GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Καρτελακι φόρουμ!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25100)

siraxanz 27-10-2011 19:21

Απάντηση: Καρτελακι φόρουμ!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 502979)
:):):)

Ναι ένα με νούμερο.
Ας πούμε εγώ είμαι... μεγάλο!!!!!:p
Επίσης το χαράζουμε με πυρωμένο σίδερο, νύχτα με πανσέληνο, στο αριστερό πόδι, εκεί που αλλάζουμε ταχύτητες.
Παλιά βάζαμε και μας το χάραζαν παρθένες, αλλά τώρα πια... που να βρεις παρθένες;;

Καλώς ήρθες φίλε μου και εύχομαι να περάσεις καλά και ακόμη καλύτερα.

Ίσως με την νέα τεχνολογία φυτέψουμε τσιπάκι, μάλλον στο ρουθούνι. Έχεις προσέξει κάποιους που σκαλίζουν με το μικρό δάχτυλο;; Έλεγχο εγκατάστασης κάνουν!!!:D

ΥΓ. Με πέτυχες ξενύχτη, εδώ που είμαι είναι 08:30 το πρωϊ και την πλήρωσες!!!!!!:sm7:

μιλαμε μου πηρες το αγχος:sm7:

Aggelos-Syros 27-10-2011 19:48

:sm7::sm7:

yiannis1987 28-10-2011 13:16

Απόσπασμα:

Ναι ένα με νούμερο.
Επίσης το χαράζουμε με πυρωμένο σίδερο, νύχτα με πανσέληνο, στο αριστερό πόδι, εκεί που αλλάζουμε ταχύτητες.
Παλιά βάζαμε και μας το χάραζαν παρθένες, αλλά τώρα πια... που να βρεις παρθένες;;

Ίσως με την νέα τεχνολογία φυτέψουμε τσιπάκι, μάλλον στο ρουθούνι. Έχεις προσέξει κάποιους που σκαλίζουν με το μικρό δάχτυλο;; Έλεγχο εγκατάστασης κάνουν!!!:D

ΥΓ. Με πέτυχες ξενύχτη, εδώ που είμαι είναι 08:30 το πρωϊ και την πλήρωσες!!!!!!:sm7:

Κανενα προβλημα.
Απλα ρωτησα διοτι πηγα να αλλαξω ελαστικα σε γνωστο κατ/μα και μου το ζητησαν για να μου κανουν εκπτωση.Ευχαριστω

yannis 30-10-2011 08:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yiannis1987 ( 504188)
Κανενα προβλημα.
Απλα ρωτησα διοτι πηγα να αλλαξω ελαστικα σε γνωστο κατ/μα και μου το ζητησαν για να μου κανουν εκπτωση.Ευχαριστω

Να είσαι καλά φίλε μου και όσο για την έκπτωση... Ψάξε στις "ομαδικές αγορές" και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.:);):)

sliv 30-10-2011 10:00

Ρε τι είσαστε εσείς ....??? το κουφάνατε το παιδί .....τι πράγματα ένια αυτό που του λέτε....????

Yiannis ....ξέρω μια παρθένα πιστεύω είναι ακόμα ...-δεν βλέπεται καθόλου ποιός να το κάνει το ψυχικό τώρα με τη κρίση ……..-

Λες να κάνουμε εφαρμογή στο σχέδιο να μη χαλάμε και λεφτά στα αυτοκόλλητα…????
:D:D:D:D:D

yannis 30-10-2011 10:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από sliv ( 505305)
Ρε τι είσαστε εσείς ....??? το κουφάνατε το παιδί .....τι πράγματα ένια αυτό που του λέτε....????

Yiannis ....ξέρω μια παρθένα πιστεύω είναι ακόμα ...-δεν βλέπεται καθόλου ποιός να το κάνει το ψυχικό τώρα με τη κρίση ……..-

Λες να κάνουμε εφαρμογή στο σχέδιο να μη χαλάμε και λεφτά στα αυτοκόλλητα…????
:D:D:D:D:D

:sm7::sm7::sm7:
Φέρε και τη σακούλα για τη μούρη!!!!
Καλύτερα φώναξε τον Κώστα 366, εγώ αυτές τις μέρες θα έχω σεξ... αλλού!!!;)

GsDakar 30-10-2011 12:32

Απόσπασμα:

Ναι ένα με νούμερο.

αψογος :sm7::sm7::sm7::sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:01.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!