GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Επεισόδια στον Άρειο Πάγο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43482)

italos 30-09-2013 15:21

Απάντηση: Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 952598)
Γιάννη αν δεν χρησιμοποιούσες "κοσμητικά" επίθετα θα είχες όλο το φόρουμ μαζί σου ....:)

Λίγο ρύθμισε το, σε αυτό το σημείο γιατί χάνεις, κυρίως αισθητικά

και προκαλείς λύπη σε ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε εκτιμάνε...

Αφού το έχεις με τον λόγο... άσε τα κοσμητικά για αυτούς που είναι η ζωή τους...;)

Χάρη μου,
πόσο καιρό σε ξέρω??? Τον Γιάννη απο το 2008 ίσως και πιο πίσω.....

αν θες σαν moderator να μας κάνεις μια χάρη....κλείδωσε το και άσε τις ########.....μην το πάρεις προσωπικά...μάλλον διαγράφτετο.....,σίχαμα έγινε!!!!!!

Που πάει το φορουμ που ξεκίνησε πριν τόσα χρόνια ρε πούστη μου.....

Μας κάνανε όλους μα όλους σαν τα μούτρτα τους!!!!

Διαγράφτε το.....σεβαστείται τους υπολοίπους!!!

jmar 30-09-2013 15:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 952687)
Χάρη μου,

αν θες σαν moderator να μας κάνεις μια χάρη....κλείδωσε το και άσε τις ########.....μην το πάρεις προσωπικά...μάλλον διαγράφτετο.....,σίχαμα έγινε!!!!!!

παει αυτο φιλε ναταν κι αλλο...:rolleyes: :(

aeriko 30-09-2013 15:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 952692)
παει αυτο φιλε ναταν κι αλλο...:rolleyes: :(

Παλιές καλές εποχές.
Η γιγάντωσή του έφερε και αρνητικά αποτελέσματα.

yannis 30-09-2013 15:33

Ε, εντάξει σφίξτε την καρδιά σας και κάντε κουράγιο.
Νικόλα μια φορά έγραψες εδώ και τα κοσμητικά πήγαν σύννεφο.
Τι σε ενόχλησε δεν κατάλαβα?!!?!?!??!

italos 30-09-2013 15:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952697)
Ε, εντάξει σφίξτε την καρδιά σας και κάντε κουράγιο.
Νικόλα μια φορά έγραψες εδώ και τα κοσμητικά πήγαν σύννεφο.
Τι σε ενόχλησε δεν κατάλαβα?!!?!?!??!

Δεν μιλάω για τα κοσμιτικά Γιάννη, τα δικά μου κοσμιτικά χρησιμοποιούνται πάντα απο αγανάκτηση και για καλό του φορουμ....και εγώ με πιάνω να έχω παρασυρθεί κάποιες φορές δεν αντιλέγω......

Αυτό που με ενοχλεί κα πολύ μάλιστα ειδικά το τελευταίο χρόνο, είναι οι τσακωμοί....οι επιθέσεις ενός μέλους απέναντι σε άλλον...ακόμα αν θές και οι πολιτικές μας τοποθετήσεις....χάνει τη ρότα του το φορουμ και πραγματικα με χαλάει.....ένα φορουμ για την αγάπη μας για τις μηχανές είναι και όχι για το μίσος του ένα απέναντι στον άλλον για "πολιτικές" "χαζομαρούλες".

Και μην νομίζεις είμαι σπιτι 4 βδομάδες με σπασμένο χέρι για αυτό έχω χρόνο κα τα βλέπω όλα...αλλιώς..............

Οι moderators θα πρέπει να συσκεφθούν και να αναλογιστούν τίποτα παραπάνω....όποιος έπιασε το νόημα το έπιασε!!!

vpentza 30-09-2013 15:44

είμαι μέσα από την απαρχή του φόρουμ..........
αν έλεγα στους φίλους μου ότι κύριο μέλημά μου, εδώ και τόσα χρόνια, είναι να μιλάω σε ένα φόρουμ συνέχεια για μέλια και λαδόξυδα θα με θεωρούσαν το λιγότερο ανεγκέφαλο, βολεμένο και αδιάφορο για τη κοινωνία γύρω μου :cool:
έχουμε μιλήσει για τα Castrol 10.000 φορές, ας δείξουμε και την ικανότητά μας να ζούμε και να συζητάμε αξιοπρεπώς για τα τραγικά καθημερινά που ζούμε....

να θυμήσω ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική εφόσον άλλος πληρώνει τα MBs που καταναλώνουμε.....
Χάρη εσύ έχεις το καρπούζι και το μαχαίρι.....πράξε κατά το δοκούν

yannis 30-09-2013 15:47

Έλα ρε συ, περαστικά!!!!!!!:):):)
Μπας και πήρες πολλά παυσίπονα;;; :p
Νικόλα μου, ξαναματαπαλιέγραψα πως η αγάπη μας είναι για ΟΛΕΣ της μηχανές, ως εκ τούτου και ΟΛΩΝ των ανθρώπων κλπ κλπ.
Αν κάπου στο φόρουμ υποστηρίζεται το αντίθετο, θα είχε ενδιαφέρον να το δω. ;)

mpampis 30-09-2013 23:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952632)
Θεολόγε, αντιπαρέρχομαι τα υπερβολικά σχόλια σου για το άτομό μου!!!!!!!!!:lo19:

Μην πας πολύ παρακάτω. Μείνε στην απάντηση #8 και μίλα μου για αισθητική. Το πόσο παραπλανητικά είναι, συνδύασε τα με την "αποδοχή" του mpampis...
Να κάνω μια παρομοίωση...
Ένα σκύλο μπορείς να τον εκπαιδεύσεις χωρίς βία και να γίνει εξαιρετικός βοηθός, σύντροφος κλπ κλπ.
Πες μου πως μπορείς να μάθεις μια κατσαρίδα να μην μαγαρίζει το φαΐ σου;;

Γιαννη για πια αποδοχη μιλας??εξηγησε μου φιλε μου:confused:

mpampis 30-09-2013 23:53

μια ερωτηση γενικος...ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ αλλα νομιζω οτι δεν πεφτει κανενα επιπεδο για μια κουβεντα που γινετε εστω και με ακραιους χαρακτηρισμους.
Τα φορουμ ειναι σελιδες συζητησεων και αντιπαραθεσεων.Αλλωστε πειτε μου ποιος πιστευε οτι ανοιγοντας ενα τετοιο θεμα δεν θα γινοταν πανικος.
Οι μερες ειναι τρομερα δυσκολες και οικονομικα και πολιτικα.επισης δεν γινετε στα αυτονοιτα να σου απαντανε ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και εσυ να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Οσο για το παθος σας ξαναλεω οτι η ιστορια της χωρας μας σε σχεση με το θεμα ΣΤΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΙΜΑ.
Οποτε και νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ σωστο να κλειδωσει καποιος το θεμα με το ετσι θελω.Θα ανοιξει μονο νεες εστιες και τιποτα αλλο

yannis 01-10-2013 00:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mpampis ( 952945)
Γιαννη για πια αποδοχη μιλας??εξηγησε μου φιλε μου:confused:

