![]() |
Απάντηση: Τσίπουρα μετά μουσικής 10-3-11
Παρέα,φαγητό και μουσική.Ολα καταπληκτικά.Ευχαριστούμε τον κύριο Νίκο για την οργάνωση.:sm8:
|
|
Μπράβο Νικολάκη μου πάντα τέτοια να έχουμε ;);)
|
Απόσπασμα:
Πολυ σουπερ φαση!!:) |
Απόσπασμα:
Δεν τραγουδάμε όπου κι όπου Πασχάλη μόνο σε μεγάλες σκηνές εμφανιζόμαστε :sm7: |
Απόσπασμα:
Στο δικό σου, όχι στου jarhead and elemend :sm7: Το καλύτερο ήταν πως ο Κιτούδης ήρθε με πυρετό κι έφυγε τραγουδώντας Ο LEADER, ήρθε χωρίς μπλουζάκι κι έφυγε με μπλουζάκι Ο Μάκης έφυγε με άγχος για το πως θα ανεβάσει το βιντεάκι και τις φωτογραφίες Ο Φίλιππος με τον Urian Heep, φύγαν με τζιπάκι :sm7: Ο Xurxes δεν ήξερε πως να φύγει Ο Κυριάκος δεν ήθελε να φύγει, αλλά ας όψονται τα τέκνα Ο calfas, ήθελε να φύγει νωρίς γιατί είχε να κάνει πολυ δρόμο μέχρι το σπίτι του Ο Πασχάλης έφυγε γεμάτος ιδέες για "λοξά" εκδρομικά και συναντήσεις Εγώ με πολλές κάρτες από το μαγαζί και με μεγάλη ανακούφιση, μιας και σας άρεσε το περιβάλον. Δύο μέλη της ορχήστρας, ήρθαν αποκλειστικά και μόνο για την παρέα μας. Καλή συνέχεια για τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την ζεστή παρέα σας. |
Απόσπασμα:
|
Πάλι θα με τραβάτε τόοσο μακρυά;
Παίδες, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πέρασα πολύ ωραία! Η Ταβέρνα καλή, τα εδέσματα καλά, η μουσική κομπανία ακόμη καλύτερη, αλλά η παρέα κάλλιστη! Άντε στην επόμενη και με τα κορίτσια μας! |
θα ζησω ελευθερο πουλι
και οχι κοροιδο στο κλουβι ......χικ! η παρεα τελεια:D |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!