GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Τα παίζουμε τα φώτα ή όχι??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22825)

napgeo 26-08-2011 16:46

Απάντηση: Τα παίζουμε τα φώτα ή όχι???

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 449528)
δεν θα ξεχάσω ένα μεγάαααλο ταξίδι στο 1992-1993 όπου με παρεούλα έναν συμφοιτητή σε ένα R25/3 (ναι, BMW ήταν κύριοι, 1954 με 12-13 άλογα).
Είχαμε βγει στην Πατρών - Αθηνών με κατεύθυνση προς Αθήνα...
Εμείς με άσχετο εξοπλισμό φυσικά....διασταυρωνόμασταν με ξένους μοτοσυκλετιστές και οι εκδηλώσεις τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, χαιρετισμοί με φώτα, χέρια, πόδια και το κεφάλι......και δη οι BMWδίστες με Κ εκείνη την εποχή που εκπλήσονταν με τη παρουσία του BMW στην ΕΟ .......
Από τότε πήρα του χούι και χαιρετώ πάντα...το θεωρώ επιβεβλημένο και "χρέος" μου.....

Και η σχετική κακία για να πάει καλά το Σαββατοκύριακο.
Πώς να μην σε χαιρετάνε οι Άνθρωποι απορούσαν με το να βλέπουν bmw
να κινείται στο Εθνικό οδικό δίκτυο..:Απορία:
Προσωπικά προσπαθώ πάντα να χαιρετώ όποτε μπορώ και ας μην αποκριθεί ο άλλος..:)

tsatsos 29-08-2011 14:03

Με αφορμη το παρων νημα την παρασκευη που κατεβαινα Αγρινιο εκατσα και μετρησα.Στην Κορινθου Πατρων συναντηθηκα με 27 μοτοσυκλετες μεγαλου κυβισμου εκ των οποιων ανταπεδωσαν τον χαιρετισμο μονο 5 και κανα δυο που ηταν πανω σε στροφη και ισως να μην προλαβαν.:mad:Το 1984 μολις απολυθηκα απο το στρατο κατεβηκα στο χωριο με ενα παπακι HONDA 12volto.Με χαιρετησαν θυμαμαι δυο μοτοσυκλετιστες ξενοι με BMW και ενοιωσα και εγω ενας υπερηφανος μοτοσυκλετιστης.:DΑπο τοτε χαιρεταω οτι μηχανακι κινειται στην Εθνικη οδο αλλα μαλλον εχω γινει γραφικος...

napgeo 29-08-2011 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από tsatsos ( 452713)
Με αφορμη το παρων νημα την παρασκευη που κατεβαινα Αγρινιο εκατσα και μετρησα.Στην Κορινθου Πατρων συναντηθηκα με 27 μοτοσυκλετες μεγαλου κυβισμου εκ των οποιων ανταπεδωσαν τον χαιρετισμο μονο 5 και κανα δυο που ηταν πανω σε στροφη και ισως να μην προλαβαν.:mad:Το 1984 μολις απολυθηκα απο το στρατο κατεβηκα στο χωριο με ενα παπακι HONDA 12volto.Με χαιρετησαν θυμαμαι δυο μοτοσυκλετιστες ξενοι με BMW και ενοιωσα και εγω ενας υπερηφανος μοτοσυκλετιστης.:DΑπο τοτε χαιρεταω οτι μηχανακι κινειται στην Εθνικη οδο αλλα μαλλον εχω γινει γραφικος...

Εμείς οι Hondaκηδες πάντα είμασταν κανονικοί μοτοσυκλετιστές. Το γραφικός δεν μου αρέσει διότι παραπέμπει στο (τρελός).
Να είσαι καλά φίλε.:)

Albatros 29-08-2011 17:03

Πηγαινοερχόμενος Κέρκυρα διαπίστωσα οτι ανταποδίδανε το χαιρετισμό 8 στους 10 στην Ηπειρωτική Ελλάδα και 3 στους 10 στην Εθνική οδό(λέμε τώρα) Αθηνών-Πάτρας,ίσως λόγω ταχύτητας.
:)

ntinopoulos 29-08-2011 17:07

ρε σεις!τι στατιστικα ειναι αυτα?με στιλο και χαρτι κυκλοφορειτε ολοι σας?:sm7:

vpentza 29-08-2011 17:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 452877)
.....και 3 στους 10 στην Εθνική οδό(λέμε τώρα) Αθηνών-Πάτρας,ίσως λόγω ταχύτητας.
:)

μη χαίρεσαι....το δρόμο μούτζωναν...........:D

tsatsos 29-08-2011 19:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 452879)

Mε λαπιτοπ..:sm7:

kostasx 30-08-2011 09:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452888)

:sm7:

Sakis 31-08-2011 00:54

Απόσπασμα:

θα μας τρελάνουν... :sm7::sm7:

donnatella 31-08-2011 06:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από capo ( 447572)
Χαιρετατε εσείς και ας μην ανταποκρίνονται πρέπει να το μάθουν και οι νέοι δώστε τους χρόνο και τα ´´φωτα´´ σας;)

:sm8:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 449528)
δεν θα ξεχάσω ένα μεγάαααλο ταξίδι στο 1992-1993 όπου με παρεούλα έναν συμφοιτητή σε ένα R25/3 (ναι, BMW ήταν κύριοι, 1954 με 12-13 άλογα).
Είχαμε βγει στην Πατρών - Αθηνών με κατεύθυνση προς Αθήνα...
Εμείς με άσχετο εξοπλισμό φυσικά....διασταυρωνόμασταν με ξένους μοτοσυκλετιστές και οι εκδηλώσεις τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, χαιρετισμοί με φώτα, χέρια, πόδια και το κεφάλι......και δη οι BMWδίστες με Κ εκείνη την εποχή που εκπλήσονταν με τη παρουσία του BMW στην ΕΟ .......
Από τότε πήρα του χούι και χαιρετώ πάντα...το θεωρώ επιβεβλημένο και "χρέος" μου.....

:sm5:

Απόσπασμα:

Ερε, Ντινό με το χιούμορ σου..... :D

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452888)

χμ.....δεν έχεις κι άδικο.... :hmmm:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!