Μπάμπη, είναι ξεκάθαρη η θέση σου.
Το θέμα είναι με τι τρόπους οι άλλοι προσπαθούν να εκβιάσουν/κατασκευάσουν υποστήριξη.
Έγραψες απαξιωτικά για τον Ακις21, σχετικά με την χα.
Στη συνέχεια και παρ΄όλο που είναι ολοφάνερη η υποστήριξή και συμμετοχή του στην χα, μασώντας τα λόγια του και σαλιαρίζοντας νεροζούμια, δείχνει να σε πείθει για το αντίθετο.
Φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να διαλέγεις τις παρέες σου.
Δεν απάντησα σε σένα, γιατί δεν επιτρεπόταν να κάνω κάτι τέτοιο. Επειδή όμως ο σχολιασμός σας ήταν δημόσιος, μπορώ να το φέρω σαν παράδειγμα σε άλλους συμφορουμίτες, για το που αποβλέπουν και με ποιες μεθόδους.
Επαναλαμβάνω, πως σέβομαι τις επιλογές σου. Όχι γιατί έτυχε να συμφωνώ, αλλά γιατί δεν ήρθες με ύπουλο τρόπο να τις "πασάρεις".
Αν αφήνει κενά η απάντησή μου, ευχαρίστως να επανέλθω με τυχόν διευκρινήσεις.:)

siraxanz 01-10-2013 01:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 952687)
Χάρη μου,

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 952694)
Παλιές καλές εποχές.
Η γιγάντωσή του έφερε και αρνητικά αποτελέσματα.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 952708)
είμαι μέσα από την απαρχή του φόρουμ..........
αν έλεγα στους φίλους μου ότι κύριο μέλημά μου, εδώ και τόσα χρόνια, είναι να μιλάω σε ένα φόρουμ συνέχεια για μέλια και λαδόξυδα θα με θεωρούσαν το λιγότερο ανεγκέφαλο, βολεμένο και αδιάφορο για τη κοινωνία γύρω μου :cool:
έχουμε μιλήσει για τα Castrol 10.000 φορές, ας δείξουμε και την ικανότητά μας να ζούμε και να συζητάμε αξιοπρεπώς για τα τραγικά καθημερινά που ζούμε....

να θυμήσω ότι η συμμετοχή είναι εθελοντική εφόσον άλλος πληρώνει τα MBs που καταναλώνουμε.....
Χάρη εσύ έχεις το καρπούζι και το μαχαίρι.....πράξε κατά το δοκούν

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mpampis ( 952952)
μια ερωτηση γενικος...ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ αλλα νομιζω οτι δεν πεφτει κανενα επιπεδο για μια κουβεντα που γινετε εστω και με ακραιους χαρακτηρισμους.
Τα φορουμ ειναι σελιδες συζητησεων και αντιπαραθεσεων.Αλλωστε πειτε μου ποιος πιστευε οτι ανοιγοντας ενα τετοιο θεμα δεν θα γινοταν πανικος.
Οι μερες ειναι τρομερα δυσκολες και οικονομικα και πολιτικα.επισης δεν γινετε στα αυτονοιτα να σου απαντανε ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και εσυ να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Οσο για το παθος σας ξαναλεω οτι η ιστορια της χωρας μας σε σχεση με το θεμα ΣΤΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΙΜΑ.
Οποτε και νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ σωστο να κλειδωσει καποιος το θεμα με το ετσι θελω.Θα ανοιξει μονο νεες εστιες και τιποτα αλλο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 952967)
Μπάμπη, είναι ξεκάθαρη η θέση σου.
Το θέμα είναι με τι τρόπους οι άλλοι προσπαθούν να εκβιάσουν/κατασκευάσουν υποστήριξη.
Έγραψες απαξιωτικά για τον Ακις21, σχετικά με την χα.
Στη συνέχεια και παρ΄όλο που είναι ολοφάνερη η υποστήριξή και συμμετοχή του στην χα, μασώντας τα λόγια του και σαλιαρίζοντας νεροζούμια, δείχνει να σε πείθει για το αντίθετο.
Φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να διαλέγεις τις παρέες σου.
Δεν απάντησα σε σένα, γιατί δεν επιτρεπόταν να κάνω κάτι τέτοιο. Επειδή όμως ο σχολιασμός σας ήταν δημόσιος, μπορώ να το φέρω σαν παράδειγμα σε άλλους συμφορουμίτες, για το που αποβλέπουν και με ποιες μεθόδους.
Επαναλαμβάνω, πως σέβομαι τις επιλογές σου. Όχι γιατί έτυχε να συμφωνώ, αλλά γιατί δεν ήρθες με ύπουλο τρόπο να τις "πασάρεις".
Αν αφήνει κενά η απάντησή μου, ευχαρίστως να επανέλθω με τυχόν διευκρινήσεις.:)

Πολλά που ειπώθηκαν σε αυτό το νήμα,

ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια της ανοχής μας..

Υπάρχει μιά παράδοση σε αυτήν εδώ την κοινότητα-ομάδα-φόρουμ...

πεστε το όπως θέλετε.

Υπάρχει μιά παράδοση ευγένειας, φιλίας, αλτρουισμού...

Είμαστε ένα βήμα μπροστά από πολλά άλλα φόρουμ,

γιατί πάντα αντιμετωπίζαμε-ουμε τον συνφορουμμίτη μας

σαν εκ προοιμίου, επιστήθιο φίλο...

Πόσα παραδείγματα?... δεκάδες, για να μην πω εκατοντάδες...

Από την άλλη, αναπόφευκτο αφού εμείς οι ίδιοι είμαστε και εδώ,

οι ίδιοι που ζούμε στην Ελληνική κοινωνία,

οι ίδιοι που τόσα πολλά θετικά καταφέραμε σαν Έλληνες,

αλλά και τόσα αρνητικά έχουμε στο DNA μας....

Είναι αναπόφευκτο να ανθίζουν κα ι αγκάθια ανάμεσα μας...

