![]() |
Απάντηση: στο club των πονεμενων
Φίλε ταξιδιώτη, η βλάβη μπορεί να έχει αρκετές αιτίες. Λάθος δούλεμα-στρώσιμο(όπως λέει ο Γιώργος), λάθος κατασκευαστικό που δεν το έβγαλε αμέσως επειδή δεν την ζόρισες. Εάν ανοίξεις και τον αριστερό κύλινδρο(στο συνιστώ) και δεις ότι έχει κι αυτός <αρπάξει> από υπερθέρμανση παίζει το δεχόμενο <νοθευμένη βενζίνη>. Μήπως έχεις βάλει ποτέ στην βενζίνη πρόσθετα ?(καθαριστικά, αύξησης οκτανίων ΄η κάτι άλλο) Έχεις βάλει ποτέ πρόσθετα στο λαδί ? Μήπως βάζεις σπέσιαλ βενζίνη (100σταρα με ειδικά πρόσθετα) και την αφήνεις πολύ καιρό αραγμένη? Αυτά τα πρόσθετα έχουν την τάση να κατακάθονται και όταν ρουφά η αντλία βενζίνης αυτά υπάρχουν σε μεγάλη αναλογία σε σχέση με αυτήν που ήταν όταν την έβαλες στο βενζινάδικο. Σε καινούριο σχεδόν άστρωτο κινητήρα πολλά πράγματα μπορεί να αποβούν επιζήμια, ενώ μπορεί να μην έχουν επιπτώσεις σε έναν με 100.000++χιλ.
Από το αρχικό ποστάρισμα ήταν εμφανές ότι η μηχανή είχε κολλήσει. Γι αυτό απέκλεισα το κάρφωμα, κάψιμο και μίλησα για νεκροψία ο κύλινδρος ήταν νεκρός. Αναμένουμε το πόρισμα του τεχνικού και την στάση της αντιπροσωπείας. |
Και επειδή η Ελληνική αντιπροσωπεία παρακολουθεί το συγκεκριμένο forum, προτείνω εάν δεν αποκαταστήσει τη βλάβη δωρεάν στον φίλο , ο επόμενος καφές να γίνει έξω από την αντιπροσωπεία...............
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm8::sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
:sm8::sm8::sm8: |
Απόσπασμα:
καλη ιδεα και να ειδοποιησουμε και τους δημοσιογραφους, ολο και καποιον που να μη ¨τα παιρνει" θα βρουμε...:sm7: |
Mα τι κάνουν αυτά τα παιδιά τόσες μέρες ? Το μηχανάκι έπρεπε σε 2 εργάσιμες να είναι έτοιμο. Δε τους καταλαβαίνω. :rolleyes:
|
δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι οκ τόσο σύντομα
θέλει λίγο υπομονή σε τέτοια θέματα |
το θεμα θα παρει κανα μηνα,ωσπου να ειναι παλι ετοιμοπολεμο το adv μου.
προς το παρον η ελληνικη αντιπροσωπεια εχει φερθει αψογα.οσο για τον μηχανικο?εκει δεν χρειαζοντε συστασεις για οσους τον ξερουν.ΑΨΟΓΟΣ. κι εγω δεν νομιζω οτι θα αφησουν ετσι το θεμα,θα το καλυψουν,κυριως γιατι ειναι φως φαναρι οτι το προβλημα αφορουσε αστοχια υλικου. το πιστονι ναι,ειχε λιωσει στο σημειο.αδικαιολογητο,γιατι δεν επρεπε να συμβει αυτο. δε μιλαμε για μοτερ 20ετιας ξεσκισμενο.μιλαμε για μοτερ που εχει ακομα λιγα χιλιομετρα στο ενεργητικο του. το θεμα ειναι οτι θα επανερθει ξανα σε κατασταση καινουριου,πιστευω χωρις να χω καποιο προβλημα. κι οσο κι αν με δυσαρεστησε,θα το κρατησω...δεν ξερω,ο ελικας ειναι ερωτας...αμα καβαλησεις μια,δυσκολα καβαλας αλλη για μονιμα... |
Καλά τελειώματα φίλος:rolleyes:
|
ταξιδιώτη σε μοτέρ 20ετίας δεν θα έβγαζε ποτέ τέτοιο πράγμα (γιατί τέτοιο πράγμα είναι αστοχία και η αστοχία δεν περιμένει 20 χρόνια να βγει)
θα δεις που θα το ξεχάσεις και θα έχεις την ίδια πώρωση |
-Αυτά είναι ευχάριστα νέα!:)
-Ο αριστερός κύλινδρος ελεγχθεί? Είναι Ο.Κ.?;) -Εννοείται ότι θα κρατήσεις το Adv, εξάλλου ότι άλλο καβαλήσεις μετά από αυτό θα σου φαίνεται ...παπί (πολύ ξενέρα λέμε).!!! :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Και εκεί που κάμω προσπάθεια να σας πλησιάσω μου την κάνετε με ελαφριά πηδηματάκια. Έχεις δει παπί 20 ετών με τέτοια προβλήματα???… Άς αντέγραφε η Μαμά και κάτι από τους υπόλοιπους ……….. |
