GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   ΚΛΟΠΗ BMW R1200GSA ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4928)

antonis1150GSA 27-08-2009 10:37

Απάντηση: ΚΛΟΠΗ BMW R1200GSA ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Τολη να ξερεις εχω στειλει mail σε ολους τους φιλους ιδιωτες και εμπορους που γνωριζω στην Πατρα (ως BMWδούπολη)για την περιπτωση σου και εδωσα και τα στοιχεια της μηχανης στον θειο μου που δουλευει στην αστυνομια εκει μηπος και πεσει τιποτα στην αντιληψη του...Ευχομαι συντομα να πανε ολα καλα:hmmm:

FILOKALI 27-08-2009 11:09

Πραγματικά προτότυπος τρόπος κλοπής . Ελπίζω να την βρεις γρήγορα. Θα κοιτάζουμε όλοι με κάποια στοιχεία, όχι μόνο στα μέρη σου αλλά σε όλη την Ελλάδα, γιατί καταλαβαίνεις που μπορεί να φθάσει.
Καλή τύχη φίλε.

tolisthe 27-08-2009 11:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kosta650gs ( 61456)
Exouμε ολοι το νου μας. Ειδικα οσοι μενουμε στη θεσσαλονικη. Εγω δε πιστευω οτι εχει παει μακρια ο π...ς και οτι συντομα θα τη βρεις ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από antonis1150GSA ( 61459)
Τολη να ξερεις εχω στειλει mail σε ολους τους φιλους ιδιωτες και εμπορους που γνωριζω στην Πατρα (ως BMWδούπολη)για την περιπτωση σου και εδωσα και τα στοιχεια της μηχανης στον θειο μου που δουλευει στην αστυνομια εκει μηπος και πεσει τιποτα στην αντιληψη του...Ευχομαι συντομα να πανε ολα καλα:hmmm:

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!!! :)

tolisthe 27-08-2009 11:21

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Δεν θα σταματήσω να το γράφω κι ας γίνομαι κουραστικός.

Έχασα μια μηχανή με κάποια οικονομική αξία και βρήκα μια οικογένεια κι αγαπημένους φίλους. Αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας.

Την καλημέρα μου σε όλους.

Αποστόλης 6976888598

Arkas 27-08-2009 12:53

Αποστόλη, είμαστε δίπλα σου σαν οικογένεια.
Γιατί εμείς έτσι το βλέπουμε το forum.
Σαν παρέα, σαν συντροφιά, σαν οικογένεια...

chrisGSA 27-08-2009 15:15

Φιλε σε νοιωθω ελπιζω συντομα να εχεις καλα νεα απο την αστυνομια και οσο γι΄αυτον τον κερατα ελπιζω να αντισταθει ωστε να εχουν δικαιολογια να τον πυροβολησουν.:confused:

philipe 27-08-2009 16:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από chrisGSA ( 61604)
Φιλε σε νοιωθω ελπιζω συντομα να εχεις καλα νεα απο την αστυνομια και οσο γι΄αυτον τον κερατα ελπιζω να αντισταθει ωστε να εχουν δικαιολογια να τον πυροβολησουν.:confused:

τι είπες τώρα ;;;;;;:sm8:

dkouk 27-08-2009 22:47

Αποστολη ειμαι απο την Θεσ/νικη και ολη την ημερα κυκλοφορω με την μπεμπα μου. Αν την δω καπου θα ενημερωσω αμμεσα την αστυνομια!!! Ευχομαι να γυρισει γρηγορα και παλι κοντα σου γιατι αυτο που σου συνεβη ειναι απιστευτο. Πιστευω οτι και ολα τα μελη του φορουμ θα εχουν επισης το μυαλο τους για να βοηθησουμε εναν δικο μας ανθρωπο!!!:Απορία:

angpass 28-08-2009 00:06

Φίλε είμαι Καλαμάτα επαγγελματικό ταξίδι.
Γύρισα όλους τους δρόμους, δεν είδα τίποτα.
Επίσης γυρίζω σε όλη την νοτιοδυτική Ελλάδα, θα έχω τα ματιά μου 14.

Don't worry θα βρεθεί

MARK 28-08-2009 00:36

ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ....:mad:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:48.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!