Με άλλα λόγια, όσο και να προσπαθούμε οι ιδιοκτήτες του διαδυκτιακού χώρου,

αλλά και οι διαχειριστές επίσης,

όσο και να προσπαθούμε και να επιθυμούμε

αλλά και να αποφασίζουμε και να διατάσουμε:D
(ειρωνία, αλλά πως αλλιώς να εφαρμόσεις τα αυτονόητα καμμιά φορά η κ πολλές φορές)

Όσο λοιπόν κ να κανωμε τα παραπάνω, οι ανθρώπινοι χαρακτήρες δεν αλλάζουν...

Έτσι λοιπόν σε όλους μας εδώ μέσα, τα "όπλα" επιβίωσης,

είναι η κρίση μας αλλά κ η μνήμη μας

η γνώμη μας αλλά κ ο χαρακτήρας μας...

-------------------------------------------------------

Όσον αφορα προτροπές, μαζεύτε τον, κλείδωσε κλπ

όσες φορές το κάναμε μετά το μετανιώσαμε....

Χάσαμε φίλους που σε μια κακή-περίεργη-ασχημη στιγμή εξέφυγαν με τον λόγο

Είναι μεγάλη πίκρα να βλέπεις σβημμένο τον λόγο σου

Από την άλλη εκφράσεις, χαρακτηρισμοί, επίθετα κ λοιπά απαξιωτικά τα θέτουμε στην κρίση σας...

Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με αυτα που γράφονται!

Πιστεύουμε ότι μπορεί ο καθένας σας ξεκάθαρα να δει την αλήθεια!

Αναλύστε τα γραφόμενα στο παρον νήμα,
δείτε τι συναισθήματα σας προκάλεσε ο κάθε αγορητής,
θα διαπιστώσετε ότι ο καθείς από τους συμμετέχοντες, έχει πάρει την θέση που του αξίζει!
Εννοώ στην καρδιά σας στο μυαλό σας στην ψυχή σας!

Αυτό είναι το νόημα της θέσης μας...

Μεγάλα παιδιά ειμαστε-εισαστε Νικόλα ιταλε θα αντέξουμε παληκάρι μου...:)

Αερικέ... προτιμώ την γιγάντωση από την μιζέρια;)

ΒασιληΠεντζα:ye36:

Γιάννη ξεχνας μια βασική ιδιότητα του χομο σαπιενς,
Οτι δινει δικιο στον κυνηγημενο...
Ο λόγος σου κ η όλη παρουσία σου στο θεμα: Χ.Α.
πιθανόν να δημιουργήσει κ συμπαθούντες:p:D

Χαλάρωσε κ μην χρησιμοποιείς ακραίες εκφράσεις,

όταν μιλάς κ φαίρεσε έτσι, χάνεις...

Το ξέρω ότι δεν σε πολυνοιάζει γιατί έχεις την αυτογνωσία...

αλλά.....

--------------------------------------------------------------------

Αυτά από εδώ και όπου χρησιμοποιώ πληθυντικό, είναι ευγενείας..

siraxanz 01-10-2013 01:32

http://www.gsforum.gr/f18/%CE%8C%CF%...-254/#post1423

yannis 01-10-2013 01:42

Χάρη μου καταλαβαίνεις πως συμφωνώ μεν, θα σταθώ όμως στους "συμπαθούντες".
Πόσες φορές στοίχισε στο φόρουμ και γενικά στην κοινωνία μας η ανοχή περιθωριακών στοιχείων;; Πόσοι από αυτούς έμειναν στο φόρουμ;;
Η στάση μου στο θέμα χα δεν είναι ούτε βιαστική, ούτε "εν βρασμώ".
Περισσότερο ενοχλούμαι εγώ που κατεβαίνω στο επίπεδο τους. Αυτό όμως πιστεύω πως πρέπει να πράξω, αυτό πράττω. Δεν βαριέσαι, κάποιος πρέπει να κάνει και την βρώμικη δουλειά καμμιά φορά.

mpampis 01-10-2013 02:05

συμφωνω απολυτα φιλε μου siraxanz σε οτι γραφεις.με οτι εβαλες σε παραθεση περιπου αυτο ηθελα να πω.αυτοι οι χωροι (forum)ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.
ΝΑι αν και ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο το επιπεδο που εχουν τα μελη αυτου του φορουμ.
Πραγματικα πιστεψε με εχω γραφτει σε πολλα φορουμ,το επιπεδο που υπαρχει εδω και το δεσιμο αναμεσα στα μελη ειναι απιστευτο.
Απλα ξανα λεω...ψαξτε ολα τα θεματα και δειτε πια ξεφευγουν ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Η Ελλαδα μετα την μεταπολιτευση περναει την δυσκολοτερη φαση της.Για εμενα ειναι μεγαλυτερη η πολιτικη-πολιτιστικη μας κριση απο την οικονομικη(αλλωστε η οικονομικη ειναι συνεπεια της πολιτικης κρισης).
Δεν πειραζει που ξεφευγουμε οσοι το κανουμε,πιστεψτε με μονο καλο κανει ο διαλογος.Αλλωστε η φιμωση της ελευθερης εκφρασης και του λογου ανηκουν ΜΟΝΟ στις μαυρες χουντικες-φασιστικες σελιδες της χωρας μας.
Μην κατακρινετε τον Γιαννη ας πουμε που ξεφευγει,εγω τον καταλαβενω...τρελενετε με πραγματα που ειναι τοσο χοντροκομμενα που στο κεφαλι του προκαλουν εκρηξη.
Τρελενετε με το παραλογο που καποιοι θελουν να το παρουσιαζουν λογικο.
Τα δινει ολα και καλα κανει.Εγω ημουν ετσι για πολλα χρονια.καπου κουραστικα.
κατεληξα στο εξης(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Στα κολλημενα μυαλα οσο αντισκωριακο και να ριξεις(εκατονταδες μπουκαλια) παντα κολλημενα μενουν.Οσο λοιπον και να προσπαθω εγω να τα ξεκολλησω αυτα οχι μονο μενουν κολλημενα αλλα μαγικα σφιγγουν και παραπανω.
καποια στιγμη βαριεσε να προσπαθεις και σταματας.Τελος φιλε Γιαννη ειμαι πολυ δημοκρατικος ανθρωπος.Δεν μπορει να βριζω τα φασισταρια και να εκνευριζομαι με την χιμπατζιδικη συμπεριφορα των χρυσαυγιτων και να κανω και εγω παρομοια(προς θεου ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΔΩ).
Ο καθενας εχει την ιδεολογια του,καλως για αυτον να την εχει.Δεν ειμαι εγω καλυτερος απο αυτον για να τον κρινω...κριτης μονο ο θεος λενε...και εχουν δικιο.
Αυτο που δεν ανεχομαι ειναι η υποστηριξη σε δολοφονους...
Εγω Γιαννη μου σε θαυμαζω για το κουραγιο που εχεις και για τις αντοχες...εμενα φαινετε μετα απο 3 χρονια διαρκους ψεκασματος με χημικα και δακρυγονα(χωρις λογο σχεδον παντα,αντιθετως με τα χαδια στους 300 αμορφωτους που ηταν εξω απο την ΓΑΔΑ)οι αντοχες μου εξαντλουνται γρηγορα.
Ισως ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα να γινονται για καλο,μονο η ιστορια θα μας το δειξει αυτο.Εστω και καθυστερημενα,εστω και με λαθος τροπο οι συλληψεις εγιναν.
Μαλον πολλα βλασταρια θα την γλυτωσουν το οτι ο Παππας εκανε 2 σχεδον μερες να παρουσιαστει λεει πολλα,εξαφανισε πολλα στοιχεια.Αν δεν ξυπνησει ο Ελληνας και συνεχιζει να παιζει με την φωτια καποια στιγμη θα καει...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝΑ(μια και αλοδαπους εχουν φαει πολλες δεκαδες) το σκοτωσανε...πλεον δεν τους σταματαει τιποτα.:(

