GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χιούμορ (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23062)

GeorgeP 29-08-2011 18:47

Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 452943)
Λοιπον, ο Γρηγορης μπορει να μου κανει πλακα που χαλασε η ντιζα μου (που σημειωτεον λειτουργει παραλληλα σε μια δευτερη ανταλλακτικη που περιμενει να ερθει η ωρα της), αλλα η γκρινια μου συνισταται στο οτι το Varadero μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.

Γκρινιαζω και θα γκρινιαζω για αυτο το θεμα με καθε αφορμη! Μπορει να θεωρειται πταισμα μια ντιζα καθε τοσο, αλλα εμενα μου τη δινει παραυτα!

Σκεψου ομως οτι εχεις διπλα της δεμενη με συρματοσχοινο μια αλλην και την αντικαθιστας αμεσα αν σου σπασει!! Δεν μενεις πουθενα!!!
Με τον υδραυλικο συμπλεκτη, ενα τσιμουχακι κακοπατημενο, μια φυσαλιδα αερα, μια διαρροη......εμεινες!!!

Σκεψου το κι ετσι!!!

Gemat 29-08-2011 19:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 452946)
Σκεψου ομως οτι εχεις διπλα της δεμενη με συρματοσχοινο μια αλλην και την αντικαθιστας αμεσα αν σου σπασει!! Δεν μενεις πουθενα!!!
Με τον υδραυλικο συμπλεκτη, ενα τσιμουχακι κακοπατημενο, μια φυσαλιδα αερα, μια διαρροη......εμεινες!!!

Σκεψου το κι ετσι!!!

Δεν εμεινα ρε Γιωργη ποτε (σε κανενα μηχανακι) απο υδραυλικα φρενα, γιατι να μεινω απο υδραυλικο συμπλεκτη?

ltsiorak 29-08-2011 19:59

καλα ρε τι εγινε σημερα???

τι ηταν αυτο θεε μου...

τι κακο μας βρήκε.....

αυριο παω στη δουλεια με το λεωφορειο.... δεν εμπιστευομαι πλεον τη χοντα...

λεωφορειο και μαλιστα γερμανικης κατασκευης...

:yz:yz:yz:yz:yz:yz

gepol 29-08-2011 20:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 452943)
Λοιπον, ο Γρηγορης μπορει να μου κανει πλακα που χαλασε η ντιζα μου (που σημειωτεον λειτουργει παραλληλα σε μια δευτερη ανταλλακτικη που περιμενει να ερθει η ωρα της), αλλα η γκρινια μου συνισταται στο οτι το Varadero μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.

Γκρινιαζω και θα γκρινιαζω για αυτο το θεμα με καθε αφορμη! Μπορει να θεωρειται πταισμα μια ντιζα καθε τοσο, αλλα εμενα μου τη δινει παραυτα!

...πιό πολύ απο το ότι δεν έχει δείκτη βενζίνης?

CPretenteriS 29-08-2011 20:08

Παω να παρω Χόνδα παπακι μπλε!! Τέλος η GS!!

:o:D

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

GeorgeP 29-08-2011 21:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 452949)
Δεν εμεινα ρε Γιωργη ποτε (σε κανενα μηχανακι) απο υδραυλικα φρενα, γιατι να μεινω απο υδραυλικο συμπλεκτη?

Διοτι
  1. τα φρενα τα πατας 50 φορες την ημερα και τον συμπλεκτη 250!!! Ετσι η τρομπα, τα εμβολα κ.λ.π. δουλευουν 5 φορες περισσοτερο.....=φθορα μεγαλυτερη.
  2. Ο άλλος λογος ειναι οτι οσο περισσοτερη πιεση εξασκεις στα υγρα τοσο πιο πολυ φθειρονται τα παρελκομενα τους, ενα φρενο το πιεζεις ελαχιστα, τον συμπλεκτη ομως τον πατας στο φουλ της πιεσης απου οι δισκοι για να αποσυμπλεξουν χρειαζονται ολη την δυναμη που μπορει να εξασκηθει σε αυτους απο τα υγρα!!!

Συνδυαζομενα το 1 και 2 μα δινουν υπερμετρη φθορα σε τσιμουχακια και τρομπες (λογω τριβης περισσοτερο) τα οποια οντας κοινα σε φρενα και συμπλεκτες (τα τσιμουχακια π.χ. δενε ιναι αλλης ποιοτητας στο ενα κι αλλης στο άλλο) με αποτελεσμα ενδεχομενη κι απροβλεπτη βλαβη!!

Δεν λεω οτι ντε και καλα θα συμβει αλλα εχει πλειστες των πιθανοτητων να συμβει!
Προσωπικα, αν και υπερμαχος της τεχνολογιας, προτιμω το αρχεγονο συρματοσχοινο με την οχι και τοσο καλη αμεσοτητα παρα τον υδραυλικο συμπλεκτη. Για μενα ειναι θεμα και ψυχολογιας!

Υ.Γ. δεν σου εχει κολλησει ποτε εμβολακι στην δαγκανα καποιου φρενου ποτε? αν οχι εισαι τυχερος, διοτι μενεις και σε νησι και η υγρασια και η αλμυρα τα επηρεαζουν αφανταστα!! μαλλον παντα χοντα θα ειχες!!!!:)

saitman 29-08-2011 21:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 452839)
δεν μπορούσες να πέσεις πιό κοντά στο συλλογισμό μου.....:hmmm:

μα και στον δικο μου!!

napgeo 29-08-2011 21:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 452900)
Είναι γιατί γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καλύτερη Μοτο απο την GS......και θα δυσκολευομουν να βρω αντικαταστατη....;)

Πως δεν υπάρχει καλύτερη μηχανή από τη Honda.
Είπε κανείς από εμάς ότι δεν υπάρχει. Πιπέρι καυτερό στα χείλη του.
Χθες που παρακολούθησα Moto GP στο βάθρο του νικητή ανέβασαν ( ψάξε μόνος σου).
Και με ντίζα μάλιστα. Χωρίς πολλά καλούδια και με αξιόπιστες αναρτήσεις και φρένα..
Εδώ ο CP για να ανέβει ο κακομοίρης να πάει ένα ταξίδι (τελικά δεν πήγε ) πήρε πλάστιγγα για να βλέπει το βάρος. Αυτή είναι η σημερινή τεχνολογία.
Άς μην σας κουράσω άλλο

:sm7:

taksidiotis 29-08-2011 21:52

Πω πω πω, απίστευτο

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

panagiotis.farmer 29-08-2011 22:05

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!