έχω δει παπί με χειρότερα προβλήματα (αναλογικά με το κόστος του) - παπί χόντα κανονικό
έχω δει (βασικά έχω) παπί ΤΡΙΑΝΤΑ χρονών που ακόμα πάει κανονικά και; όποιος θέλει κάθεται και ευχαριστιέται τη ζωή με παπιά ή με varadero - δικαίωμα του |
Απόσπασμα:
Ολο ακουω για αξιοπιστια και καταναλωσεις σε μοτοσυκλετες τελευταια.. Ειναι δυνατον? Εχει τιμη η διασκεδαση? |
ΝΑΙ:cool:
|
Απόσπασμα:
δινουμε το 20αρικο,μετα απο λιγο καιρο το 20αρικο να γινει 30αρικο δε λεει... καποια πραγματα ναι,ειναι φυσιολογικο να φθαρουν,καποια αλλα παλι οχι...γιατι τοτε κανουμε ενα search,κοιταζουμε και κατι αλλο και πολλοι στρεφοντε στο κατι αλλο...που δεν εχει ονομα ιστορικο,δεν εχει την μουρη του σηματος,εχει ομως αξιοπιστια που για πολλους δεν εχει ο γερμανος. να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα.ok μπορει η καψουρα μου να ναι το gs,μπορει να παραδεχομαι πολλα πραγματα του στυλ,οδηγηση,κρατημα,φρενα,ποιοτητα αλλα κοιταζω και περα απο το σημα αν και πολυ χλωμο να αλλαζα εταιρεια.ισως σε k-gt...λεω τωρα!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
[QUOTE=NLS;364277]έχω δει παπί με χειρότερα προβλήματα (αναλογικά με το κόστος του) - παπί χόντα κανονικό
έχω δει (βασικά έχω) παπί ΤΡΙΑΝΤΑ χρονών που ακόμα πάει κανονικά και; όποιος θέλει κάθεται και ευχαριστιέται τη ζωή με παπιά ή με varadero - δικαίωμα του [QUOTE=GeorgeP;364609]Αυτο το ''να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα'' που λεςειναι δυσκολο χαρισμα φιλε ταξιδιωτη και δεν το διαθετουν ολοι!!! ειναι οντως.... |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Φίλε ταξιδιώτη, πρόσεξε ένα άλλο θέμα που λέγεται προανάφλεξη (πειρακια).Σε ένα κινητήρα με σχέση συμπίεσης 12:1 η προανάφλεξη είναι αναπόφευκτη εάν το καύσιμο δεν είναι καλής ποιότητας ΄η νοθευμένο. Επιταχύνοντας χαλαρά δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά όταν γκαζώνεις (π.χ. για μια προσπέραση) με 6 και 140χιλ στα 170-180 τότε έχεις ζημία (παρά τον αισθητήρα προανάφλεξης). Ζημία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφική αστοχία όπως αυτή που σου συνέβη. Μπορεί όχι αμέσως αλλά μετά από αρκετά χιλιόμετρα. Ο αισθητήρας προανάφλεξης είναι ένα άλλο σημείο έλεγχου, που πρέπει να κάνει ο μηχανικός σου, ελαττωματική λειτουργία του μπορεί να επιφέρει πολλά προβλήματα και στο μέλλον. Είτε λειτουργεί λανθασμένα, είτε δεν λειτουργεί καθόλου.;)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για την ουσία ελάχιστοι, το παλικάρι εσκασε 20 ζεστά για τον ελικα, για την εμφάνιση, για την αξιοπιστία, για την ευχαρίστηση του και τωρα αιωρείται και σκεπτεται τι να κάνει....να την δωσει, να την κρατήσει γιατι ηταν το πρωτο και τελευταίο και ετυχε η θα ξανατύχει!!!!! Φυσικα θα κάνει αυτό που θα αποφασίσει, αυτό που θα αισθάνεται και τα παρόμοια θέματα θα συνεχίσουν με τον ιδιο ρυθμό...και οι εταιρείες θα κονομούν!!!! Ευχομαι να ειναι το τελευταίο!!!!!! |
Απόσπασμα:
Έχεις οδηγήσει bmw ? :hmmm: |
Συγχαρητήρια για την μη-τοποθέτηση σε ένα 2 επαναλαμβανόμενα ίδια μη-ποστ….κατηγορίες κατά συμφορουμιτων (κι εμένα μιας και συμμετείχα) και ..τίποτα άλλο. Βέβαια είναι μια επανάληψη της γνώστης θέσης κατοχών βαρκαντερο και γι αυτό σε δικαιολογώ και δεν παρεξηγούμαι αν και δεν νομίζω να σου ζήτησε κανείς να κρίνεις όσους γράψανε τα 180+ ποστ.
