![]() |
Απάντηση: Φίλε!!!!!!!! Την πουλάς?
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ιουδα....:D:p |
Απόσπασμα:
Μη μασάς:ye33::ye33::ye33::ye33: Για 300000χλμ απροβλημάτιστα μας κόβω:ha16::ha16::ha16::ha16: Για να σκάνε και τα χιλιακατονμπενήντα:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: |
Απόσπασμα:
Ναι , στα Honda δε συμβαίνουν αυτά.... Αλλά στα Μondesa-Honda (όπως varadero ένα πράμα):wha13::wha13: :lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::u58::u58::u58::u58::u58::u58: Αλλά να μην ξεφεύγουμε.... Τα χιλιακατονμπενήτα είναι ο -ομοεθνής- εχθρός:u10::u04::u06::u03::u03::u03: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κοψε κανενα Μηδενικο Θοδωρη,τα παραλες....:D:p Μακαρι αλλα με αυτα που ακουω και μαθενω για φιλαρακια εδω μεσα το βλεπω χλωμο και δεν ειναι και ασχετοι,απλος λαθος μηχανη πηραν. Οσο για 1200 η 1150 τα 1150 μακραν πιο σκυλια...:ye33: |
Απόσπασμα:
Καθαρόαιμο άτι θέλω:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
Το ενα ειναι αραβικο και το αλλο ουγγαρεζικο.....:) |
http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...r1150gs-36312/
Εεεεεεειιιιιιιι Πλάκα μας κάνετε με τα χρέπια????? Εδώ ασχολούμαστε με LAMPF & DWALOW στα εργαλεία και τα χρέπια κοπανάνε ολόκληρα ρεεεεεεε:sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::sm3::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19::lo19: |
Απόσπασμα:
Γιαυτό παίζουν και πολλά 1150 στας ευρώπας με sidecar:lo19::lo19::lo19::lo19: Εγώ θέλω αράπικο καθαρόαιμο, εξ' ου και το blacky:cool2::cool2::cool2: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
το πισω αμορτισερ εκτος εγγυησης ποσο????????? :lo19: |
Απόσπασμα:
Είσαι βέβαιος ότι το δικό σου λειτουργει άψογα με 107 χιλιάδες χλμ?:cool2::cool2::cool2: Ασχέτως αν τρέχει λάδι, ή όχι! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μια χαρά γελάγαμε, τι ήθελες και το 'πες?????? Μου χάλασες τη διάθεση:cr13::yz |
Απόσπασμα:
|
Μα γιατί σας λέω συνεχώς να επιστρέψετε στην οικονομία.
Αυτό μπορεί μόνο να επιτευχθεί μέσα από την ποιότητα και αξιοπιστία. Ειλικρινά στενοχωρούμαι όταν βλέπω στο δρόμο και όχι μόνο να ταξιδεύουν πανβρόμικα Ιαπωνικά τερατουργήματα. Η μοτοσυκλέτα είναι δρόμος και όχι Διόνυσος. :u56: Και να προσέχετε να μην την βάζετε κάτω από τα πεύκα διότι η ρετσίνι μπορεί να θαμπώσει το χρώμα................ |
Απόσπασμα:
Να γιατί ΝΑΠΟ!!!!! Με έκανες και χαμογέλασα:ha16::ha16::ha16::ha16: Αυτό με το ρετσίνι..... τα σπας άρχοντα!!!!:re25::re25::re25::re25: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αλλα και σε αφρικα να πανε παλι καλα θα ειναι.........ειδικα οι 1150αρηδες!!!!:p Παντως οτι θα διαβαζα και ενδοGSκικο εμφυλιο.....δεν το περιμενα. :lo20: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
αλλα δεν εχω χρονο ρε ####το..............:p:D Μου φαινεται την οθονη πολλαπλων χρησεων της Μερσεντες θα την κανω και pc.......δεν πρεπει να χανονται αυτες οι ενδοφουρμικες ζημιαρικες ομολογιες...... .......αλλα εσωτερικος εμφυλιος? :eek: Μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω το ταξι και να επανελθω............:di59: |
