GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ο δήθεν φίλος..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=30215)

aeriko 02-04-2012 20:37

Απάντηση: Ο δήθεν φίλος.....

Φίλος τον φίλο ρώτησε, Φίλε φιλία υπάρχει; κι ο φίλος του απάντησε, Φίλε ο πλούτος άρχει

princess 03-04-2012 00:43

Αν ρωτατε εμενα που εχω την ταση να τα βλεπω ολα ολα ροζ,ναι υπαχει φιλια.Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε χωρις να κανουν κραυγαλεα πραγματα για να το δειχνουν.Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να εισαι καλα και οχι δηθεν καλα.Παντα αναμεσα στους ανθρωπους υπαρχουν τριβες και εντονες στιγμες,αλιμονο αν μενεις σε αυτα και οπως λεει ο Ευτυχουλης κρατας τεφτερι ποιος προσφερει περισσοτερα....Δεν ειχα σκεφτει αυτο που ειπε ο Γιαννης,υπαρχει αυτος που θα του εμπιστευομουν την οικογενεια μου,τα παιδια μου?Αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η απαντηση.....ναι ναι ναι χιλιες φορες ναι.Αυτη ειναι ευλογια.....και αυτο κραταμε για να πορευομαστε.Στις ζωες ολων μας μπαινουν και βγαινουν ανθρωποι ανα τα χρονια.Οσοι αξιζει θα μεινουν σε αυτην και οι υπολοιποι θα χαθουν ετσι ξαφνικα οπως ηρθαν.Οι σταθερες ομως δεν αλλαζουν ακομα κι αν για λιγο παρεκλεινουν.:re21::re22:

Alkinoos 03-04-2012 00:55

Για μένα, φίλοι είναι τα αδέρφια που επιλέγεις κ είμαι απο τους τυχερούς που έχω αρκετά "αδέρφια" δίπλα μου κ πολυ άτυχος που έχω χάσει κάποια πρόωρα.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 03-04-2012 01:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 645979)
Αν ρωτατε εμενα που εχω την ταση να τα βλεπω ολα ολα ροζ,ναι υπαχει φιλια.Υπαρχουν ανθρωποι που αγαπανε χωρις να κανουν κραυγαλεα πραγματα για να το δειχνουν.Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να εισαι καλα και οχι δηθεν καλα.Παντα αναμεσα στους ανθρωπους υπαρχουν τριβες και εντονες στιγμες,αλιμονο αν μενεις σε αυτα και οπως λεει ο Ευτυχουλης κρατας τεφτερι ποιος προσφερει περισσοτερα....Δεν ειχα σκεφτει αυτο που ειπε ο Γιαννης,υπαρχει αυτος που θα του εμπιστευομουν την οικογενεια μου,τα παιδια μου?Αμεσως μου ηρθε στο μυαλο η απαντηση.....ναι ναι ναι χιλιες φορες ναι.Αυτη ειναι ευλογια.....και αυτο κραταμε για να πορευομαστε.Στις ζωες ολων μας μπαινουν και βγαινουν ανθρωποι ανα τα χρονια.Οσοι αξιζει θα μεινουν σε αυτην και οι υπολοιποι θα χαθουν ετσι ξαφνικα οπως ηρθαν.Οι σταθερες ομως δεν αλλαζουν ακομα κι αν για λιγο παρεκλεινουν.:re21::re22:

Γειά σου ρε Γιωτάκι ... γι' αυτό μ' αρέσεις ... ;)

Γιατί βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κ όχι μισοάδειο ... http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/th_good.gif

.

tattoopanther 03-04-2012 15:21

...τον δήθεν.,
άστον δήθεν.,.,

με το ζόρι τίποτες δε γίνεται.,.