|
Απόσπασμα:
|
Αν οδηγούσε μπορεί να είχε άλλη γνώμη ;)
|
Απόσπασμα:
|
ρε παιδιά μην εξάπτεστε - αυτό που είπε είναι απλό και προέρχεται από την γεύση που σου βγάζει το ίδιο το varadero - ανάλατη
αν το αντιμετωπίσεις το θέμα ανάλατα, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπε... γιατί σας ενοχλεί; και για να μην σπαταλάς τις ευχές σου Γρηγόρη μου, όχι δεν θα είναι το τελευταίο ούτε BMW, ούτε Honda, ούτε Ducati, ούτε Bimota, ούτε Porsche, ούτε Ferrari, ούτε Pagani, ούτε ποδήλατο που του χαλάει κάτι... TEOSS το "φυσικά θα κάνει αυτό που θα αποφασίσει" ήταν ρητορική έκφραση - συγχώρεσε το, δεν έγινε και τίποτα :) |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
δεν είμαι αντι-βαρκεντέρος βρε... απλά μου τη δίνει αντί να αποδέχονται την μετριότητα αυτής της μοτό σε όλους τους τομείς (δηλ. αν θεωρείται η GS υπερτιμημένη, το vara δεν είναι;...) και οκ τι να κάνουμε έτσι είναι, πάνε να κάνουν τα άσπρα μαύρα βασισμένη στη γενικότερη αξιοπιστία της εταιρίας την καλή της εποχή...
από εκεί και πέρα όλα χαλάνε και όλα είναι δυνατό να σου κάτσει να ζήσουν και για τα εγγόνια σου σε μοτό αν μπορώ να πω ότι είμαι "αντί" κάτι, είμαι σε άλλα πράγματα - είμαι αντί-super-sport στο δρόμο (τι το θες ρε μεγάλε αυτό που κάνει 320 τελική για καθημερινό, όταν δεν έχεις δει ποτέ τις Σέρρες ή τις βλέπεις μια φορά το χρόνο;...) - είμαι αντί-γιαλαντζί-custom (πχ. virago) ΟΥΟΥΟΥΡΤ! ή είσαι ή δεν είσαι - είμαι αντί-πραγματικό-custom (πχ. HD) όταν το πήρες από το μαγαζί στο Κολωνάκι ακριβώς για να πας από την κάτω μεριά της πλατείας στην πάνω που έχει τα καφέ... θα πει κανείς και γιατί πράγμα άλλο χρησιμεύει το HD... ε δεν μπορώ να πω ότι δεν γουστάρω αυτούς που μάζεψαν ένα αμάζευτο HD (ή και πολλές παλιές BMW αντιστοίχως) και με δουλειά τους ή/και μεράκι τους (και τσέπη αν δεν έχουν χέρι - αλλά τουλάχιστον ξέρουν τι έκαναν) και το έκαναν κόσμημα - είμαι αντί-goldwing... και όχι δεν έχει ίδιο όγκο με το 1600GTL ...επειδή δε το έχω δει και σαν καθημερινό (!!!!!!!!!!!!) εκεί είναι για εμετό η κατάσταση - είμαι αντί-scooter-που-νομίζει-ότι-πήρε-city-fighter και τα πάνε στην κουνιστή τους πολυθρόνα λες και έχουν ducati monster (μέχρι καμιά πραγματική moto να αποφασίσει να τους γελοιοποιήσει) ...ειδικά σε συνδυασμό με καπελάκι ε - και μια και λέμε καπελάκι, εκεί είμαι αντι-varadero-με-αναβάτη-με-τζόκεϊ... τι ΓΕΛΟΙΟ πράγμα... και αισθάνεται και σαν Καρδινάλιος Ρισελιέ κάτι... "θα είχα XT αλλά είχα λεφτά" ή "θα είχα scooter αλλά τα μεγάλα ήταν πιο ακριβά από το μτχ varadero που βρήκα"... απαπα - είμαι anti-GS (!) -δυστυχώς έχω και έναν φίλο τέτοιο που παρακαλάω κάθε τόσο... και είμαι σίγουρος ότι "αγγίζω" κατά λάθος και πολλούς εδώ- όταν χρησιμεύει ΜΟΝΟ για σπίτι-δουλειά (καλά μοιραία συμβαίνει ΚΑΙ αυτό - και σε μένα δηλαδή που είναι καθημερινή μοτό μου) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ! Όχι λόγο... χρόνου. Αλλά λόγο μια "δεν έχει ακόμα καλό καιρό", "άσε γκρινιάζει η γυναίκα" (και στην περίπτωση να την πάρει μαζί και στην περίπτωση να μην την πάρει) κλπ. ...