![]() |
Απάντηση: Σκηνές Camping από το SR2010
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Την περασμένη Παρασκευή παρέλαβα και εγώ από την Λέσχη. Οπότε σε παρακαλώ gsmaniac ενημέρωσε την λίστα. Steliosx: Παρέλαβε!!:sm8:
Ο Σταύρος Τερώνης εξυπηρετικότατος. Μπράβο!! Σχετικά με την Λέσχη, νομίζω ότι είναι όλα τα "λεφτά"!! Συνάντησα τον Vasorfa και τον Mits70 όπου ήπιαμε τα ποτάκια μας, ακούσαμε ωραία μουσική και τα είπαμε λίγο και με μερικά μέλη της Λέσχης. Οι κύριοι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, και έχουν δημιουργήσει ένα πολυχώρο για τα γούστα τους και τον χαίρονται πραγματικά. Και πάλι μπράβο τους. :sm5: |
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander......παρελαβε 4.mobygr 5.MITS70......παρελαβε 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια:p:p:p...παρελαβε 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1 15.steliosx......παρελαβε 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz 21.N.GS __________________ |
Ενδιαφέρομαι και εγώ για 2 σετ, οπότε:
Απόσπασμα:
|
Μάλλον κάποιο λάθος έχει το τηλέφωνο ρε παιδιά...... κ. Σταύρος Τερώνης τηλ. 693345675. Λείπει ένα ψηφίο !!!
Ξέρει κανείς το σωστό ??? |
κ. Σταύρος Τερώνης τηλ. 6932345675.
|
Παιδιά ενδιαφέρομαι κι εγώ για 2 σετάκια.Υπάρχουν διαθέσιμα και άν ναι πώς μπορώ να τα παραλάβω στο Ρέθυμνο???
|
Απόσπασμα:
1.pirate 2.ντινοπουλος 3.comander......παρελαβε 4.mobygr 5.MITS70......παρελαβε 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια:p:p:p...παρελαβε 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1 15.steliosx......παρελαβε 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz 21.N.GS 22. kotskofi 2 τεμάχια 23.solist7....2 τεμαχια |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ναι φίλε το έμαθα και έγινε της π@#$%^. Πήγα στη Λέσχη 15 λεπτά μετά απο εσένα (δυστυχώς). Αναλαμβάνω την ευθύνη και σου ζητω εκ μερους τους συγνώμη. Η τιμή ΕΙΝΑΙ 110 ευρώ και ΔΕΝ πληρώνουμε ΦΠΑ καθόλου. Θα σας ζητήσουν ΦΠΑ, ΜΟΝΟ αν θέλετε απόδειξη για ΟΛΟ το ποσο. Αν όχι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κόψουν κάποιο μικρό ποσό (για τα βιβλια τους) και να τα πληρώσουν απο την τσεπη τους. ΑΥΤΗ είναι η συμφωνία μου μαζί τους για το Forum ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Για ΚΑΘΕ πρόβλημα καλέστε με στο 6944305694 Νίκος Αρκουδάκης
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φίλε μου επειδη παρελαβα απο τους πρωτους ο Κ.Τσερωνεις προσπαθουσε επι 1,5 ωρες για να βρει την καλυτερη δυνατη λυση,μαζι δε με την λογιστρια του κλαμπ.. επειδη εγω ετσι οπως τα καταφερα πηγα για μια και παρελαβα 5-6 δεν μπορουσαμε να τις βγαλουμε <<ετσι>> λογο εφοριας--και αναγκαστικα πληρωσα τα 5 ευρα για να βγει μια μικρη αποδειξη......ηθελα να το αναφερω και εγω αυτο του 5 ευρου αλλα την στιγμη που την παιρνεις και φευγεις χ.α. (χωρις αποδειξη) στα 110 δεν το θεωρησα συμαντικο---και κατι αλλο για τα λευτα του το σετ (εστω 115 --ΑΞΙΖΕΙ) εγω αυτο κοιταω πανω απο ολα..... |
Απόσπασμα:
οσο για εσενα παλιοχαρλεα,,,,,,, κανονιζε,,,,,, σκηνες πήραμε , δεν κανονιζουμε καμια κοινη εξορμηση στα βουνα να τα δοκιμασουμε???? με εναν ορο ομως φιλε------ μην ξεχασεις παλι να βαλεις τα ρουχα σου!!!!!!!!:p:sm7::sm7: |
Επειδή τώρα το είδα το θέμα, μπορώ και εγώ να έχω ένα σετάκι;;;;;Ο Αύγουστος πλησιάζει.
|
Παρακαλώ καταχωρήστε και το δικό μου όνομα στη λίστα για ένα σετ.
