![]() |
Απάντηση: GS 1200 '08 Αντικατάσταση Ανάρτησης ESA
Δηλαδή δεν είναι θέμα κιλών η κάτι τέτοιο!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:
|
Επίσης δεν γνωρίζω αν τοποθετηθεί η ίδια η κάποια άλλη ανάρτηση ποιο νέου τύπου.
Που να μη βγάλει πρόβλημα μέσα στα 10.000 χιλ ??? :confused::confused::confused::confused: |
Απόσπασμα:
ειναι καθαρο θεμα,,,,,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ....(και οχι της αναρτησης,,,,) απλα...<<πεταγονται πετραδακια....και σκίζουν την τσιμουχα..... ειναι απλα μην σου κατσει....:cool: |
Απόσπασμα:
Απο οτο ακουγεται τοποθετουν αναρτηση της White Power ενω αυτη που ειχες ειναι της Ιαπωνικης Showa.. |
Πως μπορώ εγώ να καταλάβω τη θα μου βάλουν (White Power η Showa). Μπορείς να μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες??????????:rolleyes::rolleyes::confused::confused:
|
παιδες η αναρτηση μου ήρθε και τοποθετηθηκε εχτες ειναι της showa αλλα αλλος κωδικος (εγινε εισαγωγη μετα της 16/2 μεχρι και τότε εβαζαν την ίδια αναρτηση με ενδεχώμενο να ξαναβγαλει πρόβλημα) ακομα και εξ'οψεως έχει ορατές αλλαγες η καινούργια με την παλιά
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::p:p:p:p:p Kοιτα μην την ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΕΙΣ:p:p:p:pΠαλιοπαιδο......:D:D:D |
Απόσπασμα:
Showa σε BMW GS!!!!!!!!!!!!!! και μαλιστα σαν βελτιωμενο ανταλλακτικο εναντι του ''μαμα'' made in EEC!!! Το επομενο αραγε πιο θα ειναι???:D Τελικα σιγα-σιγα θα γινει unstoppable!!:sm7: |
Απόσπασμα:
Σταμάτα ρε κακέ.... Έβαλε Showa, για κανά 2 χρόνια, έβγαλε τα 1000 προβλήματα, και τελικά το γύρισε σε WP, (Αυστριακές δεν είναι αυτές), για να ησυχάσει το κεφάλι της... Και το δικό μας... |
Showa φορανε και τα varadero.......αλλα ποτε δεν ''εσκασε'' κανενα.....τυχαιο?:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!