![]() |
Απάντηση: Ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου..21-22 Σεμπτεμβρίου..2013
Μέσα κι εγω, θα έχω επιστρέψει απο Ελαφονησι.
Απο χιονια δε μασάω, να τ' ακούει αυτα κάποιος που νομίζει ότι δεν πήγαμε ταξίδι δηθεν λόγω δικου μου φόβου βροχής αντί δικου του φόβου παντόφλας ;) |
Απόσπασμα:
Το ξενοδοχειο στην κορυφη ειναι κλειστο. Αλλαζουν την πισινα:D Οσο για το ταξιδι τελικα δεν ακυρωθηκε λογω βροχης. αλλα λογω εφαρμογης επι του συνταξιδιωτη μου της γνωστης αρχαιας παροιμιας.. Αν δεις καραβι στο βουνο μ@υνι το εχει τραβηξει... |
Απόσπασμα:
Νίκολα ,.. θα σε μείνει ,.,. Αξέχαστο ,.. και πάρε και το καράβι,...Χα Χα ,.. Να ψεινόμαστε για Αραράτ ,.. |
είμαι πανέτοιμος ., για όλα.,.,:lo19: http://i1167.photobucket.com/albums/...ps181e5896.jpg :lo19::lo19: πλάκα πλάκα κανονίσαμε να έχουμε και όχημα υποστήριξεις ., για νερά, κουβέρτες κομπινεζόν κτλ.,., -Αγαπη μου δεν βρισκω τα κλειδια της πορτας. -Δεν πειραζει μωρο.θα την ανοιξουμε αλλιως.Εχεις ταυτοτητα? -Οχι αλλα θυμαμαι τον αριθμο. |
Πιθανόν κ από εδώ με το αυτοκίνητο θα έρθουμε, λόγω πληθυσμού ...
Οπότε Χρήστο εκτός από 50 λίτρα νερό Λουτρακιου κ ξύλα-κάρβουνα για κοινή χρήση, που έχω υπόψιν μου, μου λες κ τι άλλο να φέρουμε... |
Απόσπασμα:
ειναι 4χ4? γιατί άλλα δεν ανεβαίνουν., αλλα νομίζω ότι είμαστε κομπλέ., ότι χρειαστεί.,..,. στα τηλέφωνα.,, στις 1.00 στα διόδεια Μάλγαρα όσοι πιστοί .,απο βορρά., στις 3,00 ραντεβού στο πλάτανο στην πλατεία του χωριού στα Καλύβια from all directions., επαναλαμβάνω., όσοι δεν μπορείτε να είστε στις 3 μιλάμε πάλι .,μπορεί να δημιουργηθεί και 2ο γκρούπ αναχώρησεις,.,.,. δεν θέλουμε να μας νυχτώσει στα τελαιυταία 20 χλμ τις ανάβασης στο καταφύγη |
Πιθανή δική μας άφιξη Καλύβια 17.00
|
Ο καιρος φαίνεται ανεκτός ...
YouWeather - Πρόγνωση καιρού για την κορυφή Μύτικας Ολύμπου. Weather forecast for Mytikas Mt.Olympus. Το πιθανότερο να ανέβουμε με συννεφιά Μύτικα..... Μακάρι να είναι το μόνο θέμα, γιατί ολα τα αλλα φαίνονται καλα... Εννοώ αέρας κ βροχή-χιόνι δεν θα έχουμε Σάββατο κ Κυριακή... Οψόμεθα...:) |
Καιρός - Όλυμπος - Ο καιρός κάθε στιγμή - Μετεωρολογικές προγνώσεις - Δελτίο Καιρού - Weather
το Σαββατο ο καιρος φαινεται να ειναι καλος και υπαρχει φως, μεχρι τις 19 00.....περιπου την κυριακη...μας τα ψιλιχαλαει, αλλα σιγα μην μασησουμε πλιιιι.........τις γαλοτσες με τα χαμηλα τακουνια να παρεις:cool2: |
Απόσπασμα:
και δικη μου....κατα πασα πιθανοτητα:rolleyes: |
ωραία όποιος δεν προλάβει στις 3 ., το επόμενο γρουπ είναι στις 5.00 |
Απόσπασμα:
:ye02: θα σας περασουμε .....καπου στη μεση, εσας των 3.:lo20: θελω μια φωτο, με φοντο....το χαος:cool2: |
Απόσπασμα:
:lo19::lo19::lo19: |
εχω ενα προβληματιζμο ομως..........................................
