![]() |
Απάντηση: Γνώμη για scooter
Απόσπασμα:
με την έννοια μηχανή μηχανή ναι οκ δεν είναι...αλλά νομίζω έγινα αντιληπτός |
Απόσπασμα:
Γιαπωνέζικο είναι. Άρα και αυτό αξιόπιστο σε δεύτερη όμως μοίρα:) |
vespa και πάλι vespa.
Τώρα GTS θα είναι, GTV θα είναι, LXV, S κτλ δεν έχει και πολύ σημασία. Α! έχει βγει και το PX150 original vintage. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η vespa (όλα τα μοντέλα) είναι τα μοναδικά scooter που έχουν σασί χαλύβδινο αυτοφερόμενο (όχι σωληνοτό) με αποτέλεσμα να έχει μοναδική σταθερότητα (παρά τις μικρές της ρόδες) και απίστευτη αντοχή στο χρόνο. Και βέβαια την υψηλότερη ποιότητα. Και αθάνατο ιταλικό στυλ. Τι να πω. Αν θέλω να είμαι αντικειμενικός, θα επαναλάβω: vespa και πάλι vespa. http://users.otenet.gr/~geosta/forum...rum/vespas.jpg Υ.Γ.: Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι η κατοχή των παραπάνω vespa με κάνει προκατειλημένο...:sm7: |
Απόσπασμα:
:sm8: |
2 πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά της βέσπας:
δεν έρχεται με ΤΙΠΟΤΑ νερό από τις ρόδες στα πόδια (ή στην πλάτη) του οδηγού, μια και οι ρόδες βρίσκονται κάτω από την ποδιά / σασί έχει απίστευτες δυνατότητες μεταφοράς, μπορείς να έχεις top case, σχάρες αλλά και -πολύ πολύ σημαντικό- γαντζάκι στην ποδιά ώστε να κρεμάς όσες σακούλες θέλεις χωρίς να επηρεάζει την ισορροπία σου |
Απόσπασμα:
καλα ειναι αυτα...............αλλα ειχα ενα carnaby 200 σκετη μαπα...........8 μερες το κρατησα,πολυ σκληρο,προσωπικα αυτο δεν εκανε για τιποτα............ασε που απο καταναλωση απαραδεκτο...........(καρμυρατερατο) |
Πριν πάρεις scooter ή vespa σκέψου την προσαρμογή σου στις αντιδράσεις της ανάρτησης και των μικρής διαμέτρου τροχών στις λακκούβες των Ελληνικών δρόμων ειδικά μια και θα το εναλλάσσεις με τη μηχανή:hmmm:
Εγώ γι αυτό και μόνο το λόγο προτίμησα παπί με σύγχρονες προδιαγραφές ανάρτησης (πηρούνι, ψαλίδι, monoshock) και επιδόσεις καλύτερες από YBR 125 ή CBR 125:cool: Bέβαια, γούστα ειν αυτά και εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά:) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!