![]() |
Απάντηση: Καλοκαιρινό Αντάμωμα GSFORUM 2013 (Καλαμπάκα)
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F2.gif http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F2.gif Κοίτα αυτή την φορά να μην λείψετε !:D ;):);) |
Ημερομηνίες, έστω πιθανές;
|
Σήμερα έχει meeting το Τeam με το Δήμο Καλαμπάκας, για το τελικό ΟΚ ! Μιλάμε περίπου 20 Μαίου, πάντως μετά το Πάσχα & το Αγιο Ορος... :cool2::cool2: |
Απόσπασμα:
Αναμενω οπως και αλλοι φιλοι του φορουμ τις ημερομηνιες και καποιο τυπικο προγραμμα ,διαμονη , φαγητο ,εκδηλωσεις , κλπ..... για να μπορουμε να οργανωθουμε και πρωσοπικα εγω που εχω μαγαζι να προγραμματισω και να δρομολογησω τα εδω δρωμενα ! :ye33:μεχρι τοτε σου στελνω φιλικα χαιρετισματα απο Χαλκιδα :ye02: |
Αργυρη μου Καλημερα :ye32: ελπιζω για σενα και τους αγαπημενους σου να σας πηγαινουν ολα καλα!:ye02: Οσο αφορα το καλοκαιρινο μας ανταμωμα "Καλαμπακα" πριν σου δηλωσω 100% το παρον για μενα και την Γκαμπριελλα (Lady) θελω ημερομηνιες !! Και που θα μπορουμε να κοιμιθουμε γιατι για σκηνη κλπ δεν το βλεπω :cr13: Παντως διπλος και σαββατο μεσημερι ειναι το σχεδιο προς το παρων !! Περιμενω τα περαιτερω εκ μερος σου για να ολοκληρωσω το ολο επιχειρημα !:ye33: Πολλα φιλια σε εσενα και το παρεακι σου εκει , κατω απο την σκια των Ιερων βραχων της Καλαμπακας!!:ye02::ye02:
|
Σας ευχαριστώ φίλοι μου, για το ενδιαφέρον σας ! :ye33::th11::ye33: Το θέμα μεταφέρε εδώ σε νέο version !!!:D:D:D |
Σας ευχαριστώ φίλοι μου, για το ενδιοαφέρον σας ! Το θέμα ματαφέρε εδώ σε νέα version !!!:D:D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!