GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Γυαλισμα akrapovic! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=38447)

moby_gr 07-03-2013 23:54

Απάντηση: Γυαλισμα akrapovic!

Πολύ καλή δουλειά, σαν καινούρια έγινε!:re25:

jmar 07-03-2013 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 859410)
Καλά βρε Αλκίνοε είσαι τόσο καιρό μαζί μας και δεν μιλάς????:(

Ωραία δουλειά!

Βάλε μερικές φωτό το υλικό που χρησιμοποιείς να δούμε τι λέει και μια ενδεικτική τιμή τι χρεώνεις?:)

Χάρη 40 ευρώ μου πήγε, 20 τα υλικά και 20 η εργασία η οποία ειχε αρκετή δουλεια!

Sent from my Hand using Fingers

Alkinoos 08-03-2013 00:16

Ναι, 40 Ευρω.
Η συγκεκριμένη ήταν απο τις εύκολες. Θα μπορούσε να είχε κάποιο τσαλακωμα η καποια λακουβιτσα (ητε μικρη ητε μεγάλη) την οποια έχω την δυνατότητα να επιδιωρθωσω κ να επαναφέρω την εξατμιση όσο το δυνατόν γίνεται στην αρχικη της κατασταση. Η τιμη παραμένει ίδια εκτός αν πραγματικά θέλει καποια ειδική μεταχείριση. Τοτε η τιμη διαμορφώνεται κατόπιν συννενοησης.

Υλικο χρησιμοποιω κεραμοβαμβακα αντοχής 1400 βαθμών ειδικό για αυτη τη δουλεια.
Κ για να λέμε τα σύκα, σύκα κ την σκάφη, σκάφη το καλύτερο ποιοτικά υλικο για Εξατμισεις ειναι αυτο που δίνει σαν ανταλακτικο η ίδια η Ακραποβιτς.
Δε λέω πως ότι βάζουν ολοι οι υπόλοιποι (συμπεριλάμβανω κ τον εαυτό μου μέσα) δεν ειναι καλο, αντιθέτως ειναι παρα πολυ καλο, αλλα το TOP της αγοράς ειναι το Ακραποβιτς το οποιο φυσικα εχει κ την τριπλάσια τουλαχιστον τιμη χωρίς όμως να εχει εγγυημένα κ την τριπλάσια διάρκεια κ αντοχή.

Orfeus 08-03-2013 03:33

Αλκινοε μπορεις να μου στειλεις τη διευθυνση του μαγαζιου σου να περασω να δεις μια ακραπα που εχω?

Στάλθηκε από το GT-I9082 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

paschalis 08-03-2013 08:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spitiko ( 859370)
Μπραβο και στους δυο, στον Γιαννη για την επιλογη και τον Αλκινοο για την εργασια.

Αλλος εκανε την επιλογη:)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 859379)
Φίλε Αλκινοε ειλικρινά έγινε καινούργια!! Απίστευτο αποτέλεσμα που δεν περίμενα, είχα ξενερωσει και ήμουν έτοιμος να την δώσω! Σ'ευχαριστώ πολυ και φυσικά σε συστήνω ανεπιφύλακτα απ'ολες τις απόψεις! :ye32::re25:

Γραψε βρε αφηρημενε με ποιον μιλησες στην
Ερετρια και σε εστειλε στον Αλκινοο!!!:rolleyes:

paschalis 08-03-2013 08:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 859444)
Ναι, 40 Ευρω.
Η συγκεκριμένη ήταν απο τις εύκολες. Θα μπορούσε να είχε κάποιο τσαλακωμα η καποια λακουβιτσα (ητε μικρη ητε μεγάλη) την οποια έχω την δυνατότητα να επιδιωρθωσω κ να επαναφέρω την εξατμιση όσο το δυνατόν γίνεται στην αρχικη της κατασταση. Η τιμη παραμένει ίδια εκτός αν πραγματικά θέλει καποια ειδική μεταχείριση. Τοτε η τιμη διαμορφώνεται κατόπιν συννενοησης.

Υλικο χρησιμοποιω κεραμοβαμβακα αντοχής 1400 βαθμών ειδικό για αυτη τη δουλεια.
Κ για να λέμε τα σύκα, σύκα κ την σκάφη, σκάφη το καλύτερο ποιοτικά υλικο για Εξατμισεις ειναι αυτο που δίνει σαν ανταλακτικο η ίδια η Ακραποβιτς.
Δε λέω πως ότι βάζουν ολοι οι υπόλοιποι (συμπεριλάμβανω κ τον εαυτό μου μέσα) δεν ειναι καλο, αντιθέτως ειναι παρα πολυ καλο, αλλα το TOP της αγοράς ειναι το Ακραποβιτς το οποιο φυσικα εχει κ την τριπλάσια τουλαχιστον τιμη χωρίς όμως να εχει εγγυημένα κ την τριπλάσια διάρκεια κ αντοχή.

Αλκινοε μη το συζητας!
Αντεξε λιγοτερο απο εναν απλο κεραμοβαμβακα
κοστισε 150 ευρω η αγορα του χονδρικη και το μονο
που ειχε εξτρα ηταν ενα αυτοκολλητο
και τα πιρτσινια μεσα στη συσκευασια:mad:

:re25::re25:Ωραια δουλεια το τριψιμο.

jmar 08-03-2013 11:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 859503)
Αλλος εκανε την επιλογη:)

Γραψε βρε αφηρημενε με ποιον μιλησες στην
Ερετρια και σε εστειλε στον Αλκινοο!!!:rolleyes:

Έλα παραπονιαρη μαζί μιλήσαμε!! :p Αλλα είχα δει κι εγω το θέμα πριν απλα ήθελα να μου το επιβεβαιωσεις :D

Το μαγαζι του Αλκινοου ειναι Ηγουμενιτσας 25 Ιλιον. :)

Sent from my Hand using Fingers

corsadjim 14-03-2013 19:41

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα ακομα μεγαλυτερο μπραβο στον Αλκη γιατι εφτιαξε και την δικια μου akrapa.....:re25::re25::re25::re25::re25:

giamil 14-03-2013 21:13

:re25::re25::re25::re25:

Μπραβο ρε Αλκη!

Φοβερη δουλεια!

leandros 14-03-2013 21:22

φοβερή δουλειά στην Ακράπα του Τζώνη!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!