GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Φροντίδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Λάδια από το LIDL (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=37944)

N4pSt3R 27-01-2013 19:37

Απάντηση: Λάδια από το LIDL

Motul 15-50 χειμώνα καλοκαίρι και 300gr κάμένα στα 8000-10000χλμ!!!

Δεν νομίζω να βάλω κάτι άλλο!!!:)

kwstas 27-01-2013 20:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από N4pSt3R ( 832477)
Motul 15-50 χειμώνα καλοκαίρι και 300gr κάμένα στα 8000-10000χλμ!!!

Δεν νομίζω να βάλω κάτι άλλο!!!:)

Μια απο τα ιδια και δεν υπαρχει λογος πλεον να γινει αλλη δοκιμη!!!

Η αναφορα ειναι για το 5100 μιας και παμε στο ιδιο συνεργειο!:ye33:

Thanos-GS 27-01-2013 23:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 832399)
Θα σε πω το αλλο σεβομενος παντα την αποψη σου....Βεβαια αλλο προιον αλλα διαφορα επωνυμου μη επωνυμου....Σε γνωστη αλυσιδα Σ/Μ μπεικον φετες απο επωνυμη εταιρεια 3.65 ευρω.Το ιδιο προιον με την επωνυμια της αλυσιδας ΑΛΛΑ παραγωγη και συσκευασια απο την επωνυμη εταιρεια για λογαριασμο της αλυσιδας 1.65 ευρω!!!Τα συμπερασματα δικα σας!!!

Αν δε κανω λαθος τα λιπαντικα αυτα ειναι μαρκας W5 και οχι προϊοντα με ετικετα Lidl που τα φτιαχνει καποιος επωνυμος κατασκευαστης οπως το παραδειγμα που αναφερεις.... Ακομα και εκει διαφερουν τα αν οχι τα ποιοτηκα τα "γευστικα" στανταρ σε πολλες περιπτωσεις. Tα καθαριστικα της W5 παντως που χει δοκιμασει η γυναικα μου σε σχεση με επωνυμα ηδη οπως αζαξ κλινεξ κλπ θεωρει οτι ειναι του κολου.... γιατι να ναι καλα τα λιπαντικα της;;;;

Επισεις καποιοι γραφετε και εδω και σε αλλα φορουμ που διαβασα googlaρωντας για τα λιπαντικα LIDl "να τα δοκιμασουμε και βλεπουμε".... Δηλαδη πως μπορειτε να δοκιμασετε ενα λαδι ρε παιδια;;; Με τι κριτηριο;;; Οτι μπορει να μη το καιει;;;; Ειναι το μονο που μπορουμε εμεις να πουμε για ενα λιπαντικο....δεν ειναι ομως η καταναλωση του λιπαντικου κριτηριο ποιοτητας.....Μπορει ενα λιπαντικο να το καιει ο κινητηρας αλλα το λιπαντικο αυτο να στον εχει προστατευσει απο τη φθορα και ειδικα στις υψηλες θερμοκρασιες οι οποιε επικρατουν στη χωρα μας. (μη ξεχνατε οτι οι boxer μας εχουν μια σχετικα υψηλη αποδεχτη καταναλωση συμφωνα παντα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη)

GeorgeP 28-01-2013 00:05

το εχω ξαναγραψει πολλες φορες, λαδια με προδιαγραφες=ασφαλη λαδια.....ανεξαρτητως τιμης.

Τα λαδια της lidl ειναι ημισυνθετικα και τα φτιαχνει η Γερμανικη pennasol οποτε ειναι ασφαλη.....ασφαλεστατα.

jarhead 28-01-2013 00:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 832717)
το εχω ξαναγραψει πολλες φορες, λαδια με προδιαγραφες=ασφαλη λαδια.....ανεξαρτητως τιμης.

Τα λαδια της lidl ειναι ημισυνθετικα και τα φτιαχνει η Γερμανικη pennasol οποτε ειναι ασφαλη.....ασφαλεστατα.

Ελα αγαπητε μου και σε εψαχνα για να ακουσω την αποψη σου...:re25:

siraxanz 28-01-2013 00:34

:ye36: above :ye33:

jarhead 28-01-2013 15:33

Θα θυσιασω την μηχανη μου σημερα και θα βαλω τα εν λογω λαδια...Οι κουρουνες να αρχισουν τις καταρες παρακαλω.:ye33:

jtnakos 28-01-2013 19:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 833073)
Θα θυσιασω την μηχανη μου σημερα και θα βαλω τα εν λογω λαδια...Οι κουρουνες να αρχισουν τις καταρες παρακαλω.:ye33:

Ου ου ου 666 :u56:

Αντε Σωκρατη να τα δουμε και αυτα ....Αξιζει τον κοπο;;;;:rolleyes:

jarhead 28-01-2013 19:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 833304)
Ου ου ου 666 :u56:

Αντε Σωκρατη να τα δουμε και αυτα ....Αξιζει τον κοπο;;;;:rolleyes:

Mια βολτα που πηγα μια χαρα ακουγεται το μοτορι...ουτε γκααχ ουτε γκουχχχχ:ye32:

Arkas 28-01-2013 21:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 832399)
Θα σε πω το αλλο σεβομενος παντα την αποψη σου....Βεβαια αλλο προιον αλλα διαφορα επωνυμου μη επωνυμου....Σε γνωστη αλυσιδα Σ/Μ μπεικον φετες απο επωνυμη εταιρεια 3.65 ευρω.Το ιδιο προιον με την επωνυμια της αλυσιδας ΑΛΛΑ παραγωγη και συσκευασια απο την επωνυμη εταιρεια για λογαριασμο της αλυσιδας 1.65 ευρω!!!Τα συμπερασματα δικα σας!!!

Kοίτα να δεις πλάκα τώρα ...
Γνωστή κατασκευάστρια εταιρία αλλαντικών,
παρασκευάζει απομίμηση μπέικον σε φέτες για συγκεκριμένα S/M και εστιατόρια, FF κλπ,
και γνήσιο μπέικον για τους υπολοίπους.
Ο ανυποψίαστος καταναλωτής,
εύκολα τσιμπάει ...:( :( :(

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!