siraxanz 01-10-2013 02:22

Είναι το νερό του Αροάνιου...:D

.
Δεν είναι κακό οι αντιπαραθέσεις !

Κακό είναι οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές επιθέσεις!

.

mpampis 01-10-2013 02:29

Φιλε Χαρη(αν καταλαβα καλα αυτο ειναι το ονομα σου) σε τοσο χοντρα θεματα ΠΑΝΤΑ υπαρχουν και προσωπικες αντιπαραθεσεις-χαρακτηρισμοι.
κοιτα υπαρχουν θεματα,το ξαναλεω,που ειναι ευαισθητα για εσενα και αδιαφορα για εμενα π.χ.
μην ξεχνας οτι πλακωνονται για τις ομαδες(ακομα μικροτερος εως και ανυπαρκτος λογος) ανθρωποι μεγαλυτεροι των 50 ποσο μαλον για πολιτικες ιδεολογιες-καταστασεις.
Εγω πιστευω οτι το φορουμ μεσα απο ολα αυτα θα βγει καλυτερο και ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ.

siraxanz 01-10-2013 02:39

Φίλε Μπάμπη δεν θα το λυσουμε με διάλογο, :D

και οσο να χρησιμοποιούμε την λέξη φορουμ με την ευρεία Λατινικη εννοια,

θεωρώ ότι δεν είμαστε καφενείο;):)(αγορά)

Τα χοντρα θεματα με τα προσωπικα επιθετα, τα θεωρώ απαραδεκτα...

Μιλώ για τούτον εδώ τον χώρο,

δεν θα γκρεμίσουμε ότι με πολύ κόπο χτίστηκε τόσα χρόνια...

ναι Χάρη με λένε

mpampis 01-10-2013 02:53

οκ Χαρη μου καντε οτι νομιζετε.Εννοειτε οτι δεν πρεπει να γκρεμιστει κατι που χτιστηκε με κοπο τοσα χρονια.
Ομως φιλε μου οτιδηποτε εχει ΓΕΡΕΣ βασεις(και σε αυτο το φορυμ νομιζω οτι υπαρχουν)μην το φοβασαι...δεν γκρεμιζετε με τιποτα.
καλο βραδυ να εχεις και να εισαι παντα καλα.

yannis 01-10-2013 02:55

Μπάμπη όσο κάποιος ξαποσταίνει ένας άλλος συνεχίζει και πάλι κάποιος άλλος θα τον ξεκουράσει. Συμφωνώ απολύτως. Δεν αλλάζει κανείς και ούτε θέλω να αλλάξει. Να κρυφτεί στο λαγούμι του θέλω και να μην απειλεί τα παιδιά μου όταν χαίρονται τη ζωή και παλεύουν γι αυτή. ΔΕΝ πρέπει να είναι μέλη κανενός φόρουμ και κακώς δεν τους διαγράφουν. Έχουν παραβεί τους σοβαρότερους κανόνες όχι μόνον του φόρουμ, αλλά της κοινωνίας. Το γιατί δεν το κάνουν είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία... άσε να λέμε κάτι και στα γεράματα.
Χάρη, μην ξεχνάς πως και τον Αχιλλέα στον Χελμό τον βάπτισε η μάνα του!!! Εντάξει, εμένα η δικιά μου δεν με κράταγε απ' τη φτέρνα!!!!!

AKIS_21 02-10-2013 17:33

Εγω πιστευω οτι ο χαρακτήρας όλων μας κρίνεται εδω μέσα ,
Οταν ειμαστε μια ανοιχτή παρέα φυσικό ειναι να υπάρχουν διάφορες απόψεις εκνευρισμός και επιθετικότητα απο διάφορους,

Το ποιο σωστο ειναι οτι μετά ξεχνιέται και πάμε για αλλα ,,,,το θέμα ειναι να υπάρχει αυτή η διάθεση όμως απο ολους μας όχι απο τους διαχειριστές
Οταν ο άλλος όμως σε ονομάζει πίθηκο και το forum μένει απαθείς τοτε ύπαρξη θέμα για ΜΕΝΑ

GeorgeP 02-10-2013 17:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 953766)
Εγω πιστευω οτι ο χαρακτήρας όλων μας κρίνεται εδω μέσα ,
Οταν ειμαστε μια ανοιχτή παρέα φυσικό ειναι να υπάρχουν διάφορες απόψεις εκνευρισμός και επιθετικότητα απο διάφορους,

Το ποιο σωστο ειναι οτι μετά ξεχνιέται και πάμε για αλλα ,,,,το θέμα ειναι να υπάρχει αυτή η διάθεση όμως απο ολους μας όχι απο τους διαχειριστές
Οταν ο άλλος όμως σε ονομάζει πίθηκο και το forum μένει απαθείς τοτε ύπαρξη θέμα για ΜΕΝΑ

Καλα μην κανεις ετσι, εμενα με εστειλαν να μαμηθω εγραφως και ολο τα μελη εμειναν απαθη.......για ενα χαρακτηρισμο ζωντανου θα παρουν θεση?

