![]() |
Απάντηση: Μεταξυ των γιορτων χωμα
Απόσπασμα:
Περαστικά σου Μάνο γρήγορη ανάρρωση φίλε . :) :) ;) |
|
Αυτό ακριβώς είναι. Απλά ο Δαναός έχει της ΒΜW που το δίνει σαν αξεσουάρ μόνο στο HP2.
|
Απόσπασμα:
|
ευχαριστώ παιδιά ... είμαι όντος καλύτερα
πότε είπαμε η επόμενη ...:) |
Απόσπασμα:
Βρε τι μας λες? Και που το βρηκε ο Δαναος? :p αχ αχ αχ.... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
Καλησπέρα σε όλη την παρέα...
Λοιπόν η εκδρομή ήταν σούπερ εκτός απο την ατυχία του Γιώργη ....Γιώργη το τελευταίο να είναι φίλε . Η παρέα μια χαρά...η διαδρομή όμορφη με διάφορα είδη τερέν...μια χαρά... Ξανα είδα φίλους απο τα παλία και γνώρισα καινούργιους... Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην παρέα του Δημήτρη (panzer) που έιχαμε πολύ καιρό να λερωθούμε παρέα...Μητσάκο πολύ το χάρηκα αδελφέ...αντε γρήγορα και στην δική σου μοτο!!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα χαχαχα Φώτο δεν έχω πολλές αλλά δυστυχώς ούτε και πολύ βίντεο γιατί η μπαταρία τα έπαιξε έκανα λάθος και την φόρτισα στο υπολογιστή μου:yz:yz:yz Οτι έχω το ετοιμάζω σε ένα μονταρισμένο βιντεο και το ανεβάζω σε λίγο... Παίδες να είστε καλά ευχαριστώ για την παρέα... Αντε και στην επόμενη... ΥΓ1 Απόστολε....πού είσαι οε ο?!?!?!??!!?!?!? |
Απόσπασμα:
Ναι αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στάνταρ μαζί μας είτε πάμε χώμα είτε άσφαλτο... |
Μάνο περαστικά φίλε!!! Καλά το βαραντέρο πάει χώμα!?!!
Πολύ σε χάρηκα!!!! |
Απόσπασμα:
Εχουμε τους αλλους εχουμε και σενα......?:p:) |
Απόσπασμα:
Οχι ρε κουμπαράκι μην το παίρνεις στραβά εγω το αντίθετο λέω!! Πολύ χαίρομαι να βλέπω τα βαραντέρο στο χώμα δεν το είπα ειρωνικά !!!!! προς θεού!!! |
Αντε και στην επόμενη...
ΥΓ1 Απόστολε....πού είσαι οε ο?!?!?!??!!?!?!?[/QUOTE] Κανω εντατικες προπονησεις ....ΜΠΑΣ και σε φτασω στις Φ........??!! :):) Τα λεμε....;) |
Απόσπασμα:
Καλα θα κερασεις καφεδακι αυριο και θα σε συγχωρεσω.....:p:p:p |
Προσπαθώ να ανεβάσω βίντεο και φώτο μονταρισμένα -ο Θεός να το κάνει- και μου έχει σπάσει τα νεύρα :mad::mad: το Pc και το maker!!!
θα το σπάσω!!!!!!!!!!!! ευχαριστώ για τη υπομονή ... |
Απόσπασμα:
Mια χαρά πάει. Δεν είναι και η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το ADVE ας πούμε;) |
10 Συνημμένο(α)
Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους μας... υγεία και χαρές να έχουμε :) :)
Αν και καθηστερημένα να πω και εγώ ότι η βόλτα ήταν τέλεια.... χορτάσαμε χώμα (ειδικά με τα παιδιά που μείναμε μέχρι τέλος :) )... Σήμερα την πήγα για πλύσιμο την δικιά μου :)... Φωτογραφίες πολλές δυστυχώς δεν έβγαλα.... Τα τοπία 'ηταν απίθανα φυσικά... αλλά με τον Νίκο να πηγαίνει "αεροπορία" .... πορώνεσαι να προσπαθείς να τον πλησιάσεις.... και απλά ευχαριστιέσαι οδήγηση :) :) Μερικές εδώ, και όλες σε Full Size στο Skydrive https://skydrive.live.com/redir.aspx...ALDRn6VQByK2iU |
Απόσπασμα:
Θοδωρα χαιρομαι που ευχαριστηθηκες τα κομματια που σας πηγα:) |
Απόσπασμα:
|
έρχεται εντός ολίγου..
|
Λοιπόν μετά απο πολύ καιρό -και συγνώμη αλλά είχα τρεξιμο- και προβλήματα με το Pc έφτιαξα ένα βιντεάκι που έχει και όλες τις φώτο τις δικες μου -δεν έιναι πολλές - και τα βίντεο που έχω τραβήξει μέχρι να τα παίξει η μπαταρία...
υπάρχει και στο youtube αλλα χωρίς τραγούδι για όποιον θέλει... |
το link για youtube να κανουμε κανα like?:D
|
to link απο youtube ....!!!! by Dunny!!!
|
Βravo....bravo παιδάκια !!!!! :):sm2::sm8:
|
Απόσπασμα:
|
Nice nice... την άλλη φορά ελπίζουμε να έχεις φορτίσει καλύτερα τη μπαταρία για να έχουμε περισσότερο υλικό!
:sm8: |
πολύ ωραία !!!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!