![]() |
Απάντηση: Τι σκαφάρα είναι αυτό;; (vol 2)
Απόσπασμα:
έρχεται κάποια στιγμή που όλα ξεκαθαρίζουν! :ye33: Πασκουάλ, τα σέβη μου!! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μάριε.. σ' ευχαριστώ φίλε! έχω βρει ακριβώς το "μεγάλο" (8,5m) που θάθελα να φτιάξω.. αλλά τα 3χ (Χρήμα-Χρόνος-Χώρος) βάζουν χ στα όνειρά μου! :( Οψόμεθα!! |
Απόσπασμα:
Φίλε Κορνήλιε, :th11: |
[QUOTE=sagini.sail;874507]
Ευτυχώς ο τίτλος δεν σας απέτρεψε να ανοίξετε το νήμα και έτσι απολαμβάνω τα καλά σας λόγια! Ευτυχώς δεν λές τίποτα..................δεν είναι από τα θέματα που πρέπει να χάνονται, αλλά να αναγνωρίζονται...........:ye33: ........δεν πιάνουν τα χέρια μου (αυτό όμως το λέει το μυαλό, για "ρώτα" και τα χέρια σου- απλά πιάσε δηλαδή!! :ye33:) Μακάρι φίλε μου και όποιοι άλλοι θέλουν, να κάνουμε μια βαρκάδα με την πρώτη ευκαιρία!! Τα χέρια ακολουθούν σε ότι τα "διατάξει" το μυαλό.........:ye32: Κι εγώ για την βάρκααααα μας................θα έχεις κι άλλο μούτσο Θανάση...............:ha16: Λοιπόν θα μου φουσκώσετε τα μυαλά εσείς.. "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ" ο ένας, "ΜΕΓΑΣ" ο άλλος, "ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ο τρίτος, θα γίνει καμιά ομαδική αγορά μπλουζάκια στο forum και θα παραγγείλω XXXL στο τέλος :lo19: Η καρδιά, η θέληση και το πείσμα σου Θανάση δεν χωράνε σε καμμία μπλούζα...............:ye02:..........ούτε σε ΧΧΧL...............:D ...........έχω βρει ακριβώς το "μεγάλο" (8,5m) που θάθελα να φτιάξω.. αλλά τα 3χ (Χρήμα-Χρόνος-Χώρος) βάζουν χ στα όνειρά μου! :( Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία......................θα ταιριάξουν οι συγκυρίες και θα γίνουν τα 3χ θα γίνουν 3Χ (Χρυσός-Χαρτογράφηση-Χαρά)......................:ha15: |
Ξανθή, σ΄ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου! και βέβαια υπάρχει χώρος για σένα στη βάρκα και θα είναι πολύ μεγάλη μου τιμή, να ανοίξουμε πανάκια με σένα στο πλήρωμα.. Τα 3 δικά σου χ φανερώνουν πως αντιμετωπίζεις τη ζωή! είναι ο δικός σου τρόπος.. μου αρέσει και με ενθαρρύνει! :) :th11: |
:re12: :re12: :re12: Mελάκο είναι γνωστό οτι είσαι μικρός Θεούλης!! Η προπέρσινη άπνοια μας έκανε να καταλήξουμε πάλι σε τσιπουράδικο. Ελπίζω φέτος να παιξουμε λιγάκι. :) |
:ye02::ye02:
|
:re26::re26::re26::re26::re26::re26::re25::re25::re25::re25::re12::re12::re12: φο βε ρος
|
Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!
|
Γειά σου ρε Θανάση μαστοράρα Καλές θάλασσες φίλε :re25::ye02::re25: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!