|
Απόσπασμα:
|
να παω κομμωτηριο!!!!!!η να μην παω???!!!!:ha06::ha06:
|
Απόσπασμα:
Ανεβαίνει ,.. Να πάς να πας ,. και ας τα χαλάσει ο αέρας ,.. τα μαλλιά ,.. |
αυτην την ελλαδα ποτε δεν την εχω συναντησει οταν αυτη ανεβαινει εγω κατεβαινω και οταν αυτη κατεβαινει εγω ανεβαινω
μυστηρια πραγματα!!!!!!! ποια ειναι αυτη !!!!!!????????η ελλαδα εντελει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ρώτα τον Γιώργο,.,.
|
τον παπανδρεου??????
|
:lo19:
αυτόν που να τον βρεις ,.. Τώρα,..εξαφανίστηκε ,.. τον Γιώργο ρε σύ ,... με τα σεντόόόόνιαααα,., Άσε θα σε πω απο κοντά ,.,. |
τελος παντων δεν σε καταλαβαινω........μπορει να φταει και η υπερφορτιση των κυκλωματων του εγκεφαλου μου
μου βγαζει κατι κοκκινα λαμπακια σα και αυτα του abs λες να μου ληθουν τα φρενα??????αφου δεν εχω !!!!! το κλεινω για καλο και για κακο:ye33: και καλο μεσημερι |
Απόσπασμα:
Τις μπανελες της σκηνης.... Το υποστρωμα.... Τον υπνοσακο..... Και φυσικα.....την σκηνη . Πετα μεσα στο νεσεσερ........κανενα καλσον παραπάνω (θα χρειαστει):cool: |
Aφού τα αγόρια ειναι υπεράνω λίστας
σημαίνει πως δεν τους πειράζει να κοιμηθούν εξω για χάρη μας:) Βάζω λοιπόν τη λίστα που συγχρόνως είναι φαντάζομαι και η λίστα προτεραιότητας για τα διαθέσιμα κρεβάτια:) LambrosE4-Leader tatoopanther 8avos Astakos82 Siraxanz-3 Paschalis-2 phoenix-2 gsmaniac-2 MOYTΡΟ mariosg dj xatzi mangs TasosGS anegis evo Αν η καλύβα κοιμίζει max 15 άτομα όπως μου είπε ο Πασχάλης βλέπω ήδη 4 σκηνάκια-με τα μπλέ- στα 2600 μέτρα. |
και δεν ξέρουμε αν θα είναι και άλλοι περιπατητές.,
γιαυτό πάρτε και σκηνούλες καλού-κακκού., ενοήτε πως τα γυναικόπαιδα έχουν προτεραιότητα στο καταφύγη .,μπορεί να είμαι και γώΧ2 ο Τάσος με πήρε τηλ θα ξέρει τελαιυτέα στιγμή .,λόγο δουλειάς., |
Καλη αναβαση σε ολους...μαλλον θα τα πουμε στην κορυφη...και εμεις ειμαστε 4 ατομα και θα ανεβουμε σαββατο πρωι απο Πετροστρουγκα με υπνο βαθυ και δροσερο στο Οροπεδιο των Μουσων διπλα απο το καταφυγιο του Μιχαλη Στυλα.
Οποιος δεν εχει ξανανεβει του υποσχομαι πως η θεα θα τον ανταμειψει αλλα κυριως το συναισθημα οταν φτασει κορυφη θα του μεινει αξεχαστο...:ye02::ye02::ye02: |
Απόσπασμα:
Αυτό είναι το σωστό! Η διανυκτέρευση εκεί πάνω σε σκηνή απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό και όσοι το τολμήσουμε πρέπει να ξέρουμε περι τίνος πρόκειται. |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:ye02: |
|
|
|
Απόσπασμα:
... καλάααα ... έφτασες κιόλας ??? http://yoursmiles.org/csmile/question/c0313.gif . |
Καλό δρόμο σε όλα τα φιλαράκια που συμμετέχουν ...