Εδω καποιοι μιλανε να μην ανεβαζονται πολιτικα θεματα διοτι ειναι ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ, διοτι τα πολιτικα χαλανε τις καρδιες μας και διοτι διωχνουν τα μελη........και οι ιδιοι ανεβαζουν θεματα πολιτικα και μαλιστα καποιοι απο αυτους παρακινουν/εξωθουν τα μελη σε επαναστασεις επειδη εκλεισαν την ΕΡΤ.......:eek:

Μην τρελαινεσαι, κι όπως λες κι εσυ, ξεπερασε το και παμε για αλλα.

AKIS_21 02-10-2013 22:13

Ξέρεις κάτι οταν εμένα μου στέλνουν πμ για να σταματήσω την αντιπαλότητα που είχα με τον πασχαλη και την σεβάστηκα πίστευα οτι το ίδιο θα έκαναν και με τον κύριο απο το κερατσινι η έστω να κλείδωναν το νήμα ,,,,,δε ειναι πρώτη φορά που καποιος εχει τοσο θράσος προς κάποιους άλλους πιστευω οτι έπρεπε να δράσουν νωρίτερα το κακο εχει γινει ήδη

italos 02-10-2013 22:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 953769)

Εδω καποιοι μιλανε να μην ανεβαζονται πολιτικα θεματα διοτι ειναι ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ, διοτι τα πολιτικα χαλανε τις καρδιες μας και διοτι διωχνουν τα μελη........και οι ιδιοι ανεβαζουν θεματα πολιτικα και μαλιστα καποιοι απο αυτους παρακινουν/εξωθουν τα μελη σε επαναστασεις επειδη εκλεισαν την ΕΡΤ.......:eek:

Μην τρελαινεσαι, κι όπως λες κι εσυ, ξεπερασε το και παμε για αλλα.

Γιώργο μου βλέπεις κάποια πολιτική τοποθέτηση στο ποστ που άνοιξα εγώ???

Εγώ έγραψα αυτά που ένιωθα εκείνη την ώρα χωρίς καμμία πολιτική τοποθέτηση...ούτε μέσα στο ποστ μίλησα πολιτικά....στο φορουμ άμα θυμάμαι για πολιτική έχω να μιλήσω απο τότε που υποστήριζες τον ΓΑΠ και εγώ σου έλεγα άλλα....έπεσες έξω εκεί /.....το παραδέχτηκες πριν λίγο καιρό.....

Βασικά μην γράφεις ανακρίβιες at least για μένα....

GeorgeP 02-10-2013 23:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 953918)
Γιώργο μου βλέπεις κάποια πολιτική τοποθέτηση στο ποστ που άνοιξα εγώ???

Εγώ έγραψα αυτά που ένιωθα εκείνη την ώρα χωρίς καμμία πολιτική τοποθέτηση...ούτε μέσα στο ποστ μίλησα πολιτικά....στο φορουμ άμα θυμάμαι για πολιτική έχω να μιλήσω απο τότε που υποστήριζες τον ΓΑΠ και εγώ σου έλεγα άλλα....έπεσες έξω εκεί /.....το παραδέχτηκες πριν λίγο καιρό.....

Βασικά μην γράφεις ανακρίβιες at least για μένα....

Oταν εκμεταλευεσαι τις απολυσεις ΔΥ ζητωντας ''επανασταση'' και ''εξεγερση'' εναντιον σε αυτους που θεωρεις υπευθυνους,δλδ την κυβερνηση, ειναι πολιτικος λογος και πολιτικη τοποθετηση εναντιον αυτης.
Η παρακινηση σου δε αυτη ειναι παρανομη και αντισυνταγματικη.......αν θελεις και την νομικη αποψη την οποια εψαξα αντιγραφωντας το γραπτο σου εκεινη την εποχη που το εγραψες και ρωτωντας δυο δικηγορους, ετσι, για να σιγουρευτω εγω κι οχι για κανεναν αλλο λογο.

Το οτι δεν το εννουσες πολιτικα ειναι διαφορετικο, αυτο που εγραψες ηταν καθαρος πολιτικος λογος.......μην με αναγκασεις να κανω copy/paste τα γραφομενα σου.....

Δεν γραφω ποτε ανακριβεις για τιποτα και κανεναν...........παταω επανω σε αυτα που γραφετε, οπως εκανα και με το δικο σου το γραπτο.

Για τον ΓΑΠ επεσα εξω στο οτι θεωρησα οτι ειχε καταλαβει οτι επρεπε να αλλαξει αυτη η χωρα πιστευοντας οτι θα κανει πραγματικοτητα τις διαρθρωτικες εξαγγελιες του για το Ελληνικο κρατος. Μια απο αυτες, υπονοουμενη, ηταν και η ΕΡΤ. Δεν τα εκανε, κριμα......εκει επεσα εξω μονον.

Βασικα διαβαζε προσεκτικοτερα at least εμενα......δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν πεταω πυροτεχνηματα ;)

italos 03-10-2013 12:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 953946)
Oταν εκμεταλευεσαι τις απολυσεις ΔΥ ζητωντας ''επανασταση'' και ''εξεγερση'' εναντιον σε αυτους που θεωρεις υπευθυνους,δλδ την κυβερνηση, ειναι πολιτικος λογος και πολιτικη τοποθετηση εναντιον αυτης.
Η παρακινηση σου δε αυτη ειναι παρανομη και αντισυνταγματικη.......αν θελεις και την νομικη αποψη την οποια εψαξα αντιγραφωντας το γραπτο σου εκεινη την εποχη που το εγραψες και ρωτωντας δυο δικηγορους, ετσι, για να σιγουρευτω εγω κι οχι για κανεναν αλλο λογο.

Το οτι δεν το εννουσες πολιτικα ειναι διαφορετικο, αυτο που εγραψες ηταν καθαρος πολιτικος λογος.......μην με αναγκασεις να κανω copy/paste τα γραφομενα σου.....

Δεν γραφω ποτε ανακριβεις για τιποτα και κανεναν...........παταω επανω σε αυτα που γραφετε, οπως εκανα και με το δικο σου το γραπτο.

Για τον ΓΑΠ επεσα εξω στο οτι θεωρησα οτι ειχε καταλαβει οτι επρεπε να αλλαξει αυτη η χωρα πιστευοντας οτι θα κανει πραγματικοτητα τις διαρθρωτικες εξαγγελιες του για το Ελληνικο κρατος. Μια απο αυτες, υπονοουμενη, ηταν και η ΕΡΤ. Δεν τα εκανε, κριμα......εκει επεσα εξω μονον.

Βασικα διαβαζε προσεκτικοτερα at least εμενα......δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν πεταω πυροτεχνηματα ;)

Γιώργο συγνώμη τώρα αλλά πραγματικα........................................

