![]() |
Απάντηση: Καστανιά Η Καστάνιτσα? Το Β παρακαλώ
η αιτια για την πολλη ομορφη βολτα , ηταν αυτο το πουλι(φοινικας) απο την χαλκιδα........:p:D ειχε φαγωθει ολη την εβδομαδα να βολταρουμε, μετα γυναικων........καπου στα βουνα εγω επρεπε να πεταχτω στον βαφτιστηρα μου στην κορινθο και ειπα να το συνδιασω με μια ομορφη ορεινη....:rolleyes: αλλα σαν θαλασσινος και ψιλοασχετος.....σκεφτηκα εναν απο τους καλυτερους εκδρομοσχεδιαστες:eek::eek::eek:.....της παρεας μας(χαρης):D την διαδρομη την ειχα ξανακανει πριν 2 χρονια,αλλα οσες φορεςε και να πας στον παρνωνα.....δεν φτανουν η παρεα κα-τα-πλη-κτι-κη........:ha16: χωρις γκρινιες ,πολλη χιουμορ και στριφτερη......:) φαγαμε και μια χοντρομπορα......αλλα αυτα εχουν οι μοτοβολτες:ye02: στεργιο και χαρη.....ευχαριστω για την παρεα:) p.s.......στον βαφτιστηρα δεν εφτασα ποτε, ακομα με περιμενει το παιδακι:o:o:o |
|
|
Είστε πολύ ωραίοι, πολύ όμορφες φωτό σε ωραία μέρη της Ελλαδάρας μας με τις ατελείωτες ομορφιές της! Μπράβο Χαρούλη για την ιδέα και στο όμορφο παρεάκι! :ye33:
υγ. Έπρεπε να πάρετε και τον Ζήκο μαζί...;):) |
Με καλούς φίλους, η απόλαυση και η χαρά της εκδρομής, είναι διπλή.
:ye02: Και στα επόμενα. |
παρόλο που η εκδρομή σας και η παρέα σας ήταν όλα τα λεφτά......, δεν γίνεται να μην σχολιαστούν 2 πράγματα: 1ον:η μπουγατσερί "ΑΡΚΟΥΔΙ":D:D:D, που μάλλον θα πρέπει να μας σπονσοράρει στις ΑΡΚΟΥΔΟΤΣΑΡΚΕΣ 2012 και 2ον:το απίστευτο μπλουζάκι του Χάρη :sm7::sm7::sm7: .....! ask me" |
Σας ζήλευπσα και για την επιλογή της διαδρομής και για το οικογενειακό παρεακι και στην επομενη με το καλο.
|
Όντος τρομερή διαδρομή, με το χωμάτινο κομάτι που λες να είναι τρομερό.
Άλλο ένα πολύ ωραίο κομάτι είναι από Καστάνιτσα πρός Άγιο Πέτρο, στροφιλίκια μέσα στο δάσος . Μπράβο παιδιά, να περνάτε πάντα τόσο καλά Sent from my iPhone using Tapatalk |
Εγώ ξερω να πω πως άμα έχεις καλή παρέα οπουδήποτε και να είσαι περνάς καλά....Πόσο μάλλον σε τόσο όμορφα μέρη μες το πράσινο.....Ευχαριστούμε που μας ταξιδέψατε μαζί σας..:ye33::ye33:
Χάρη μου τα χρωστάς αυτά τα μέρη :sm2:κάποια στιγμή θα μου τα ξεχρεώσεις..;) :re25::re25::ye30::ye30::ye02::ye02: |
Μπραβο στην παρεα ωραια διαδρομη και ωραιες φωτο!!!:re02:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!