|  | 
| 
 Απάντηση: Γυαλισμα akrapovic! Πολύ καλή δουλειά, σαν καινούρια έγινε!:re25: | 
| 
 Απόσπασμα: 
 Sent from my Hand using Fingers | 
| 
 Ναι, 40 Ευρω. Η συγκεκριμένη ήταν απο τις εύκολες. Θα μπορούσε να είχε κάποιο τσαλακωμα η καποια λακουβιτσα (ητε μικρη ητε μεγάλη) την οποια έχω την δυνατότητα να επιδιωρθωσω κ να επαναφέρω την εξατμιση όσο το δυνατόν γίνεται στην αρχικη της κατασταση. Η τιμη παραμένει ίδια εκτός αν πραγματικά θέλει καποια ειδική μεταχείριση. Τοτε η τιμη διαμορφώνεται κατόπιν συννενοησης. Υλικο χρησιμοποιω κεραμοβαμβακα αντοχής 1400 βαθμών ειδικό για αυτη τη δουλεια. Κ για να λέμε τα σύκα, σύκα κ την σκάφη, σκάφη το καλύτερο ποιοτικά υλικο για Εξατμισεις ειναι αυτο που δίνει σαν ανταλακτικο η ίδια η Ακραποβιτς. Δε λέω πως ότι βάζουν ολοι οι υπόλοιποι (συμπεριλάμβανω κ τον εαυτό μου μέσα) δεν ειναι καλο, αντιθέτως ειναι παρα πολυ καλο, αλλα το TOP της αγοράς ειναι το Ακραποβιτς το οποιο φυσικα εχει κ την τριπλάσια τουλαχιστον τιμη χωρίς όμως να εχει εγγυημένα κ την τριπλάσια διάρκεια κ αντοχή. | 
| 
 Αλκινοε μπορεις να μου στειλεις τη διευθυνση του μαγαζιου σου να περασω να δεις μια ακραπα που εχω? Στάλθηκε από το GT-I9082 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 | 
| 
 Απάντηση: Γυαλισμα akrapovic! Απόσπασμα: 
 Απόσπασμα: 
 Γραψε βρε αφηρημενε με ποιον μιλησες στην Ερετρια και σε εστειλε στον Αλκινοο!!!:rolleyes: | 
| 
 Απάντηση: Γυαλισμα akrapovic! Απόσπασμα: 
 Αντεξε λιγοτερο απο εναν απλο κεραμοβαμβακα κοστισε 150 ευρω η αγορα του χονδρικη και το μονο που ειχε εξτρα ηταν ενα αυτοκολλητο και τα πιρτσινια μεσα στη συσκευασια:mad: :re25::re25:Ωραια δουλεια το τριψιμο. | 
| 
 Απόσπασμα: 
 Το μαγαζι του Αλκινοου ειναι Ηγουμενιτσας 25 Ιλιον. :) Sent from my Hand using Fingers | 
| 
 Απάντηση: Γυαλισμα akrapovic! Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο στον Αλκη γιατι εφτιαξε και την δικια μου akrapa.....:re25::re25::re25::re25::re25: | 
| 
 Απάντηση: Γυαλισμα akrapovic! :re25::re25::re25::re25: Μπραβο ρε Αλκη! Φοβερη δουλεια! | 
| 
 Απάντηση: Γυαλισμα akrapovic! φοβερή δουλειά στην Ακράπα του Τζώνη! | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:21. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!