Για να καταλάβω:confused::confused::confused::confused::confused::confused:....πήρες το πρωταρχικό μου ποστ....και το έδειξες σε δικηγόρους?????/ και αυτοί σου είπανε τι???????ότι είναι παράνομο???? αντισυνταγματικό??????

Μήπως έγραψα και κανένα μανιφέστο??????

Γιατι το έκανες???? θέλω να μου πείς ειλικρινά, για ποιο λόγο?????

Με στεναχώρησες πολύ......με ξενέρωσες..... ας το κράταγες για τον ευατό σου......

η εναντίωση του κλεισίματος ενός δημόσιου οργανισμού.....και το κάλεσμα μου για "επανάσταση" εσύ το βλέπεις σαν πολιτικό λόγο?????επειδή διαφώνησα με το κλέισιμο της ΕΡΤ???????

που είνα το παράνομο????

Άργησα να το καταλάβω.....αλλά εδώ μέσα πρέπει τελικά να φυλάγεσαι απο παντού.....

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ......π ρ α γ μ α τ ι κ ά!!!!!!

AKIS_21 03-10-2013 12:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 954107)

Για να καταλάβω:confused::confused::confused::confused::confused::confused:....πήρες το πρωταρχικό μου ποστ....και το έδειξες σε δικηγόρους?????/ και αυτοί σου είπανε τι???????ότι είναι παράνομο???? αντισυνταγματικό??????

Με στεναχώρησες πολύ......με ξενέρωσες..... ας το κράταγες για τον ευατό σου......

η εναντίωση του κλεισίματος ενός δημόσιου οργανισμού.....και το κάλεσμα μου για "επανάσταση" εσύ το βλέπεις σαν πολιτικό λόγο?????επειδή διαφώνησα με το κλέισιμο της ΕΡΤ???????

που είνα το παράνομο????

Άργησα να το καταλάβω.....αλλά εδώ μέσα πρέπει τελικά να φυλάγεσαι απο παντού.....

Αν θες την άποψη μου ο Γιώργος εχει δίκιο η υποκίνηση σε επανάσταση ειναι αντισυνταγματική δε πιστευω οτι το λέει για να σε θίξει απλα στο αναφέρει τώρα οτι εδω μέσα πρεπει να προσεχείς ναι πρεπει ,,,,αν λες κάτι αυθόρμητα και διαφορετικό σιγουρα θα σε στοχοποιησουν
Σαν παθών το λέω απλα πρεπει να βλέπουμε κάποια πράγματα ποιο αθώα μου φαίνεται

aeriko 03-10-2013 13:00

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ:wo20::wo20:

GeorgeP 03-10-2013 13:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 954107)

που είνα το παράνομο????

Νίκο,

οπως εχω πει πολλες φορες μου αρεσουν τα πολιτικα οπως επισης μου αρεσει να μαθαινω διαρκως καινουρια πραγματα. Ενα απο αυτα ειναι και το Συνταγμα της χωρας το οποιο μελετω αδιαλειπτως χρονια τωρα. Εχω ολα τα συνταγματα της χωρας απο το 1843 και μετα.

Ετσι λοιπον κατι μου εκανε ''κλικ'' για την παρακινηση σου σε ''επανασταση'' κι ανετρεξα στο αρθρο 11 του συνταγματος (Δικαίωμα του συνέρχεσθαι). Επειδη ομως ηταν γενικης κατευθυνσης απευθυνθηκα σε νομικο για την σχετικη νομολογια που βασιζεται στο αρθρο 11 για να καταλαβω αν καποιος ο οποιος για οποιοδηποτε λογο παρακινει λεκτικα σε ''επανασταση'' ειναι νομιμος ¨η παρανομος. Η απαντηση γνωστη, και παρανομος και αντισυνταγματικος. Αυτη η ενεργεια μου ηταν απλα και μονον για πληροφορηση μου.

Ο αλλος λογος που ενηργησα ετσι ηταν γιατι θυμωσα μαζι σου......θυμωσα διοτι η παρακινηση σε επανασταση ειχε ταπεινα ελατηρια κι οχι αγωνιστικη, εστω αριστερη, πολιτικη διαθεση.Θιχτηκε δικος σου ανθρωπος απο το κλεισιμο της ΕΡΤ και ειπες να παρακινησεις τον κοσμο σε επανασταση.....
Δεν ενηργησες το ιδιο σε αλλα παρομοια θεματα οπου θιγοντουσαν αλλοι, προφανως διοτι η κατσικα του γειτονα δεν μας ενδιαφερει......
Αυτος ηταν η αιτια που το φυλαξα και το εβγαλα σημερα στην φορα ευκαιρειας δοθεισης.....
Δεν σε ρωτω τι κανει σημερα ο δικος σου ανθρωπος, ελπιζω να ειναι με τους εξυπνους παρεα και να μην ακολουθησε τους καταληψίες του Μεγαρου της ΕΡΤ.

Τοτε το κρατησα για τον εαυτο μου, σημερα το εβγαλα στην φορα διοτι τωρα ηταν η ωρα του και διοτι ετσι ειμαι εγω.......ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΝΤΑς εμπρος τους και βριζοντας τους απο πισω.....ντομπροσυνη το λεν αυτο.
Με αυτον τον τροπο ολοι ξερουν ποιος ειμαι..........
Το περιεργο αλαλ κυριως ευχαριστο ειναι οτι, παρόλα αυτα, σχεδον ολοι θιγμενοι και αθικτοι, θελουν να πιουν ενα καφε, ενα κρασι ¨η να γραψουν μερικα χιλιομετρα μαζι με τον GeorgeP πραγμα που εκτιμω απεριοριστως. Το αυτο βεβαια ελπιζω και επιθυμω και για εσενα.

Θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι για το τι γραφουμε εδω μεσα διοτι καλλιστα μπορει αντι στην θεση του GeorgeP να ειναι καποιος αλλος και να φερει σε δυσκολη θεση μελη και αντμιν....;) πραγμα που φανταζομαι δεν θελει κανεις μας.

Υ.Γ. η παρακινηση σε ''επανασταση'' ειναι λογος καθαρα πολιτικος κι ενεχει πολιτικη τοποθετηση εφοσον αναφερεται και απο πολιτικα προσωπα τα οποια ομως καλυπτονται απο την βουλευτικη ασυλια..
Η παρακινηση σε παρτυ οχι......

GeorgeP 03-10-2013 13:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 954125)

Αν εχεις να πεις κατι πες το μην ντρεπεσαι........:ye33:

gepol 03-10-2013 13:12

Απόσπασμα:

Ετσι.........

