GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ OMORFANTRA (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31617)

omorfantras 22-05-2012 16:27

Και μια φωτογραφία από το Pamukkale 300km από Izmir....
Ο Μάριος ακούει???
Α ρε μπαγάσα που θα πάμε και τι θα δούμε....

http://i1052.photobucket.com/albums/...1/BMW001-1.jpg

nanoshophellas 22-05-2012 17:58

Απάντηση: ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ OMORFANTRA

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από omorfantras ( 687929)
Και μια φωτογραφία από το Pamukkale 300km από Izmir....
Ο Μάριος ακούει???
Α ρε μπαγάσα που θα πάμε και τι θα δούμε....

http://i1052.photobucket.com/albums/...1/BMW001-1.jpg

Aλεξανδρε δεν ξερω που εχεις βρει αυτην την φοτο......Αλλα το 2010 δεν ηταν ετσι.Δεν εχει καμια σχεση με την φοτο

nikos-x 22-05-2012 18:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από omorfantras ( 684201)
Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη στις 29/06/12 κι από εκεί κατεβαίνουμε για Canakkale,Τροία,Αιβαλή,Σμύρνη και Pamukalle...

Με το καλό να πάτε και με το καλό να επιστρέψετε, Αλέξανδρε και Μάριε.
Είναι όμορφος και αγαπημένος προορισμός.
Από Κωνσταντινούπολη, είδα πως θα επιστρέψετε από τον ίδιο δρόμο για να πάτε Canakkale, αν όμως θέλετε εναλλακτική διαδρομή, ίσως γνωρίζεις πως από την Πόλη έχει δύο φορές την ημέρα καραβάκι για Bandirma.
Ακολουθεί μία ψιλοβαρετή διαδρομή για Canakkale, με αρκετά "έργα οδοποιίας", την εποχή που πήγαμε.
Σε διάρκεια, είναι περίπου το ίδιο, υπολογισμένο και το καραβάκι.

Τοποθεσίες σε Τουρκικές ακτές του Αιγαίου

Καλά να περάσετε. :)

ΥΓ: Εκείνες τις ημέρες θα είμαι λίγο πιο κάτω . . . αν περνάτε από Λίβανο, θα χαρώ να σας δω :D

omorfantras 22-05-2012 22:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 688037)
Με το καλό να πάτε και με το καλό να επιστρέψετε, Αλέξανδρε και Μάριε.
Είναι όμορφος και αγαπημένος προορισμός.
Από Κωνσταντινούπολη, είδα πως θα επιστρέψετε από τον ίδιο δρόμο για να πάτε Canakkale, αν όμως θέλετε εναλλακτική διαδρομή, ίσως γνωρίζεις πως από την Πόλη έχει δύο φορές την ημέρα καραβάκι για Bandirma.
Ακολουθεί μία ψιλοβαρετή διαδρομή για Canakkale, με αρκετά "έργα οδοποιίας", την εποχή που πήγαμε.
Σε διάρκεια, είναι περίπου το ίδιο, υπολογισμένο και το καραβάκι.

Τοποθεσίες σε Τουρκικές ακτές του Αιγαίου

Καλά να περάσετε. :)

ΥΓ: Εκείνες τις ημέρες θα είμαι λίγο πιο κάτω . . . αν περνάτε από Λίβανο, θα χαρώ να σας δω :D

Νίκο σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ίσως να πάμε και με καράβι από την Πόλη.
Δυστυχώς οι μέρες είναι λίγες και θα πρέπει να περάσουμε Χίο κι από κει Πειραιά.

Σ ευχαριστώ για τις ιδέες που μας δίνεις, να είσαι πάντα καλά!!!!!!!!!!

Eftixis 22-05-2012 22:21

Άτιμη κρίση που θα πάει δεν θα περάσει να πραγματοποιήσω και αυτό το όνειρο Ταξίδι στις χαμένες πατρίδες Έχω πολλές ιστορίες ακούσει από τον Παππού και την Γιαγιά μου παιδάκι Σμύρνη, Βουρλά , Αιβαλή . Τσεσμέ . Ομορφάντρα μου να περάσετε καλά και να απολαύσετε κάθε μέτρο και κάθε λεπτό από αυτό το ταξίδι. ,:ye33:

omorfantras 23-05-2012 09:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 688193)
Άτιμη κρίση που θα πάει δεν θα περάσει να πραγματοποιήσω και αυτό το όνειρο Ταξίδι στις χαμένες πατρίδες Έχω πολλές ιστορίες ακούσει από τον Παππού και την Γιαγιά μου παιδάκι Σμύρνη, Βουρλά , Αιβαλή . Τσεσμέ . Ομορφάντρα μου να περάσετε καλά και να απολαύσετε κάθε μέτρο και κάθε λεπτό από αυτό το ταξίδι. ,:ye33:

Ευτυχάκο μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου.
Γυρνώντας θα μοιραστώ μαζί σας αρκετές φωτογραφίες ώστε να ταξιδέψετε μαζί μου έστω κι έτσι.....
:th11:

omorfantras 23-05-2012 09:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas ( 688030)
Aλεξανδρε δεν ξερω που εχεις βρει αυτην την φοτο......Αλλα το 2010 δεν ηταν ετσι.Δεν εχει καμια σχεση με την φοτο

Ηλία από το internet την κατέβασα, λες να πάμε και να έχουν στεγνώσει τα πάντα εκεί?????:cr13::cr13::cr13::cr13::cr13:
Πλάκα θα χει!!!!!!!:yz:yz:yz:yz:yz

nanoshophellas 23-05-2012 10:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από omorfantras ( 688393)
Ηλία από το internet την κατέβασα, λες να πάμε και να έχουν στεγνώσει τα πάντα εκεί?????:cr13::cr13::cr13::cr13::cr13:
Πλάκα θα χει!!!!!!!:yz:yz:yz:yz:yz

Aλεξανδρε καλημερα......Δεν εχουν στεγνωσει (τα παντα ;) αν ψαξεις στο νετ θα δεισ οτι ο κοσμος εχει κανει τρομερη ζημια στον τοπο και η unesco εχει απαγορεψει παρα πολλα πραγμα να τα βλεπουν οι επισκεπτες

omorfantras 23-05-2012 10:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nanoshophellas ( 688467)
Aλεξανδρε καλημερα......Δεν εχουν στεγνωσει (τα παντα ;) αν ψαξεις στο νετ θα δεισ οτι ο κοσμος εχει κανει τρομερη ζημια στον τοπο και η unesco εχει απαγορεψει παρα πολλα πραγμα να τα βλεπουν οι επισκεπτες

Ηλία δεν την κάνεις να ρθείς στον καφέ απόψε στην Όαση να σε γνωρίσω κι από κοντά?
Κερνάω μπυρίτσα........:di59::di59::di59:

nanoshophellas 23-05-2012 12:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από omorfantras ( 688482)
Ηλία δεν την κάνεις να ρθείς στον καφέ απόψε στην Όαση να σε γνωρίσω κι από κοντά?
Κερνάω μπυρίτσα........:di59::di59::di59:

Δεν μπορω ρε φιλε καθε βραδυ με περιμενει ο μπεμπης μου και δεν λεει να τον (γραψω).

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!