![]() |
Απάντηση: Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04
εχτές τα έβαλα και εγώ σε γνωστό μαγαζί στην ηλιούπολη σε πολύ καλή τιμή απλός τέλεια
|
Ωραία δουλειά! Μπράβο και στους δυο σας!
|
bravo!
|
Για να μην φαγονονται τα grip υπάρχει κάποια μόντα να γίνει;μου έχουν πει ότι στις ρακετες του υπάρχει αντιδρωτικη ταινία που κάνει ακριβώς στο χερρουλι,μπαίνει βγαίνει άνετα.εχετε ακούσει τίποτα;
|
Απόσπασμα:
|
Μια μικρή διόρθωση, που κρίνοντας από το αποτέλεσμα αυτά τα χρόνια δεν φαίνεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις: Το σάλιο είναι χημικό, με χαμηλό pH, ως εκ τούτου με οξειδωτικές ιδιότητες και με αρκετά άλατα, μεταξύ άλλων (βακτηρίδια).
Αλλά όσο η δοκιμή αυτά τα χρόνια δουλεύει απροβλημάτιστα, πτύστε άφοβα ;) |
Απόσπασμα:
Ελαχιστη φθορα κι εχουν κλεισει τα 20000 χλμ! Το μονο προβλημα αυτο που γραφω παρακατω.. Απόσπασμα:
Περνουσε το νερο αναμεσα σε γκριπ και κοκκαλο της γκαζιερας Το εβγαλα και το ξαναεβαλα αλοιφοντας απλη UHU στο εσωτερικο του. Την αφησα μια ωρα να στεγνωσει κι ολα καλα! |
Απόσπασμα:
Έχω δει επαγγελματία να βάζει λακ μαλλιών ... Γλυστράει αρκετά για να σε βοηθήσει στην τοποθέτηση και μετά από λίγο στεγνώνει και κολλάει ... ;) |
Προσεχως τα περναω και εγω, τα εχω παρει απο το καλοκαιρι αλλα περιμενω να χειμωνιασει λιγο:sm7::sm7::sm7:
|
:lo20::ye36:200
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:33. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!