GeorgeP 03-10-2013 13:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 954134)
Ετσι.........

...αλλιως ισως?:ye33:

paschalis 03-10-2013 13:36

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gepol ( 954134)
Ετσι.........

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 954138)
...αλλιως ισως?:ye33:

Αυτο που θελουν αν σου πουν οι ανθρωποι ειναι ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!
Να σταματησεις σου ζητανε γιατι εχεις ξεφυγει τελειως..
Να σταματησεις να προκαλεις τους συμφορουμιτες σου..
Ελπιζω κατω απο το μηνυμα μου να μπουν οι αλλοι εκατο που ποθουν και εκφραζουν
με πμ και κουβεντα εκτος φορουμ το ιδιο πραγμα.
Το γνωριζεις βεβαια απο πρωτο χερι.Το ακους συνεχεια απο τους φιλους σου που ειναι και συμφορουμιτες μας
αλλα μπροστα στο βωμο της διασκεδασης σου-γιατι αυτο κανεις εδω μεσα,διασκεδαζεις-δεν λογαριαζεις τιποτα:mad:

Υ,Γ,
Το κειμενο το εγραψα γιατι μερες τωρα ψαχνω να βρω φιλους απο δεω μεσα να παμε εκδρομη και αυτοι με καλουν να τους συναντησω εκτος GS Forum.
Αν νομιζεις οτι θα εγκαταλειψουμε αυτο το δημιουργημα της παρεας το γεματο ταξιδια και χαρες γνωριμιες φιλιες φωτογραφιες των παιδιων μας και των φιλων μας για να εχεις εσυ -ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ- βημα να διασκεδαζεις εισαι ποΛυ μα πολυ γελασμενος....

italos 03-10-2013 13:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 954132)
Νίκο,

Ο αλλος λογος που ενηργησα ετσι ηταν γιατι θυμωσα μαζι σου......θυμωσα διοτι η παρακινηση σε επανασταση ειχε ταπεινα ελατηρια κι οχι αγωνιστικη, εστω αριστερη, πολιτικη διαθεση.Θιχτηκε δικος σου ανθρωπος απο το κλεισιμο της ΕΡΤ και ειπες να παρακινησεις τον κοσμο σε επανασταση.....
Δεν ενηργησες το ιδιο σε αλλα παρομοια θεματα οπου θιγοντουσαν αλλοι, προφανως διοτι η κατσικα του γειτονα δεν μας ενδιαφερει......
Αυτος ηταν η αιτια που το φυλαξα και το εβγαλα σημερα στην φορα ευκαιρειας δοθεισης.....
Δεν σε ρωτω τι κανει σημερα ο δικος σου ανθρωπος, ελπιζω να ειναι με τους εξυπνους παρεα και να μην ακολουθησε τους καταληψίες του Μεγαρου της ΕΡΤ.

Θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι για το τι γραφουμε εδω μεσα διοτι καλλιστα μπορει αντι στην θεση του GeorgeP να ειναι καποιος αλλος και να φερει σε δυσκολη θεση μελη και αντμιν....;) πραγμα που φανταζομαι δεν θελει κανεις μας.

Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά τα 2.....και δεν ξανασχολούμαι, όχι μαζί σου γενικά στα θέματα αυτά, γιατί βλέπω να βρίσκουμε και κανένα μπελά....και δεν είναι ότι με ανησυχεί κάτι.....απλά ασχολούμαι με άλλα πράγματα κατεμε πιο επικοδομιτικά για την ζωή μου.

1ον σε άνθρωπο που σε ιδ.τράπεζα εν μέσω απολύσεων συγχωνεύσεων κτλ κτλ.....έχει στο ενεργητικό του απο τον 4/2012 εώς τον 9/2013 35 μέρες απεργία(με όποιο προσωπικό κόστος αυτό στην επαγγελματική μου καριέρα και όσοι είναι στις τράπεζες το γνωρίζουν...αλλά και τα οικονομικά γτ 35μέρες απεργία ξέρουμε όλοι πόσα λευτά είναι) απο τις οποίες οι 10 μαξιμουμ ήταν για τον κλάδο μου.....και όλες οι άλλες για τους δασκάλους, για τος υπαλλήλους στο μετρό...για την αδεδυ, για την ερτ... για για για.....και φυσικά πήγαινα όποτε μπορούσα και στις πορείες δεν σημαίνει ότι με ένοιαξε ποτέ η κατσίκα μου(ούτως η άλλως εμένα η μητέρα μου καταθ΄τει χαρτιά για σύνταξη.....δεν χάσαμε και τίποτα σαν οικογένεια οικονομικά τουλάχιστον)......ΑΠΛΑ πολύ ΑΠΛΑ την ΕΡΤ την πονάω πιο πολύ απο όλα τα άλλα ακόμα και απο την δικιά μου τη δουλειά γιατί αυτή με μεγάλωσε με έζησε κτλ κτλ και πάντα μα πάντα με τα χάλια που είχε θα την υπερασπίζομαι(άλλωστε εγώ πρώτος μέσα απο εδώ έχω γράψει τα κακώς κείμενά της) και για αυτό έβγαλα το συγκεκριμένο ποστ.

2ον όντως τελικά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στο τι γράφουμε...(ποιός ξέρει μπορεί να κάνουνε και κανένα ντου στο σπίτι μου οι δημοκράτες μετά το μανιφέστο μου για την ΕΡΤ και ποιός ξέρει τι θα βρούνε στη γιάφκα μου στον Γέρακα....)γιατί απο ότι φαίνεται το μάτι κ το αυτί του μεγάλου αδερφού είναι παντού και απο ότι φαίνεται και εδώ μέσα....

GeorgeP 03-10-2013 13:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 954146)
Αυτο που θελουν αν σου πουν οι ανθρωποι ειναι ΣΤΑΜΑΤΑ!!!!
Να σταματησεις σου ζητανε γιατι εχεις ξεφυγει τελειως..
Να σταματησεις να προκαλεις τους συμφορουμιτες σου..
Ελπιζω κατω απο το μηνυμα μου να μπουν οι αλλοι εκατο που ποθουν και εκφραζουν
με πμ και κουβεντα εκτος φορουμ το ιδιο πραγμα.
Το γνωριζεις βεβαια απο πρωτο χερι.Το ακους συνεχεια απο τους φιλους σου που ειναι και συμφορουμιτες μας
αλλα μπροστα στο βωμο της διασκεδασης σου-γιατι αυτο κανεις εδω μεσα,διασκεδαζεις-δεν λογαριαζεις τιποτα:mad:

Υ,Γ,
Το κειμενο το εγραψα γιατι μερες τωρα ψαχνω να βρω φιλους απο δεω μεσα να παμε εκδρομη και αυτοι με καλουν να τους συναντησω εκτος GS Forum.
Αν νομιζεις οτι θα εγκαταλειψουμε αυτο το δημιουργημα της παρεας το γεματο ταξιδια και χαρες γνωριμιες φιλιες φωτογραφιες των παιδιων μας και των φιλων μας για να εχεις εσυ -ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ- βημα να διασκεδαζεις εισαι ποΛυ μα πολυ γελασμενος....

