GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   BMW GS ADVENTURE (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4783)

gsmaniac 18-12-2009 17:41

Απάντηση: BMW GS ADVENTURE

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 106953)
λοιπον στο πρωτο mail Που εστειλα με πηρε ο αξιοτιμος πωλητης και με υφακι σαν να με απειλησε,το mail Που θα δημοσιευσω τωρα ειναι το δευτερο που εστειλα σημερα.

καλησπερα σας,ειχα επικοινωνησει μαζι σας πριν μερες για ενα θεμα που εκκρεμει με ενα gs adventure και το δωρο που ποτε δεν παρελαβα,λοιπον ο κυριος μπουρλος ηρθε σε επικοινωνια μαζι μου και μου ειπε οτι με επιστολες δεν προκειται να κανω κατι και να παω στις 28 του μηνα να κλεισουμε τον λογαριασμο,μαλιστα μου ειπε για να μην εχει και συνεχεια το θεμα μας,κι ερωτω,ειναι τακτικη dealer με πελατη αυτη?κι εννοω το θεμα τροπου.και μαλιστα ισχυριστηκε οτι τα 1000 ευρω του δωρου πως τα εβγαλα εγω απο το μυαλο μου,ενω εγω εγω εχω τα γραφωμενα του στον καταλογο του gs οταν το παραγγειλα.και στην ουσια επρεπε να παρω το δωρο που ελεγαν οι διαφημισεις,το 10% δηλαδη,κι οχι μονο 1000 ευρω.τα 1000 τα προτεινε ο πωλητης.δεν θελω τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο ειληκρηνα,μονο αυτο που ειπε ο πωλητης και μετα πηρε πισω.οταν με ηθελε να βαζω τις υπογραφες ομως για το ktm και το gs Που εδωσα και με επαιρνε τηλεφωνο και τον εβρισκα κι οποτε ηθελα,μετα που εγινε η δουλεια πολυ απλα χαθηκε και φυσικα ξεχασε και το δωρο,ειληκρηνα δεν ξερω με ποιον θα μιλησω παντως ηδη εχω βαλει δικηγορο για το θεμα και φυσικα και θα του δωσω και δημοσιοτητα αν δεν τηρηθουν τα προβλεπομενα που ποτε μου δεν πηρα.δεν ειμαι παραλογος και ειμαι απολυτα σοβαρος ανθρωπος για να κατσω και να αφησω μια αντιπροσωπεια και συγκεκριμενα του ηρακλειου κρητης να με κοροιδεψει.

:sm8::sm8::sm8:προχωρα το θεμα οσο αντεχεις,γιατι ετσι πρεπει................εχει γεμισει λαμογια η αγοραΝεύραΝεύραΝεύρα

NLS 18-12-2009 17:51

fatous olous

george1968 18-12-2009 20:42

ΜΠΡΑΒΟ φίλε Γιάννη.
Έτσι πρέπει να πράξεις.
Είμαστε όλοι μααζί σου

taksidiotis 19-12-2009 08:29

να στε καλα παιδια,ηθελα να αποφυγω αυτο τον δρομο ομως οι συνθηκες δεν με αφηνουν να κανω κατι διαφορετικο.
συντομα αν δεν απαντηθει θετικα το θεμα μου θα προβω και σε δημοσιευση στα περιοδικα 0300 και moto.
και δε νομιζω οτι μπορουν να μου κανουν και κατι ποινικα.

Albatros 19-12-2009 16:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 107259)
να στε καλα παιδια,ηθελα να αποφυγω αυτο τον δρομο ομως οι συνθηκες δεν με αφηνουν να κανω κατι διαφορετικο.
συντομα αν δεν απαντηθει θετικα το θεμα μου θα προβω και σε δημοσιευση στα περιοδικα 0300 και moto.
και δε νομιζω οτι μπορουν να μου κανουν και κατι ποινικα.

Φίλε Γιάννη από τα κεντρικά πάντα πέρνουν τηλέφωνο τον αγοραστή αν είναι ευχαριστημένος με την αγορά του και κάνουν ένα σωρό ερωτήσεις,αυτά είναι καταγεγραμμένα, ελπίζω να μην τους είπες καλά λόγια γιατί θα είναι εναντίον σου.Σε πήρε τηλέφωνο ο πωλητής μετά το εμέιλ (προφανώς ενημερώθηκε), δεν σε πήραν από τα κεντρικά???
:Απορία::Απορία::Απορία:

saitman 20-12-2009 00:05

καλοταξιδη παντως πατριωτη!ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!θα πουλουσε και την μανα του αν μπορουσε!!!στην δικια του επιχειρηση τα δια εκανε και την εκλεισε.εχει δικιο ο Φανης, να μαζευτουμε καμια στιγμη και να δεις τι εχει να γινει!!ο Δημοπουλος ειναι μηχανικαρα με λιγη δοση τρελας παντα!αν δεν ηταν και αυτος!!?

katsab 20-12-2009 20:42

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ:ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΑ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΦΙΑΤ(ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΥΧΤΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ E-MAIL ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ(2.000.000 δρχ.) ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΜΕΣΩ ΙΤΑΛΙΑΣ.
ΑΡΑ:ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.

Albatros 20-12-2009 21:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από saitman ( 107455)
καλοταξιδη παντως πατριωτη!ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!θα πουλουσε και την μανα του αν μπορουσε!!!στην δικια του επιχειρηση τα δια εκανε και την εκλεισε.εχει δικιο ο Φανης, να μαζευτουμε καμια στιγμη και να δεις τι εχει να γινει!!ο Δημοπουλος ειναι μηχανικαρα με λιγη δοση τρελας παντα!αν δεν ηταν και αυτος!!?

προσοχή στο Γιώργο...
:):):)

mario 21-12-2009 02:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 58289)
το ξερω οτι ειναι ενας,απο κει και περα πως μπορω να κινηθω εγω.
την μηχανη την πηρα 5 του μηνα,η αδεια λεει 6.
λογικα δε θα επεσα και μεσα στην προσφορα για το 10%?
υπαρχει περιπτωση μια αντιπρσωπεια να μην το τηρησει αυτο ας πουμε?
η ειναι κανονας για ολες τις αντιπροσωπειες.
για πειτε μου πως μπορω να κινηθω.

φίλε taksidioti εγω πήρα το adv καινούργιο απο πάτρα στις 27/7/09 και μου εκαναν το 10% δωρα

φατους ολους

taksidiotis 27-12-2009 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 107345)
Φίλε Γιάννη από τα κεντρικά πάντα πέρνουν τηλέφωνο τον αγοραστή αν είναι ευχαριστημένος με την αγορά του και κάνουν ένα σωρό ερωτήσεις,αυτά είναι καταγεγραμμένα, ελπίζω να μην τους είπες καλά λόγια γιατί θα είναι εναντίον σου.Σε πήρε τηλέφωνο ο πωλητής μετά το εμέιλ (προφανώς ενημερώθηκε), δεν σε πήραν από τα κεντρικά???
:Απορία::Απορία::Απορία:

χρονια πολλα παιδια,με πηραν τηλ απο τα κεντρικα και μου μιλησαν πολυ ευγενικα χωρις ομως να βγαλουμε καποιο αποτελεσμα.μου ειπε ο ανθρωπος οτι ο καθε αντιπροσωπος δεν ειναι απαραιτητο οτι θα κανει το δωρο,κι οτι δεν ειχαν δεχτει ολες οι αντιπροσωπειες το δωρο του 10%.εγω ειπα βεβαια πως θα το φτασω στα ακρα το θεμα.την δευτερα ειναι το ραντεβου μας με τον πωλητη εδω.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!