αυθόρμητα περνάς καλά .,
και στα εύκολα και στα δύσκολα.,.
χωρίς να περιμένεις τίποτα.,.,

κάπως έτσι την νιώθω προσωπικά την φιλία.,.,

ο καθένας στην πορεία όμως ., θα τραβήξει τον δρόμο του.,,

έχω φίλο αδελφικό ξενιτεμένο .,

δεν βρισκόμαστε λόγο απόστασης ,.,
αλλά τα λέμε.,., και ο ένας είναι δίπλα στον άλλον σε πολλές κρίσιμες αποφάσεις της ζωής.,.,

Slane 03-04-2012 19:29

Πολύ πονεμένο θέμα πραγματικά Είναι αλήθεια η αντρική φιλία είναι ιερή, πολλές φορές δύο άντρες που είναι φίλοι είναι καλύτερα και από αδέρφια. Επίσης δεν είναι τυχαίο που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν ένα άντρα φίλο. Σύνηθες φαινόμενο είναι δύο άντρες να επιθυμούν την ίδια γυναίκα και να κάνουν τόσο πίσω ο ένας για τον άλλο που στο τέλος να μην κάνει κανείς τίποτα.

Κατάσταση όπως περιγράφει η Σοφία ζούσα κι εγώ επί χρόνια. Δύο φίλους οι οποίοι χλεύαζαν με το χειρότερο τρόπο μέχρι να με νευριάσουν, μέχρι να με φέρουν σε δύσκολη θέση ειδικά όταν ήταν πολύς κόσμος μπροστά.

Ένας από αυτούς μάλιστα προσπαθούσε το βράδυ του γάμου του να πάει με μια άλλη γυναίκα και μου ζητούσε να του κάνω πλάτες. Δυστυχώς εγώ το ανεχόμουν, έκανα παρέα μαζί τους αν και αισθανόμουν πολύ δυσάρεστα και μειονεκτικά κι έχασα πολύτιμα χρόνια δίπλα τους. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε όμως και ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Απλά απορώ γιατί μου πήρε τόσα χρόνια να καταλάβω τι παιζόταν μπροστά στα μάτια μου και γιατί ανεχόμουν αυτή την κατάσταση δεν κατάλαβα ποτέ.

Πολύ ωραίο θέμα Σοφία, μπράβο.

phoenix 04-04-2012 08:01

η φιλια εχει να κανει με την κουλτουρα ενος τοπου και με την διαπαιδαγωγηση του καθενος και προς θεου φιλια δεν σημαινει ιδιοκτησια αλλα μονο αγαπη πρωτα για τον εαυτο σου και μετα για τους αλλους

peterv 04-04-2012 08:40

Εγώ πάλι νομίζω ότι οι φιλίες είναι σαν το κύμα στην αμμουδιά.

Κάποιες φορές το απολαμβάνεις χωρίς να κάνεις απολύτος τίποτα.

Κάποιες φορές σου χαλάει αυτό που έχεις φτίαξει στην άμμο και

Κάποιες φορές εκμεταλλεύεσαι το κυματάκι που έρχεται για να φτιάξεις μια λιμνούλα στην άμμο.

Το τι νιώθεις σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από το αν η συναισθηματική σου δίαθεση συμβαδίζει με αυτό που κάνεις εκείνη την στιγμή.

Η σύνδεση της πράξης με αυτό που νιώθεις είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις μια φιλία ή όχι και ταυτόχρονα να σε θέλουν για φίλο ή όχι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Peterv

spyrval 04-04-2012 09:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 645726)
Φίλος τον φίλο ρώτησε, Φίλε φιλία υπάρχει; κι ο φίλος του απάντησε, Φίλε ο πλούτος άρχει

Αν κατάλαβα καλά ........το πιο σωστό από τα σωστά που διάβασα έως εδώ. Τον φίλο θα τον δεις όταν φτάσει η στιγμή να έχεις περισσότερα από αυτόν, είτε είναι χρήματα, είτε καλύτερη δουλειά, είτε πιο ολοκληρωμένη οικογένεια, είτε είτε...Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχέσεις των ανθρώπων, αυτό από το οποίο πηγάζουν πολλά άλλα, είναι η ΖΗΛΕΙΑ.
Φυσικά πρέπει κι εμείς να κοιτάζουμε την αντίδρασή μας όταν βρεθούμε στην αντίθετη θέση. Θα μας δείξει πολλά για τον εαυτό μας.

geokall 04-04-2012 09:45

κατα τύχη είδα αυτο το βιντεάκι και νομίζω ότι ταιράζει εδώ.........συνδιάζει ταυτόχρονα την έντονη φιλία και την αγάπη για τον μοτοσυκλετισμό

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!