![]() |
Απάντηση: Το GS Forum θα επισκεφθεί το νομό Μαγνησίας!!!
Ας ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να δηλώνουμε συμμετοχή ώστε να κανονίσουμε και τις διανυκτερεύσεις. Έχουμε 2 επιλογές:
1) Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή = 2 διανυκτερεύσεις 2) Σαββάτο-Κυριακή = 1 διανυκτέρευση Παρακαλώ όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή να το δηλώσουν έγκαιρα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σχετικά με τη διαμονή τους. Για το κόστος της διανυκτέρευσης και τα μέρη που θα επισκεφθούμε, θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνο. 1) Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή 1. riko46.............1200GS...Διπλός 2. syan...............1200RT...Διπλός 3. essel..............1200GT...? 4. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ.......1200GSA..? 5. Arkas..............1200GS...Διπλός 6. aeriko.............F800GS...Διπλός 2) Σαββάτο-Κυριακή 1.ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.1200GS...Μονός 3) Κυριακή 1.???.......................... |
Στράτο , βαλε με στη λίστα
Σάββατο , μονός , 1200 GS |
Απόσπασμα:
|
Στράτο να μπώ κι εγώ στη λίστα, Παρασκευή, διπλός F 800GS
|
OK Παναγιώτη!
|
Παρασκευή τι ώρα ξεκινάμε:Απορία:(για να δω αν μπορώ από Παρασκευή)
|
Παιδιά πιθανόν μέσα κι εγώ απο Παρασκευή, Μονός.
Για σιγουριά όμως θα σας απαντήσω μέχρι τις 28 του μηνού, για να ξέρω απο την δουλειά μου αν μπορώ να λείψω. |
Να κανω και εγω μια ερωτησουλα?
Επειδη δεν εχω ξανακανει μεγαλη πορεια με παρεα αλλους μοτοσυκλετιστες.. Και το λεω αυτο γιατι οπου πηγαινα πηγαινα διπλος και με την δικη μου βολεψη,οπου ηθελα σταματαγα οπου ηθελα ξεκινουσα. Και το λεω αυτο γιατι το μηχανακι που εχω ειναι πολυ καλο και αγιο αλλα αν κατσω πανω απο 100χλμ η μιαμιση ωρα πανω στην σελα μετα θα με χωρισει η κυρια για ανικανοτητα....Αυτο το κακο εχει το ατιμο λιγο αβολη σελα στα πολλα χιλιομετρα χωρις σταση... Για αυτο θα ηθελα να με ενημερωσετε τι γινετε στις εκδρομες? Ποσες στασεις γινοντε αν γινοντε? Πατε σερυ μεχρι τον προορισμο? Αν κουραστει καποιος στον δρομο τον παρατατε και φευγετε???:sm7::sm7::sm7: Πολλα ειπα ε? Ευχαριστω εκ των προτερων παντως... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!