Το είχα γράψει στην αρχή.......μου θυμίζει τους χουλιγκανους, που δεν έχουν αντιπάλους να πλακωσουν και πλακωνονται μεταξύ τους:D
Για πες τίποτα στουσ 1100 και κάτι ψιλά........να πάρουν τα ίσα τους:D |
Απόσπασμα:
Ξερεις γιατι ενας σοβαρος ανθρωπος γινεται χουλιγκανος? διοτι δεν ειναι ικανοποιημενος απο το συστημα............ Μηπως τα συστηματα των Gs ειναι ελαττωματικα και βγαζουν τον χουλιγκανο απο τα βαθη της ψυχης των αναβατων τους και καπου πρεπει να ξεσπασουν??:p:p:p:lo20::lo20: Στους χοντακηδες δεν μπορουν, τους βλεπουν και ζηλευουν............:p:p |
Απόσπασμα:
:sm3::sm3::sm3: Γεια σου Γιωργαρε με τα ωραια σου!!!! :re27: |
Απόσπασμα:
|
|
Απόσπασμα:
Σωληνάκια αλλάζουνε, και άνευ κόστους! Σε απροβλημάτιστα μηχανάκια.... Ο άνθρωπος από το 2006 έχει το μοτόρι:ye33: |
Απόσπασμα:
Έλα Γιώργοοοοοο!!!!! Πες εσύ τις βλάβες του 1150, γιατί αυτοί είναι εγωιστές! Δε λένε!!!! Μόνο κοροϊδεύουν τα καλά παιδια (αυτά με τα 1200....:D ) που τα λένε ΟΛΑ!!!!! |
Απόσπασμα:
Με το που έγραψε ο γιωργοσΠ......τρέμουν τα χέρια τους:D |
Απόσπασμα:
:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16: Αυτός είχε και 1150, οπότε ξέρει..... Και θα μιλήσει!!!!!!:u06::u06::u06::u06::u06::u13::u13::u13::u13::u13: |
(με τρανταχτη και συναμα απειλητικη φωνη σκεψου τρανσφορμερς) χαχαχα ψαχνετε βοηθεια μικρα και ποταπα χοιλιοδιακοσαρακια εεεεεεεεεεεε ????? περιμεντε το επομενο δελτιο καιρου και θα δειτεεεεε χαχαχαχα:sm7:
|
Απόσπασμα:
Ε,μην ξεχναμε και τον σιωπηρο αλλα ανελεητο πολεμο του MK1[θυμασαι...το καλο,το γιαπωνεζικο....:D] vs MK2...... :lo19::lo19::lo19: |
Χε χε χε
Εχουν ολοι τον εμφυλιο τους...... Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ ;) |
Απόσπασμα:
Ρε δεν τα λενε αυτα εδω...........αυτα λεγονται σε αλλο φορουμ........ Προδοτη....................:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:u58::u58::u58::u58: |
Απόσπασμα:
μετα απο 4 αφρικα, ξερετε εκεινα που τους βαζεις λαδια και βενζινη κι απλως πανε, πανε πανε.......παντου κι απροβληματιστα, και καμια 450000 κμ συνολικα μαζι τους ειπα να αναβαθμισθω εκει το 1999 παιρνωντας ενα 1150. Αλλα δυστυχως υποβαθμιστηκα..................... 10000κμ δεν προλαβε να κλεισει και μεσα σε 8 μηνες αν θυμαμαι καλα εφαγε σουτ. Αυτο ηταν η αιτια να γνωριστω με το πρωτο βαρα, και απο τοτε μεχρι σημερα ειναι το τριτο που εχω στην κατοχη μου, κι απο οτι φαινεται θα γερασουμε μαζι. |
Απόσπασμα:
Εκεί που το πας τέλεια:ha16::ha16::ha16::ha16::ha16::ha16:, το χαλάς:p:p:p:p:p.... |
Απόσπασμα:
Αυτο ηταν η αιτια να γνωριστω με το πρωτο βαρα, και απο τοτε μεχρι σημερα ειναι το τριτο που εχω στην κατοχη μου, κι απο οτι φαινεται θα γερασουμε μαζι. Το vara δεν γερναει ποτε.......εσυ θα γερασεις σιγουρα....:D[/quote] |
Είδατε ρε τι έπαθε ο άνθρωπας με τα χιλιακατομπενήντασας???????
Έχασε πάσα ιδέα για την προπέλα ρε!!!!!!! Δεν ευτύχησε έτσι να αποκτήσει ένα αξιοπρεπέστατο 1200:cool2::cool2::cool2::cool2::D:D:D:D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!