Ο georgep ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ????????

Πασχαλη κανε ΜΑΣ την χαρη και σοβαρεψου..........:u59:

ΟΧΙ δεν σταματαω, εχεις προβλημα? Νεύρα

Σε πηρε κανεις απο αυτους που παρεθεσες και σου εκανε παραπονα? :u55:

κανε μας την χαρη καλε μου κι αν δεν αντεχεις οπου βλεπεις πολιτικο νημα να στριβεις γωνια!!!:u56:
αλλους 100???? καλα μουρλος εισαι........:Απορία:

Οσο για τις εκδρομες μαλλον για το τι κρανος επιθυμεις να φορεσουν σε καλουν...........
:lo19:

alx_k 03-10-2013 13:55

GeorgeP ήρθε η ώρα να μας αφήσεις ήσυχους!

Έχουμε πολύ υπομονή αλλά και αυτή έχει τα όρια της.

Συμφωνω απόλυτα με τον Πασχάλη.

Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ!

GeorgeP 03-10-2013 13:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από italos ( 954153)
Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτά τα 2.....και δεν ξανασχολούμαι, όχι μαζί σου γενικά στα θέματα αυτά, γιατί βλέπω να βρίσκουμε και κανένα μπελά....και δεν είναι ότι με ανησυχεί κάτι.....απλά ασχολούμαι με άλλα πράγματα κατεμε πιο επικοδομιτικά για την ζωή μου.

1ον σε άνθρωπο που σε ιδ.τράπεζα εν μέσω απολύσεων συγχωνεύσεων κτλ κτλ.....έχει στο ενεργητικό του απο τον 4/2012 εώς τον 9/2013 35 μέρες απεργία(με όποιο προσωπικό κόστος αυτό στην επαγγελματική μου καριέρα και όσοι είναι στις τράπεζες το γνωρίζουν...αλλά και τα οικονομικά γτ 35μέρες απεργία ξέρουμε όλοι πόσα λευτά είναι) απο τις οποίες οι 10 μαξιμουμ ήταν για τον κλάδο μου.....και όλες οι άλλες για τους δασκάλους, για τος υπαλλήλους στο μετρό...για την αδεδυ, για την ερτ... για για για.....και φυσικά πήγαινα όποτε μπορούσα και στις πορείες δεν σημαίνει ότι με ένοιαξε ποτέ η κατσίκα μου(ούτως η άλλως εμένα η μητέρα μου καταθ΄τει χαρτιά για σύνταξη.....δεν χάσαμε και τίποτα σαν οικογένεια οικονομικά τουλάχιστον)......ΑΠΛΑ πολύ ΑΠΛΑ την ΕΡΤ την πονάω πιο πολύ απο όλα τα άλλα ακόμα και απο την δικιά μου τη δουλειά γιατί αυτή με μεγάλωσε με έζησε κτλ κτλ και πάντα μα πάντα με τα χάλια που είχε θα την υπερασπίζομαι(άλλωστε εγώ πρώτος μέσα απο εδώ έχω γράψει τα κακώς κείμενά της) και για αυτό έβγαλα το συγκεκριμένο ποστ.

2ον όντως τελικά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στο τι γράφουμε...(ποιός ξέρει μπορεί να κάνουνε και κανένα ντου στο σπίτι μου οι δημοκράτες μετά το μανιφέστο μου για την ΕΡΤ και ποιός ξέρει τι θα βρούνε στη γιάφκα μου στον Γέρακα....)γιατί απο ότι φαίνεται το μάτι κ το αυτί του μεγάλου αδερφού είναι παντού και απο ότι φαίνεται και εδώ μέσα....

Ειδες που ειχα δικιο οταν ειπα οτι το γραπτο σου περι ''επαναστασης'' ηταν καθαρα πολιτικο?;)

Αν μου επιτρεπεις θα σου δωσω μια συμβουλη αφου εισαι στον Ιδ.τομεα, τις απεργιες που συμετειχες θα τις πληρωσεις αργα ¨η γρηγορα με τον εναν ¨η τον αλλο τροπο. Ο εργοδοτης δεν ξεχνα ΠΟΤΕ!!! μαζι με αυτον δεν ξεχναν, κι ενημερωνονται, στο λεω εκ πειρας, και οι γυρω απο αυτον του ιδιου χωρου επιχειρηματιες, και τοτε δεν θα σε σωσει κανενα κομα και κανενας πολιτικος.......

Αδελφικη συμβουλη σαν μεγαλυτερος με 9000 ενσημα ιδ. υπαλληλος σου δινω.......

GeorgeP 03-10-2013 13:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από alx_k ( 954157)
GeorgeP ήρθε η ώρα να μας αφήσεις ήσυχους!

Έχουμε πολύ υπομονή αλλά και αυτή έχει τα όρια της.

Συμφωνω απόλυτα με τον Πασχάλη.

Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ!

Καλα κανεις..........υπολοιπονται αλλοι 99......

Δεν πιστευω να υπονοεις να φυγω απο το φορουμ.......:D:lo19:
:ye33:

tattoopanther 03-10-2013 14:13

.,.,στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.,.,.,

jmar 03-10-2013 14:27

Πως καταντησαμε ετσι....:( :mad:

gsmaniac 03-10-2013 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 954159)
Καλα κανεις..........υπολοιπονται αλλοι 99......

Δεν πιστευω να υπονοεις να φυγω απο το φορουμ.......:D:lo19::ye33:

μην φυγεις απο το φορουμ, αλλα τουλαχιστον, σταματα να διωχνεις νεους ανθρωπους, οι οποιοι εχουν διαφορετικες αποψεις....γενικως:cool:

εσυ την εχεις "καψει" την γουνα σου.....
ασε να γραψει και κανενας νεος.....
δεν σε ενδιαφερει το φορουμ και οι νεοι, που κοσμουν τις σελιδες ταξιδιωτικων????

να τρεχεις σε δικηγορους γραπτα μελων....
τι να πω ρε γιωργη....
κριμα.....

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:02.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!