Απολαύστε κ αναπνεύστε όσο μπορείτε ... Ρίξτε κ για μας καμιά τζούρα οξυγόνο ... :o |
Τα 2/5 του βουνου ασπρισαν το βραδυ
Να μην ξεχασω να παρω και τις αλυσιδες:p |
Απόσπασμα:
Την αποκλειστική ευθύνη όμως της ματαίωσης του ταξιδιού σας στη Νορβηγία με τον Πασχάλη την έχεις εσύ. Πρώτα προτείνεις ένα στην πράξη ανεφάρμοστο δρομολόγιο μέσω Ρωσίας το οποίο ο συνταξιδιώτης σου απορρίπτει για λόγους ασφαλείας. Αν την επιδίωξη ασφάλειας στο ταξίδι απο έναν οικογενειάρχη μοτοσυκλετιστή τη θεωρείς παντόφλα, ΟΚ. Πρόκειται όμως για αυτο-παντόφλα!!! Σου προτείνει μάλιστα για να το σώσει να κινηθείτε παράλληλα και να συναντηθείτε στο Βόρειο Ακρωτήρι κάνοντας κοινή κάθοδο. Μετά ανακαλύπτεις πως είναι αδύνατον να φτάσεις εκεί σε λογικό χρόνο μέσω Ρωσίας ενώ στην τελική ευθεία 20 μέρες πριν την αναχώρηση δηλώνεις δημόσια -στον καφέ της Ποτίδαιας- πως στη Νορβηγία κάνει κρύο και δεν σου αρέσει.....να ταξιδεύεις με βροχή!! Εχω πάει τρείς φορές στη Νορβηγία με τρία διαφορετικά μέσα. Είναι αναμφισβήτητα μαζί με την Φινλανδία την οποία γνωρίζεις πολύ καλά, οι χώρες της βροχής! Εξι μήνες συζητάς για ταξίδι εκεί με μοτοσυκλέτες. Μην μου πείς πως σου διέφευγε αυτό το δεδομένο! Κάπου εδω σταματώ γιατι μπαίνει στην ιστορία η πραγματική παντόφλα που σίγουρα δεν ηταν η δκή μου μιας και την περίοδο που ξανα-έπεσε στο κεφάλι σου εγώ βρισκόμουν στο Νεπάλ με την κόρη μου. Υ΄Γ Λυπάμαι πολύ και γιατί χρειάστηκε αυτή η παράθεση αλλά και γιατί αναγκαστικά φιλοξενείται σε ένα τόσο ωραίο εκδρομικό θέμα..:mad: |
Καλημέρα !!!!
Καλό δρόμο και καλά να περάσετε !!!!! :) :) Τέλος με τις παντόφλες . :hi14: |
Παρακαλουνται οι συμφοριτες να μην χρησιμοποιουν λεξεις που τα πνευματικα τους δικαιωματα τα εχουν Αποκλειστικα οι Βολιωτες... Θα πεφτει προστημο... Οποιος συμφοριτης ξανα χρησιμοποιησει την λεξη ΠΑΝΤΟΦΛΑ θα τον κουρεβουμε και θα τον περιφερουμε στον Βολο με ταμπελακι Τετη μποις :lo20::lo20::lo20:
|
Φιλοι εγω σκηνακι δεν βρηκα για τετοιες καταστασεις... εχω ενα καλοκαιρινο με υψος 1,75 για 5-6 ατομα το οποιο μπορω ανετα να το παρω να κανουμε και παρα πεντε... οποτε θα μου επιτρεψετε να κοιμηθω στροματσαδα μεσα... ειμαι τον Extreme sports
αλλα δεν εχω μαθει να πεταω ακομα :D:D:D:) αν εχουμε καποιο θεμα με αλλους που μπορει να ειναι επανω παιρνω το δρομο τις επιστροφης |
Παιδιά,εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω με άλλα δύο φιλαράκια,εκ των οποίων ο ένας αρκετά έμπειρος.Την σειρά μου για ύπνο την κρατάω στο καταφύγι μήπως και θελήσει κάποιος από τους δύο,αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα παραχωρήσω τη θέση σε κάποιο άλλο μέλος γιατί εμείς θα ΄χουμε σκηνάκι.
Επίσης,υπάρχει περίπτωση αν θα είμαι με τη vespa μου (σε περίπτωση που είμαι με άλλο ένα άτομο) να ρθω περπατώντας από κεοαχ μιας που μου είπε ότι σίγουρα δε με βγάζει διπλό στου Χρηστάκη. |
http://i1167.photobucket.com/albums/...pse7924b5b.jpg
η κορυφή τώρα .,.,όπως την βλέπω απο Μουδανιά.,. , |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:53. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!