απόσπασμα:
Οι εταιρείες αυτές δουλεύουν μέχρι τόσο αργά? Νομίζω ότι οι διαδικασίες που αναφέρεις τηρούνται ούτως ή άλλως. |
Αφήστε τις τράπεζες, και κανονήστε καμιά βόλτα. Ελαιομάζεμα τέλος, κάποια χρηματάκια πήραμε, ελάτε να σας <<δείξω>> πως οδηγούν :sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
Αλίμονο καλέ μου φίλε αν νοιάζονται για την οικογενειακή γαλήνη του καθενός, σάμπως νοιαστήκαμε εμείς οι ίδιοι όταν μπαίναμε στο τριπάκι των καρτών ή των δανείων τι πιστεύαμε δηλαδή? Να πάρουμε το ζεστό χρήμα να κάνουμε τη δουλειά μας και μετά μην τον είδατε τον Παναγή? Τι θα τα επιστρέψουμε πίσω? Τι μας τα ζητάνε? Πως τολμάνε δηλαδή? Θα πλακώσουμε και τον τραπεζικό υπάλληλο που κάνει τη δουλειά του. Πλάκα έχουμε μεγάλη πλάκα:( |
Eπειδη φαινεται οτι τις πονας τις τραπεζες, ξερεις υποθετω τις πολιτικες χορηγησης δανειων και καρτων μεχρι π.χ περυσι..
Κατανοεις οτι δεν εκμεταλευονται την οικονομικη παιδεια των πελατων τους.. Συμφωνεις οτι σεβονται δικαστικες αποφασεις περι καταχρηστικων ορων.. Αξιοπρεπης δουλεια:οποια δεν ασελγει στο κουφαρι καποιου π.χ εξωτερικος συνεργατης,κουριερ,δελιβερι,μεταφορεας,πωλητης,αγροτης,νυκτοφυλακας,σερβιτορος,λαντζερης,καβα κ.α..τις 3 τελευταιες και την 1η τις εχω κανει για χρονια φοιτητης χωρις ντροπη :-) Επισης εξηγησα οτι πλεον με καλουν προισταμενοι,οχι απλοι υπαλληλοι.Καριεριστες δηλαδη οχι αναγκασμενοι περαστικοι..και με 2400 ευρω χρεος (με τους τοκους) και περιπου 75% αυτου μισθο, οσο εχω δουλεια θα γελαω πρωτος,τελευταιος και γενικα οποτε θελω!Μικρες απολαυσεις σε μια τρελη καθημερινοτητα.. Φιλικα προς ολους! |
Απόσπασμα:
Επιμένω ότι αυτή η "δουλειά" και με τον τρόπο που γίνεται είναι για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι είναι η αξιοπρέπεια. Το να πατάς τον άλλο στο λαιμό την ώρα που πνίγεται δεν είναι ανθρώπινο και η λογική του "Ας πρόσεχε" είναι ένα επικίνδυνο άλλοθι. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
θα ηταν πολυ καλυτερα να σε επαιρνε καποιος απο το καταστημα της τραπεζας,ο οποιος σιγουρα θα ηταν πιο ευγενικος,γιατι θα σε γνωριζε και προσωπικα......;) η επαγγελματικη μου επαφη με τραπεζες ειναι πολυ καλη,ισως γιατι δεν ειναι εξαρτωμενη απο αυτες.....:rolleyes: επειδη ακουγονται πολλα παραπονα συμπεριφορας προς τους πελατες απο τις εισπρακτικες,νομιζω οτι την δουλεια αυτη την κανουν ανεκπαιδευτοι και εκει υπαρχει θεμα....:cool: οσο για καποιους που θιχτηκαν προσωπικα,νομιζω οτι κανουν λαθος......μιλαμε για το ολο συστημα και για καποιους αναιδεις;) |
Απόσπασμα:
Ποιός είπε για λογική "ας πρόσεχε", για που είναι άλλοθι? Σε πείρανε 12 το βράδυ? |
δεν θα ήθελα να πάρω μέρος σε αυτήν την κουβέντα,γιατί έτσι και αλλιώς με τις τράπεζες δεν έχω καμία σχέση και ούτε απο έξω δεν περνάω.δεν τους ενοχλώ δεν με ενοχλούν..
το ίδιο όμως θα ευχόμουν και για τους υπόλοιπους.. Οι εισπρακτικές εταιρίες δημιουργήθηκαν για τους μπαταχτσήδες.Σίγουρα θα μπορούσαν να χειριστούν το πράγμα πιο ανθρώπινα και σίγουρα μέσα στους οφειλέτες υπάρχουν και μερικοί που δεν φταίνε και απλά την πάτησαν. Οι περισσότεροι όμως και για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους έκαναν παπαρδέλες!φαντάζομαι όλο και κάποια παραδείγματα γνωστών θα σας έρχονται στο μυαλό.εμένα πάρα πολλά! Με την κρίση ήρθε η ώρα να πληρωθούν τα 220τ.μ μεζονέτα για 3μελή οικογένεια,τα τζιπ οι χλίδες και τα βίτσια |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!