GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Περαστικά Μιχάλη (Giclas) (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22114)

giclas 18-07-2011 16:30

Απάντηση: Περαστικά Μιχάλη (Giclas)

πεδια για σας κε σας ευχαρηστο ολους για τα περαστηκα ολα πανε καλα ειδη περπατο με πατερητσες !!!!
ειχα καταγμα μυρεου οστου του δεξιου μου ποδιου ημου ντημενος πολυ σοστα για οδυγυμα στη πολυ φορουσα αρβηλα dm παντελονη τζην κε μακο πλουζακη το πιο συμαντηκο ΦΟΡΓΑ ΚΡΑΝΟΣ κε αυτο ηταν που γλυτοσαι τα χηροτερα φυλος που το ηδε μου ηπε αν δεν το φοραγα δεν ξερω που θα εισου
κε ολα αυτα με ταχητητα 45/55 kh

το τη αλματα κανη η ιατρικη δεν το πηστεβω !
το 1998 ειμου στο νοσοκομιο του Τεσλιτς στη Βοσνιαμε με μια αποστολη με τους γιατρους του κοσμου μεταξη αλλο η κουμπαρα μου πεδοχιρουργος ευροβουλευτης Ε Θεωχαρους ο Μ Ματσακης επησης ευροβουλευτης κε ακομα 8 ατομα ιατρικο παραιατρικο κε δυμοσηογραφοι αυτοι εμηνα 10 μερες κε μετα εφυγαν
εγω ειπα να κατσο ακομα λυγο κε εμηνα για 4 μηνες κυκλοφοραγα παντου το τη πραματα ηδα μεσα στα χηρουργια δεν περηγραφονται
με το τραυμα που ειχα αν υπηρχα τα συγκεκημενα αναλοσημα της εποχης θα περπατουσα μετα οπως περπατω μετα απο 7 βδομαδες κε θα γηνομου καλα μετα απο 9 μηνες

με μενα κτηπησα την πεμτη το απογεμα παρασκευη εγηναι αναταξη την επομενη μου υποδυξαν καπιες ασκησης κυριακη πρωι συκοθηκα περπατησα
κε συμερα ειμαι σπιτι να με φαρμακευτικη αγωγη
εχω την εντηποση πος σε ενα μηνα θα ειμαι καλα

ατε καλο καλοκερη !!!!

CPretenteriS 18-07-2011 16:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giclas ( 423341)
πεδια για σας κε σας ευχαρηστο ολους για τα περαστηκα ολα πανε καλα ειδη περπατο με πατερητσες !!!!
ειχα καταγμα μυρεου οστου του δεξιου μου ποδιου ημου ντημενος πολυ σοστα για οδυγυμα στη πολυ φορουσα αρβηλα dm παντελονη τζην κε μακο πλουζακη το πιο συμαντηκο ΦΟΡΓΑ ΚΡΑΝΟΣ κε αυτο ηταν που γλυτοσαι τα χηροτερα φυλος που το ηδε μου ηπε αν δεν το φοραγα δεν ξερω που θα εισου
κε ολα αυτα με ταχητητα 45/55 kh

το τη αλματα κανη η ιατρικη δεν το πηστεβω !
το 1998 ειμου στο νοσοκομιο του Τεσλιτς στη Βοσνιαμε με μια αποστολη με τους γιατρους του κοσμου μεταξη αλλο η κουμπαρα μου πεδοχιρουργος ευροβουλευτης Ε Θεωχαρους ο Μ Ματσακης επησης ευροβουλευτης κε ακομα 8 ατομα ιατρικο παραιατρικο κε δυμοσηογραφοι αυτοι εμηνα 10 μερες κε μετα εφυγαν
εγω ειπα να κατσο ακομα λυγο κε εμηνα για 4 μηνες κυκλοφοραγα παντου το τη πραματα ηδα μεσα στα χηρουργια δεν περηγραφονται
με το τραυμα που ειχα αν υπηρχα τα συγκεκημενα αναλοσημα της εποχης θα περπατουσα μετα οπως περπατω μετα απο 7 βδομαδες κε θα γηνομου καλα μετα απο 9 μηνες

με μενα κτηπησα την πεμτη το απογεμα παρασκευη εγηναι αναταξη την επομενη μου υποδυξαν καπιες ασκησης κυριακη πρωι συκοθηκα περπατησα
κε συμερα ειμαι σπιτι να με φαρμακευτικη αγωγη
εχω την εντηποση πος σε ενα μηνα θα ειμαι καλα

ατε καλο καλοκερη !!!!

Περαστικά ρε φιλαράκι !!! Γρήγορη επάνοδο εύχομαι !!!

giclas 18-07-2011 16:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 423342)
Περαστικά ρε φιλαράκι !!! Γρήγορη επάνοδο εύχομαι !!!

νασε καλα κωστη !!

egefalikos 18-07-2011 16:57

Μπράβο βρε Μιχάλη, περαστικά σου φίλε μου και γρήγορα όρθιος να βολτάρεις με την κούκλα σου!

giclas 18-07-2011 17:02

αυτο το πραβο ηταν ολα τα λευτα ρε μπαγασα !!!!

panagiotis.farmer 18-07-2011 22:00

:sm8:

siraxanz 20-07-2011 08:38

Περαστικά κ αγύριστα, να γίνεις γρήγορα καλά!

paschalis 21-07-2011 01:49

Περαστικα φιλε!
Αχ αυτες οι μηχανες δε συγχωρουν το παραμικρο..

Sakis 21-07-2011 23:08

Μιχάλη περαστικά σου:)

staga1200 22-07-2011 03:03

Μιχάλη περαστικά και να είναι η τελευταία !!
Σιδερένιος και πάντα όρθιος φίλε !!! :)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!