ε ρε μεγάλε δεν ήθελες GS... mega scooter ήθελες αν σώνει και καλά δίτροχο... ή βέβαια αυτό από κάτω... - αντι-MP3 εφόσον νομίζουν ότι έχουν κανονική μοτό ...σαν μοντέλο το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον, αλλά όπως στα περισσότερα παραπάνω, το πρόβλημα μου είναι συγκεκριμένοι αναβάτες - θα πω και μια δεύτερη ομάδα που είμαι αντι-GS (λες τελικά να είμαι πιο αντι-GS από οτιδήποτε άλλο; :D) ...το GS που ο αναβάτης του το πάει τριβάλιτσο κάθε μέρα για να πάει δουλειά σπίτι και μέσα είναι άδειο ή έχει εξοπλισμό survival απλά είναι για αν μια μέρα έρθει κατοχή ή γίνει σεισμός (πάντως αν περιμένει εξωγήινους μην ελπίζει... πρώτα θα στείλουν EMP και δεν θα δουλεύει η GS) αυτά :) ...με την ευκαιρία :P (το χαλάσαμε το thread εν όψη βέβαια του να περιμένουμε τα νεώτερα για την βλάβη - πάντως θα το αντιγράψω αυτό που έγραψα και με αλλαγές θα το βάλω στο blog - μια και εδώ μπορεί δικαιολογημένα κάποιος mod να το σβήσει... καλύτερα να γίνουν αυτά τα άσχετα μηνύματα split σε άλλο thread πάντως) |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
απλά τους βγαίνει η ζήλια με στραβό τρόπο
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
νομιζω οτι η χολη και το μισος που βγαινει προς το Varadero ειναι μεγαλυτερο. Αποφευγω να σχολιασω μερικες φορες καποια ποστς γιατι γνωριζω οτι θα απαξιωθουν τα σχολια μου επειδη οδηγω Varadero. *και οχι, δεν ηθελα ΧΤ και μου περισευαν 3-4 χιλιαδες ευρω... |
Gemat από όσο ξέρω είσαι συνειδητοποιημένος αναβάτης και αντίθετα από κάποιους που ξέρουμε δεν προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο. Τέλος αμφιβάλλω αν κυκλοφορείς με τζόκεϊ πάνω στην βάρκα. Οπότε δεν νομίζω ότι σε αγγίζει κάτι που λέω.
|
Απόσπασμα:
παντως ακομη και το "αθωο" ποστ σου απαξιωνει τη μοτο μου ως Βαρκα! Προσβαλλεις χαριτολογωντας. Με προβληματιζει η κακια που βγαζουν μελη του φορουμ σε κατοχους Varadero. Δεν νομιζω οτι προσπαθει κανεις (απο τα τακτικα μελη τουλαχιστο και οχι απο διατοντες αστερες που θελουν να κανουν πλακα) να πεισει οτι το Varadero του ειναι καλυτερο του GS. Μαλλον δεν μπαινουν καν στη διαδικασια της συγκρισης. Ομως ολα τα σχολια καταληγουν να αξιολογουνται απο τους κατοχους GS με καχυποψια. Οσο αφορα τα γραφομενα του GregoryA, αν οδηγουσε GS και εγραφε τα ιδια πραγματα (που δεν απεχουν ιδιαιτερα απο τον απολογισμο του νηματος) θα σχολιαζονταν κατα αυτο το τροπο? |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλλά ...............διαβαστε παρακάτω!!!!! Το πολύ αλάτι στη διατροφή έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρδιοπαθειών, εγκεφαλικών επεισοδίων, νεφροπάθειας, οστεοπόρωσης και καρκίνου του στομάχου. Σύμφωνα με τους αρμόδιους οργανισμούς η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα πρόσληψής σε αλάτι δεν πρέπει να ξεπερνά τα 6 γραμμάρια ημερησίως, ωστόσο εκτιμάται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερα από 8,5 γραμμάρια την ημέρα. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν το αλάτι μειωνόταν στη διατροφή κατά μόνο μερικά γραμμάρια ημερησίως τότε θα μπορούσαν να μειωθούν τα εγκεφαλικά επεισόδια κατά 22% και τα καρδιακά κατά 16%. ;) |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!