![]() |
Απάντηση: τσιπουρα στον βολο....
:ye02::ye02::ye02::ye02:
Μπράβο ρε!!! Πάντα τέτοια:ye33: |
Να γιατί GsForum Thessaly! Ξέρουμε να περνάμε καλά, εμείς και οι φίλοι μας...;) Βολιοτόπαιδα, είστε :re27: όπως πάντα...;);) Αντε και κάποια στγιμή και στα μέρη μας.... :ye30::ye30::ye30: |
Να ευχαριστήσω και εγώ τα φιλαράκια τα ζουμπουρλουδικα.....:D
Δεν μας έφτασε το Σ Κ.........για να σας χορτασουμε και να σας δούμε όλους και αφήσαμε εκκρεμότητες;) Μπλεξαμε και με τους αλήτες τους ψηλούς.......:u60: και δεν ξέρω πως επιστρέψαμε στην αθήνα:cool2: Να είμαστε καλά να ξαναβρεθούμε....:) |
|
Απόσπασμα:
Λελογρια αντε και του χρονου.... δηλαδη σε 15 μερες.... παρε μεταγραφη και ελα εχουμε και ασφαλτινα :ha16:, χωματινα :ha16:και ΒΡΟΧΕΣ (Tsitsos :hmmm::u60:) απ’οτι ειδες..... Και αφθονο γαλατακι!!!! :D:D:D:D:D:D:D |
[QUOTE=Astakos82;810636]Λελογρια αντε και του χρονου.... δηλαδη σε 15 μερες.... παρε μεταγραφη και ελα εχουμε και ασφαλτινα :ha16:, χωματινα :ha16:και ΒΡΟΧΕΣ (Tsitsos :hmmm::u60:) απ’οτι ειδες..... Και αφθονο γαλατακι!!!! :D:D:D:D:D:D:D[/QUOT
Την επόμενη φορά που θα ανέβω.....θα σου δείξω και άλλα μαγαζιά, που δεν γνώριζες;) Και θα κανονίσουμε πρωινό τσίπουρο.....για να μην κοιμάσαι:u60: Αστακουδακι........:) |
[quote=gsmaniac;810638]
Απόσπασμα:
:lo19::lo19::lo19: |
:u60: και δεν ξέρω πως επιστρέψαμε στην αθήνα
αερατα:p:p:p |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!