![]() |
Απάντηση: Αυτοκόλλητα - GS Forum
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ευτυχιε αν γίνεται τα παρακάτω....
Αυτοκολλητο # 1 (διαστ. 17 χ 2) 2 τεμαχια ................. # 2 (διαστ. 17χ 2) 2 τεμαχια ..................# 8 (διασ. 5 χ 3,5) 3 τεμάχια ..................# 16 (nickname:Gregory) 4 τεμάχια Επειδή ειμαι στην επαρχία αν θελεις και μπορείς φυσικά, στείλε μου με ΠΜ που θέλεις να σου καταθέσω τα χρήματα και να σου γραψω την διευθυνση μου να μου τα στείλεις με δικα μου εξοδα φυσικά!Ευχαριστώ πολύ και σορυ για την <φασαρία>! |
ευτυχη αν κατεβεις λουτρακι- κορινθο για βολτα , κερναμε καφε βεβαιως-βεβαιως, φερε οτι αυτοκολητο gs forum , θελεις για την μοτο μου ;)
δεν εχω χρονο για καταθεσεις! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ετυχιε αν μπορεις το βραδυ στον καφε θα φερεις και για μενα με το αρχαιο 1100 2 αυτοκόλλητα gsforum για την ασημι βαση κατω απο τη βαλίτσα (εκει που βαζουν τα 1150gs). η μπεμπα ειναι κοκκινη οποτε ελεγα να εχει κοκκινο χρωμα τωρα αν μπορεις να φερεις και μαυρο να το δω εχει καλώς.
ευχαριστω;) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ τον Ευτύχιο για την ανταπόκριση και αποστολή των αυτοκόλλητων!!!! |
Απόσπασμα:
|
2 τεμ κοπης 3 17χ2
2 τεμ κοπης 4 17χ2 2 τεμ κοπης 6 15χ2 2 τεμ κοπης 8 8χ5.5 Ευχαριστω |
Να 'μαι κι εγώ!
#4 (2 τεμάχια) #5 (1 τεμάχιο) #6 (1 τεμάχιο) Επειδή λόγω δουλειάς δεν ξέρω πότε θα ξανακαταφέρω να έρθω σε καφέ, αν γίνεται να τα πάρει ο Νίκος (Λεοντόκαρδος) και να περάσω να τα πάρω μόλις βρώ ευκαιρία από Ν.Σμύρνη αλλιώς αν είναι μανούρα αποστολή με κούριερ (εννοείται έξοδα δικά μου!)... |
Απόσπασμα:
|
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου ευτυχιο,για οσα εκανε!η δουλεια που εχεις κανει ειναι υπεροχη,την επομενη φορα ελπιζω να εχουμε περισσοτερο χρονο να μιλησουμε.να εισαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου! χρονια πολλα καλη χρονια γεματη με υγεια!
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Καλησπέρα φίλε Ευτύχιε, πώς θα παραλάβω τα αυτοκόλλητα;
|
Απόσπασμα:
|
Να πώ κ γώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μας . . . απλά είναι όλα τέλεια!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ . . . σαν εσένα!!! Υ.Γ. Mεταξύ μας,carbon για 3GS "παίζει"; |
1 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
Ναι εντελώς μεταξύ μας έχω Carbon για την πρόσοψη του 3GS;):D:D |
Ευτυχιε καλλιτέχνη, αν έχεις κάτι για το ασημί πλαίσιο του rt στο τεποζιτο θα το εκτιμούσα.
Αυτό που κάθεται το tankbag. Άνθρακονημα μαύρο. Σαν προστατευτικό τεποζιτου. Θα προτιμούσα κάτι με σήμα BMW και r 1200 rt αν δεν γίνομαι φορτικος. :D |
Ευτύχιε καλησπέρα θα ήθελα να μου φέρεις κι εμενα αυριο στον καφέ αν μπορείς
2 σέτ αυτοκόλλητα κοπής #1 διάστασης 10χ1. ευχαριστώ |
Eυτυχιε καλησπερα, τα ειχαμε πει και απο κοντα...σου εχω στειλει πμ με αυτα που θελω επειδη δεν ειναι σε αυτα που εχεις ανεβασει εδω.Οποτε μπορεις πες μου αν γινονται αυτα που ζητησα.
|
Ευτηχη χιλια συγνωμη που δεν εχω ερθει στον καφε να παραλαβω αλλα μαλλον μεθαυριο περνω το ξαναβαμμενο μου τεποζιτο οποτε στον επομενο καφε θα σε δω!συγνωμη και καλη χρονια!!!
|
Απόσπασμα:
|
Καλησπέρα και απο μένα,εγω θα ήθελα:
Αυτοκόλλητο κοπής #1:Διαστάσεις: 17 Χ 2 cm:τεμάχια 2 Αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης #8:Διαστάσεις: 8 Χ 5,5 cm:τεμάχιο 1 Αυτοκόλλητο κοπής #16:Διαστάσεις: 10 Χ 1 cm:nickname:sakis f650gs:τεμάχια 4 Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. |
Καλημερα Ευτηχη!τελικα παρελαβα το τεποζιτο μου...θα μπορουσα να εχω για την τεταρτη μαζι μετα τα αλλα που σου εχω πει και τα αυτοκολλητα για το τεποζιτο(τα μπλε τα μαμα) και για την σχαρα παλι τα μπλε αλλα αυτα 2 φορες..ευχαριστω!
|
Eυτηχη εχω κανει την καταθεση σου εστειλα email και την αποδειξη.
|
Απόσπασμα:
Νικόλα (Λεοντόκαρδος) μπορείς να τα πάρεις εσύ σε κάποια συνάντηση και να έρθω να τα πάρω από Ν. Σμύρνη? |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ερώτηση 1: τα κοπής μπορούν να βγουν στο κίτρινο (κροκί) του F800GS; (sunshine yellow το λέει η μαμά, κάτι σαν το #FFC220).
Ερώτηση 2: αν παραγγείλω τώρα (με κατάθεση χρημάτων τη Δευτέρα το πρωί) θα μπορείς να μου τα κρατάς στο Σοφικό; |
Ξεχασα να ευχαριστησω τον Ευτυχη για τα αυτοκολλητα(καταπληκτικη δουλεια) και την υπομονη του να τα κολλησει στους 0 βαθμους...:sm7::sm7::sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
άντε παλι την εβαλες την πινελιά σου σε κάποια μοτορια σήμερα εεεε :D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
επείγοντος καρμπόν Αυτοκόλλητο!!!! :D;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΟ ΚΈΦΙ ΡΕ Π Ο Υ Σ Τ Η ΜΟΥ !!!! :sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Θεολόγε, μην απασχολείς τον Ευτύχιο να μου απαντήσει κι εμένα! :p:p:p
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!