GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χαρίζεται (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   χαριζεται.... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=28352)

κμβ 08-02-2012 18:19

Απάντηση: χαριζεται....

αποψεις ανταλλασουμε σε φιλικο τονο ΠΑΝΤΑ!!!
Συμπερασμα
Ευσημα σε οσους χαριζουν με οποιο τροπο θελουν και μπορουν:)

kwstas 08-02-2012 18:32

Τοση εκταση για το τιποτα, εγω το πηρα...μαλλον δεν εχετε διαβασει απο την αρχη το θεμα.

siraxanz 08-02-2012 23:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 596886)
Τοση εκταση για το τιποτα, εγω το πηρα...μαλλον δεν εχετε διαβασει απο την αρχη το θεμα.

καλοριζικο το τσαντικό, μακαρι να σου φανει χρησιμο....:)

βαλε μας καμμια φωτο το τερας εν δραση η το εχετε μονο για δουλειες?

kwstas 08-02-2012 23:59

1 Συνημμένο(α)
thanks Χαρη:)
Πριν 10 μερες το πηραμε αλλα με τετοιο καιρο δεν καναμε τιποτα το ιδιαιτερο, ας φτιαξει με το καλο και εχουμε να κανουμε αρκετα!

Το μηχανακι το πηραμε απο εμπορο στην Πατρα, με τοσα μελη απο εκει ισως τον γνωριζει κανενας απο εδω, ο οποιος πλεον κυκλοφορει με εντουρακι ΚΤΜ EXC-F 250 4Τ που πηρε αντ/γη.

kwstas 09-02-2012 00:07

2 Συνημμένο(α)
Και μια ακομη απο το προηγουμε atv του αδερφου μου σε μια απο τις δουλειες;)

FONGEORGE 09-02-2012 12:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 596532)
Αν αναφέρεσαι σε εμένα αγαπητέ ΦονΤζωρτζ... σου απαντώ φιλικά :):) πάντα το ακόλουθο:

Όταν εβαλα ότι χαρίζεται το Dainese κράνος μου, πρώτος από όλους ενδιαφέρθηκε ο Δημήτρης (Arkas). Έστω λοιπόν ότι εγώ δε γουστάρω τη φάτσα του (sorry Arka υποθετικό παράδειγμα είναι) και επιπλέον επειδή φοράει Rolex (μαϊμουδιάρικο κατά Τούρκο σε προηγούμενο ταξίδι στην Τουρκία :D) κρίνω ότι δε θέλω να το πάρει αυτός… Σωστά?? Σωστά!! Κατ’ εσένα λοιπόν, πρέπει να του πω εγώ εκείνη τη στιγμή… μισό λεπτό Δημήτρη, γιατί έχω ένα ΠΜ, 2 e-mail και ένα τηλεφώνημα stand-by για το κράνος, άσε να το δω και να σου πω… και να αποφασίσω εν' συνεχεία ποιον "πάω" καλύτερα για να του κάνω το award!! :hmmm:

Όταν χαρίζουμε κάτι, το χαρίζουμε όχι σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, αλλά γιατί το κάνουμε με ευχαρίστηση περιμένοντας να ανταποκριθεί κάποιος (όχι απαραίτητα φίλος μας, όχι απαραίτητα πτωχός, κ.ο.κ.) ο οποίος για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο το έχει ανάγκη. Ο Δημήτρης το είχε ανάγκη για τον υιό του, ο Σπύρος που τελικά το πήρε, το ήθελε για τη γυναίκα του. Αυτά τα «εγώ χαρίζω άρα χαρίζω όπου γουστάρω», θα με συγχωρήσετε φίλοι μου, αλλά δε με βρίσκουν σύμφωνο. :cool::cool:

Αν δεν αναφερόσουν σε εμένα Γιώργο, σε παρακαλώ να αγνοήσεις το παρόν μήνυμα. ;)

δε το διαβασες σωστα φιλε Κωστα...ριξε παλι μια ματια σε οτι γραφω!;)....

