GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ο Καφες της Τεταρτης 29.06.2011 στο Πορτο Λεονε...Στον Πειραια! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21606)

giamil 28-06-2011 23:17

Απάντηση: Ο Καφες της Τεταρτης 29.06.2011 στο Πορτο Λεονε...Στον

Ειναι το καφε που ειναι στο τερμα των λεωφορειων στο Χατζηκυριακιο!
Απλες οδηγιες προσβασης!
Απου και να ερχομαστε βαζουμε σημαδι το λιμανι του Πειραια...τι στο καλο καποια στιγμη θα πεσουμε πανω του!

Μολις φτασεις λοιπον λιμανι και ευθεια αλλο δεν παει γιατι εχει θαλασσα...αλλαζεις σημαδι και βαζεις το αριστερο ακρο του λιμανιου οπως κοιτας την θαλασσα!!
εεε οταν περασεις το τερμα των λεωφορειων και 100μ πιο κατω φτασεις στο τερμα του δρομου και η μονη σου επιλογη ειναι αριστερα γιατι ευθεια εχει θαλασσα (και καγκελοπορτα του ΟΛΠ:D)...κλεινεις διακοπτη!
Εχεις φτασει...στο δεξι σου χερι πρεπει να βλεπεις το λιονταρι..............................αλλιως....................................
αστα να πανε, μακαρι να ξερα που εισαι...!:sm7:

CPretenteriS 29-06-2011 00:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από billyz ( 411444)
mallon tha erthw kai egw na gnwristoume apo konta

Ελλήνικως παρακαλώ... ;):o

BMW 1150 RT 29-06-2011 08:35

Θα έρθω με τον vespoiptameno - για το forum κώστας 850R - ο οποίος Γύρισε απο OSLO με vespa PE200 κάνοντας 6.000 χιλιόμ. με μείον 2-5 βαθμούς και αφού πέρασε το τούνελ των 25 χιλιομέτρων.- Τα υπόλοιπα θα μας τα πεί ο ίδιος στον καφέ
κώστας GTV [η goldwing πουλήθηκε]

peterv 29-06-2011 09:23

Καλημέρα σε όλους, ζηλεύω για το μέρος που διαλέξατε για καφέ , ένα μέρος με πολύ ιστορία, αλλά και τις ενδιαφέρουσες βεσποιστορίες που θα περιγραφούν. !!!!!!!!!!!

Κρίμα που λόγο υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή την Τετάρτη. :(

Εύχομαι να περάσετε καλά αναμένω αφηγήσεις απο τα φιλαράκια που θα παρίστανται στο καφέ !!!!!!!!!!

staga1200 29-06-2011 10:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από peterv ( 411654)
Καλημέρα σε όλους, ζηλεύω για το μέρος που διαλέξατε για καφέ , ένα μέρος με πολύ ιστορία, αλλά και τις ενδιαφέρουσες βεσποιστορίες που θα περιγραφούν. !!!!!!!!!!!

Κρίμα που λόγο υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή την Τετάρτη. :(

Εύχομαι να περάσετε καλά αναμένω αφηγήσεις απο τα φιλαράκια που θα παρίστανται στο καφέ !!!!!!!!!!

Και εγώ φίλε θα πάω μόνος μου ??
Χρόνια σου πολλά και από εδώ φίλε !!!!:)

evan400f 29-06-2011 10:28

Δυστυχώς παιδάκια δεν θα μπορέσω να έρθω απόψε λόγο εορτής κολλητού. Καλά να περάσετε.:(:):)

aleckan 29-06-2011 11:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giamil ( 411474)
Ειναι το καφε που ειναι στο τερμα των λεωφορειων στο Χατζηκυριακιο!
Απλες οδηγιες προσβασης!
Απου και να ερχομαστε βαζουμε σημαδι το λιμανι του Πειραια...τι στο καλο καποια στιγμη θα πεσουμε πανω του!

Μολις φτασεις λοιπον λιμανι και ευθεια αλλο δεν παει γιατι εχει θαλασσα...αλλαζεις σημαδι και βαζεις το αριστερο ακρο του λιμανιου οπως κοιτας την θαλασσα!!
εεε οταν περασεις το τερμα των λεωφορειων και 100μ πιο κατω φτασεις στο τερμα του δρομου και η μονη σου επιλογη ειναι αριστερα γιατι ευθεια εχει θαλασσα (και καγκελοπορτα του ΟΛΠ:D)...κλεινεις διακοπτη!
Εχεις φτασει...στο δεξι σου χερι πρεπει να βλεπεις το λιονταρι..............................αλλιως....................................
αστα να πανε, μακαρι να ξερα που εισαι...!:sm7:

Απο Λειβαδια οπως κατεβαινω προς Χαιρωνια ειμαι κατω απο ενα ολοιδιο!!! Ειμαι καλα εδω? Να περιμενω ακινητος?:yz:sm7:

giamil 29-06-2011 12:15

Dejavu ειναι φιλος μην μασας!
Τραβα ευθεια κατω για Λιμανι Πειραια!:sm7:
Μεχρι τ απογευμα θα σαι εδω!

:sm8:

Wicked_GS 29-06-2011 13:12

Θα σας δω το βραδυ και εγω 2πλος!!

Να παραλαβω και τη φουσκα μου.....:D:D:D

klagenfurt 29-06-2011 16:19

ο βεσποιπταμενος (που εχει την μπεμπα για καφε μονο και την βεσπα για ταξιδια...):sm7:
ο Κωστας που δηλωνει RT θαρθει με GTV ενω πριν δηλωνε golgwing

ε φυσικα εγω θαρθω με βεσπα, επειδη θεωρει την περιοχη του λιμανιου δικη της περιοχη...(κατουραει στις γωνιες γυρω στο λιμανι:sm7:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:57.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!