![]() |
Απάντηση: Official μόντα στο Χολομώντα...
Απόσπασμα:
τι ενοειται με το ομαδικη κυριε ΝΙΚΟ...:Απορία::Απορία: ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 2ΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑΞΥ 11--13 εχασα το μετρημα |
Απόσπασμα:
1. Uriah Heep: Κρητική ρακή & Κρητικό οίνο, 1,5 & 4 lit 2. jtnakos: Ένα κοπάδι προβατίνες. 3. nikos-x: 24 μεταλλικά κυτία Γερμανικής μπύρας. . .από το ακατονόμαστο SM 4. 5. Παρακαλώ ενημερώστε για διπλός-τριπλός και λου που. Ομαδική αγκορά κοψιδίων, εν μέρος οινοπνεύματος και μιας χρήσεως πιατιδίων, δια να μην επιβαρύνουμεν περισσότερον τον mister Heek. Αύριο κληρώνει και μεθαύριο πληρώνει. :) ΥΓ: Calfas, σήκωσε το τηλέφωνο, δικό μου είναι το σταθερό. :) |
Απόσπασμα:
2. jtnakos: Ένα κοπάδι προβατίνες. 3. nikos-x: 24 μεταλλικά κυτία Γερμανικής μπύρας. . .από το ακατονόμαστο SM 4. siraxanz(1.5+0.5 το Στελλάκι=2πλος)΄εμεις θα φερουμε την ριγανη για τα κρεατικα:D 5. |
Απόσπασμα:
Καλά που μου το θύμισες, έχω ένα μίγμα μπαχαρικών από τον Λίβανο. |
κανονισα 3,5kg προβατινα πολυ special το ΝΟΥ ΣΑΣ:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
To No7 δεν δύναται να παραστεί στις αρχαιρεσίες ψησίματος λόγω σοβαρής επαγγελματικής υποχρέωσης που προέκυψε σήμερα. Sorry!:yz
|
Σχετικα με την ωρα...
Να πουμε κατα τις 5-6? Για να προλαβουν ολοι. Βαζουμε καρβουνα κατα τις 5. Θα εχω -εν τω μεταξυ- ετοιμασει ...μεσοπροθεσμο τσιπουρομεζε με σπιτικο μαρινατο γαυρο, τηγανια με κοψιδια Χολομωντος και σπιτικα λουκανικα Γαλατιστας μετα ντοματοσαλατας. Ρακες κρητικες και Παπιγκου παγωμενες, ...5 λιτρα βαρελισιου κρητικου κρασιου, ... και πολλες φιαλες ερυθρου Αγιοργιτικου, Μετα, με κανιβαλιζουσα διαθεση, μπορουμε να ψησουμε και τα κρεατικα... @Νωντα, ελα πιο αργα. Θα το παμε long play... |
Συμφωνοι για την ωρα!
Οποιος σχολασει και βαριεται να με παρει τηλ να παμε απο Περιστερα Λιβαδι Πετροκερασα ετσι για να ξεσκουριασουν τα αμορτεσερ:o |
Απόσπασμα:
από το 2009 σε ψάχνω, τότε στην βενετία. τα 3,5 κιλά προβατίνα, δεν σε προκαλούν. . . συγκίνηση? :p σεντ από φράπο-φον. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:11. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!