FONGEORGE 09-02-2012 12:44

;)
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 596678)
Ευχαριστώ το Θεσσαλονικιό φίλο που με κάλεσε και με τα λεγόμενά του με επιβεβαίωσε και με κάλυψε πλήρως...;)

Του ζήτησα βεβαίως να δημοσιεύσει την προσωπική εμπειρία που είχε αλλά εκείνος - λογικά σκεπτόμενος - δεν ήθελε να δώσει έκταση γιατί θεώρησε ότι δεν αξίζει...:hmmm:

Σ'ευχαριστώ κι εγώ από την πλευρά μου φίλε Σαλονικιέ !!! :);)

Φιλε Κωστη φανταζομαι οτι η επιβεβαιωση ειναι πολυ συμαντικη για σενα....εσυ πιστευεις αυτο ,εγω το αλλο...εγω παραθετω τα επιχειρηματα μου, εσυ τα δικα σου...αν πραγματικα υπηρχε κανονισμος για το θεμα των αγγελιων θα τον ακουλουθουσα....δεοντολογικα λοιπον κρατησα προτεραιοτητα σε σχεση με την ωρα που εστειλε καποιος μνμ η' πηρε τηλεφωνο η' εγραψε δημοσια!δεν γνωριζα κανεναν (αν δεις με το πιανο το εδωσα σε ατομα που δεν γνωριζα παρολο που μου το ζητησε ο συναδελφος καπιτεν που μονο και μονο ως ιδιοτητα και γνωστος θα μπορουσα να του δωσω παρακαμπτωντας αλλους....)...Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι εμεις που αναφεραμε την εμπειρια μας δημοσια σκεφτομαστε παραλογα και οχι λογικα οπως εκανε ο φιλος σου και το αναφερεις δημοσια ,θεωρω οτι υποτιμας οσους διαβαζουν το φορουμ....αν δε μπορεις βεβαια να γραψεις οτι ειπατε ,μπορεις να το ζωγραφισεις!ειχα 20 στα καλλιτεχνικα ,θα καταλαβω!:)....παντα φιλικα

υ.γ. εδω δεν ειναι αγγελια μπορειτε να γραψετε δημοσια και οχι με πμ!!;)

FONGEORGE 09-02-2012 12:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 596775)
Το σωστό για μένα είναι να απαντήσει όποιος το πήρε με ένα ευχαριστώ και είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει.;)
Ο αντίλογος τώρα είναι ότι αν χαρίζεις, πρέπει να παρουσιάζεις ποιος το πήρε για να αποδειχτεί η φερεγγυότητα της αγγελίας. Πχ. μπορώ να βάλω ότι χαρίζω ένα μηχανάκι και να μην έχω χαρίσει σε κανένα τίποτα.:rolleyes:

αγαπητε μου φιλε συμφωνω ...και αυτο επραξα αν διαβασεις σε ολες τις αγγελιες που εχω βαλει!

FONGEORGE 09-02-2012 13:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από κμβ ( 596877)
αποψεις ανταλλασουμε σε φιλικο τονο ΠΑΝΤΑ!!!
Συμπερασμα
Ευσημα σε οσους χαριζουν με οποιο τροπο θελουν και μπορουν:)

Φιλε Νικολα τη καλησπερα μου !
Και το κρασακι ,που μας εφερες,το ηπιαμε με τη γυναικα στην υγεια σου!Να εισαι καλα!

κμβ 10-02-2012 13:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE ( 597574)
Φιλε Νικολα τη καλησπερα μου !
Και το κρασακι ,που μας εφερες,το ηπιαμε με τη γυναικα στην υγεια σου!Να εισαι καλα!

Ελπιζω να ηταν καλο, αν οχι θα φερω απο το βαρελι του πατερα μου!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:01.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!