![]() |
Απάντηση: Τι θα ψηφίσουμε...
Απόσπασμα:
|
Μακριά απο ΝΔ ΠΑΣοκ και ΚΚΕ και ότι άλλο θέλετε ε ναι κα ΧΑ καλο βόλη πατριώτες
|
αν βγώ με ένα φανάρι και ψάχνω για άνθρωπο.,.,.,.,
μἀλλον θα έχω άδικο ., αγαπητά μου .,προβατἀκια.,.,.,:sm2::sm7: |
Αφιερωμένη στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, τέτοια Ελλάδα θέλετε??? Κρίμα....:(
http://www.metarithmisi.gr/images/Mauthausen.jpg |
Απόσπασμα:
Καλά, αν σκέφτονταν οι Κρητικοί έτσι... Μήπως είσαι υιοθετημένος!??!!??!:lo19: |
Απόσπασμα:
Ηθελε βλεπεις χρονο για να προετοιμασει τοι αιματοκυλισμα.......... |
1 Συνημμένο(α)
طاقت میں PASOK کو!امکان اور ترقی
Ακούστηκαν -λέει- και συνθήματα στα "ουρντού"... :confused: |
Απόσπασμα:
Μετάφραση παρακαλώ..... |
Απόσπασμα:
something like ..."ΠΑΣΟΚ ... για ανάπτυξη και προοπτική"....;) |
Μιας και το πιάσαμε στην ανάλυση ας το αναλύσω και εγώ λίγο.
Πρώτα από όλα λευκό δεν το σκέπτομαι γιατί θεωρώ ότι την συγκεκριμένη στιγμή είναι ότι χειρότερο να μην μετέχουμε στις εκλογές γιατί όπως είπαν και οι προλαλήσαντες σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να ψηφίζουν άλλοι για μένα (και μιλώ εγώ που έχω να πάω να ψηφήσω από το ποτέ). Άνεργος και εγώ από το Δεκέμβριο μετά από 17 χρόνια δουλείας με δουλειά στο αντικείμενο μου να μην βγαίνει ούτε για δείγμα και μου λένε ότι παίρνω και πολλά (360) οπότε θα τα ξανά μειώσουν . Για την χρυσή αυγή μπορώ να καταλάβω κάποιους που υποστηρίζουν αλλά φαντάζομαι ότι μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει. Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος | tsantiri Πράσινους και μπλε δεν περνά καν από το μυαλό μου. Τόσα χρόνια φωνάζουμε για το σύστημα που έχουν φτιάξει και την πιο δύσκολη στιγμή θα τους ψηφίσουμε; Απορώ κάποιοι που θα τους ψηφίσουν και απλά ντρέπονται να το πουν δημόσια τι μυαλό μπορεί να έχουν. Για ΚΚε το σκεπτόμουν πάρα πολύ, μετά τα τραγικά τις Αλέκας που λέει παπαρολογίες περί λαϊκής οργής και αγώνες στους δρόμους και εμείς μόνοι μας κτλπ έφαγε και αυτή Χ. Τελικά αυτοί δεν μπορούν να τα βρουν με κανένα πλην του εαυτού τους. Οπότε μου έμειναν Συνασπισμός και Καμένος . Ο Τσίπρας έχει κάνει τις κολοτούμπες του αλλά είναι ένα από τα κόμματα που διεκδικούν μεγάλο ποσοστό και έχει την δυνατότητα με τις απόψεις και την πολιτική του να ρυθμίσει τις καταστάσεις σε περίπτωση μιας συγκυβέρνησης. Δεν θα μας πάει στεγνούς στο ξεπούλημα που επιχειρούν κάποιοι. Από την πλευρά μου αυτός που με καλύπτει περισσότερο είναι ο Καμμένος. Τον Καμμένο τον παρακολουθώ σαν πολιτικό από την εποχή της προσπάθειας να απελευθερωθούν η καταδύσεις στην Ελλάδα, ήταν ο μόνος τότε που είχε ασχοληθεί με το θέμα. Στην πορεία παρατήρησα ότι ήταν από τους λίγους ( παρ ότι δεξιός και παρ ότι ανήκε στη ΝΔ) που έβγαζε συνέχεια θέματα στη βουλή με ερωτήσεις και επερωτήσεις για θέματα διαφθοράς, μαύρου χρήματος κτλπ . Και αυτό σε χρόνο που δεν είχε βλέψεις για πολιτικός αρχηγός . Δεν ξέρω αν όπως ισχυρίζεται ο φίλος έχει τυπώσει πρόγραμμα αλλά έχοντας παρακολουθήσει πολιτικές συζητήσεις η θέσεις του με καλύπτουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. (ααααααα και ο Αντώνης στο Ζάππειο μου περιέγραψε την ιδανική Ελλάδα αλλά από αυτούς δεν μασώ πια) Το βασικότερο, ποιο άλλο κόμμα έχει αφήσει να βάζει ελεύθερα όποιος θέλει υποψηφιότητα και μέσα από διαδικασίες στο ιντερνέτ να βγάζει τους υποψήφιους βουλευτές του ; Γιατί εκεί είδα υποψήφιους βουλευτές απλό κόσμο , ανέργους και όχι κομματόσκυλα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίζει ότι θέλει αρκεί να μην είναι για προσωπικό όφελος και ταυτόχρονα κάνει κακό στους άλλους. Όποιος έχει χρόνο ας δει αυτά τα δυο βίντεο , θα πάει να ψηφίσει με εντελώς άλλο μάτι. CATASTROIKA - Video Dailymotion |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!