Θα το παραλάβω προσωπικά από το στέκι των παιδιών την επόμενη εβδομάδα!!! Απλά να κάνω την κράτηση ... |
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander......παρελαβε 4.mobygr 5.MITS70......παρελαβε 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια:p:p:p...παρελαβε 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1 15.steliosx......παρελαβε 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz 21.N.GS 22.trip 23.thanos67 |
Οταν παρελαβα εγω δεν ζειτησα αποδειξη αλλα το ειδε σωστα και καλα εκανε να κοψη μια που μου εκανε εκπτωση 75% και ειτανε 90 ευρο το ποσο της εκτπωσης οποτε πληρωσα 115 ευρο. Δεν νομιζω να εχουμε προβλημα για τα 5 ευρο?:confused:
|
Απόσπασμα:
http://www.voidokilia.com/voidokilia...Beach-Cove.jpg Όσο για τα ρούχα μου, ξέρω ότι δεν ΑΝΤΕΧΕΙΣ τον ανταγωνισμό και την ευγενή άμηλλα στα ΚΑΛΗ μου και θα σου κάνω την (χάρη). Έχουμε όμως ένα <<..θέμα>>. Ξέρω όι αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα με τα πόδια σου... (μου το είπε η Μαρία..) όπως και εγώ κάποιο άλλο με το ροχαλητό... (θα στο πει η Ζωη) ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ κάποια απόσταση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ανάμεσα στις σκηνές...... ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ προσωπικά έτσι??? |
Gsmaniac παρέλαβα κι εγώ χτές το βράδυ εν μέσω μουσικής που σε ανεβάζει θές - δε θές !!! Εννοείται άψογο το club των φίλων Χαρλεάδων. Ενας χώρος όπου νοιώθεις το δέσιμο και τη ζεστασιά που υπάρχει μεταξύ των μηχανόβιων, χωρίς να είσαι απαραίτητα σε οργανωμένη βόλτα - ταξίδι...
Σταύρο σε ευχαριστούμε πολύ για τη ζεστή φιλοξενία !!! Παντελής και Ομηρος (που πείστηκε να ψωνίσει και αυτός / πιστεύω να μην με κυνηγάει η γυναίκα του ;) ...) |
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander......παρελαβε 4.mobygr 5.MITS70......παρελαβε 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια:p:p:p...παρελαβε 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1.....παρελαβε 15.steliosx......παρελαβε 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz 21.N.GS 22.trip 23.thanos67 |
Απόσπασμα:
:sm8::sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
αν υπαρχει ενα σετ με νδιαφερει αμεσα
|
1.pirate
2.ντινοπουλος 3.comander......παρελαβε 4.mobygr 5.MITS70......παρελαβε 6.ramiod 7.skippybi 8.vtheo......παρελαβε 9.boxer.......παρελαβε 10.nicos papadopoulos 11.vasorfa....2 κομματια:p:p:p...παρελαβε 12.L3f ......παρελαβε 13.sakmant 14.PKPako1.....παρελαβε 15.steliosx......παρελαβε 16. gemara 17.danaos 18.Nικολας33 19.antreas33 20.siraxanz 21.N.GS 22.trip 23.thanos67 24.thirio |
κ. Σταύρος Τερώνης τηλ. 6932345675. για παραλαβη επικοινωνουμε με τον σταυρο,στη λεσχη της χαρλευ....;) |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Να ρωρησω κατι υπαρχουν ακομα οι σκηνες? Και αν ναι πως ππαραγγελνουμε? |
Απόσπασμα:
για παραλαβη επικοινωνουμε με τον σταυρο,στη λεσχη της χαρλευ....;) |
Λες στον gsmaniac να σε βαλει στην λιστα και τον και τον ρωτας πως θα παραλαβεις
|
Υπάρχει δυνατότητα να αποσταλεί στην Ορεστιάδα.
|
Απόσπασμα:
για παραλαβη επικοινωνουμε με τον σταυρο,στη λεσχη της χαρλευ....;) νομιζω οτι με αντικαταβολη,θα ειναι ευκολη η αποστολη στην επαρχια.;) |
Απόσπασμα:
Εσυ δεν ρωταγες τον Δαναο για το μοτορι του??? αν τοαγορασεις τελικα- κατεβαινεις Αθήνα παιρνεις τη μπουμπου , πινεις τα ποτακια σου στους Χαρλεάδες παιρνεις και το σεττακι σου και πας σπιτακι σου!!!!:cool::cool: |
Δυστηχως δεν κατάφερα να δώσο την δικία μου για να πάρω του Δαναού. Θα κάνω υπομονή να το δώσω στην αντιπροσωπεία για να πάρω το r1250gs:p
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!