GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6464)

Kolokas 31-12-2009 13:40

Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών !

Παιδια εβαλα και γω επιτελους pirelli scorpion!!!! δεν εχω ξαναβαλει pirelli, ηθελα να τα δοκιμασω θα δω και θα σας πω.
Παντως τα παιδια ηταν super!!!!!καλη και αμεση εξυπηρετηση και με κερασμα καφεδακι,
Ενα μπραβο στα παιδια που τρεξανε για να βρουν το μαγαζι:sm5::sm8:

GeorgeP 31-12-2009 15:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από epimelitisf ( 110172)
Ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις, σε εμένα κάποιοι άλλοι "ειδικοί" που δεν ασχολούνται με την ασφάλεια των δρόμων αλλά με την ασφάλεια πτήσεων, μου ανέλυσαν γιατί είναι καλύτερα στην συγκεκριμένη μηχανή, -που προτείνει και η μαμά την γόμα V-, αυτή είναι πιο απαραίτητη για τους ελληνικούς δρόμους....

Η πρόσφυση π.χ. στην Αττική Οδό, που θεωρείται ο πιο "καλός" δρόμος σε θέματα δείκτη πρόσφυσης ασφαλτοτάπητα, μπορεί να αποδειχθεί συνεργάσιμος με ελαστικά Η, σε μηχανές που ο κατασκευαστής δεν τα εφοδιάζει με ανάλογου τύπου γόμα...π.χ.
GS 1200!

Το ενα ερχεται σε αντιθεση με το άλλο σε αυτες τις δυο παραγραφους!!! Θεωρεις οτι τα ελαστικα τυπου ''Η" ειναι καλλυτερα για την Αττικη Οδο με το γερμανικου τυπου οδοστρωμα ενω τα τυπου ''V'' σωστοτερα για την Ελληνικη ασφαλτο υπονωοντας την κακη Ελληνικη ασφαλτο!! Ομως...... στην Γερμανια η ασφαλτος ειναι........Γερμανικη και οι GS που κυκλοφορουν εκει απο το εργοστασιο εχουν τυπου ''V" ελαστικα!!!!!!

Σημ. Τι δουλεια εχουν οι μηχανικοι αεροσκαφων με τα ελαστικα και τους τυπους τους? Αλλα τα ελαστικα του αεροπλανου κι αλλα - μα τελειως άλλα - των κοινων οχηματων!!

Απόσπασμα:

Ξεκαθαρίζω το τοπίο και αναφέρω ότι δεν τίθεται ζήτημα "ταχύτητας" 210 ή 240 χλμ/ώρα...

Φανταζομαι οτι το λες θεωρητικα και σαν σχημα λογου γιατι πρακτικα υπαρχει θεμα και μαλιστα μεγάλο!!

Απόσπασμα:

Απλά η GS 1200, καθώς και άλλες ανάλογου βάρους, όγκου, δύναμης, ροπής κλπ μηχανές δεν μπορούν να συνεργαστούν άμεσα και σε επιτρεπτό επίπεδο, βάσει των μετρήσεων των κατασκευαστών, με πιο "μαλακά" ελαστικά"....π.χ. δείκτη Η!

Αν και το ''μαλακά'' το βαζεις μεσα σε εισαγωγικά ειναι ευκολα παρεξηγησιμο διοτι οι δεικτες ταχυτητας των ελαστικων ουδεμια σχεση εχουν με το αν το ελαστικο ειναι μαλακο η σκληρό!!!!! Ενα ΕΧΡ τυπου "V" ειναι ακριβως το ιδιο ελαστικο σε μαλακοτητα με ενα ΕΧΡ τυπου ''Η'' και τουμπαλιν!!! Ο δείκτης ταχύτητας ελαστικών δείχνει την μέγιστη ταχύτητα οχήματος στην οποία τα ελαστικά αναμένεται να λειτουργήσουν σωστά. Η διαφορα των ελαστικων κατασκευαστικα ως προς τις διαφορες στους δεικτες ταχυτητας ειναι η ποσοτητα πυριτίου που περιεχουν και καουτσουκ τα οποια μεταβαλουν την αντοχη τους γαι τις ταχυτητες για τις οποιες σχεδιαστηκαν να αντεχουν και εφοσον αυτες ερχονται για μεγάλο χρονικο διαστημα!! Με αλλα λογια, ενα ελαστικο ''Η'' (περισσοτερο καουτσουκ λιγοτερο πυριτιο απο ενα ‘’V’’) θα αντεξη τις ταχυτητες των 240κμ του "V" κι ενα ‘’V’’ θα αντεξει τα 270κμ ενος ‘’W’’ (περισσοτερο πυριτιο λιγοτερο καουτσουκ απο ενα ‘‘’V’’’) αν και εφοσον τα υπερβαλοντα του σχεδιασμου τους μαξιμουμ κμ δεν συμβουν για πανω απο ενα χρονικο οριο της ταξεως του λεπτου!!! Αυτη η αντοχη στο παραπανω του σχεδιασμου λεγεται ‘’διαστασιολογηση ασφαλειας’’
Μετα απο αυτον τον συντελεστη του ‘’κατι παραπανω’’, το καουτσουκ του ‘’Η’’ στα 240κμ λογω υπερβαλλοντος θερμοκρασιας πολυμεριζεται και αρχιζει και λειωνει με αποτέλεσμα και να ξεκολλησει απο το πελμα σε καποιες περιπτωσεις!!

Απόσπασμα:

Στους ελληνικούς δρόμους λοιπόν και καθ'όσον η πρόσφυση είναι ελάχιστη έως και μηδαμινή σε κάποιους άλλους σε σχέση και με την Αττική Οδό που προανέφερα...τα ελαστικά με δείκτη V "κρατάνε" καλύτερα!!!

Τεραστιο λαθος!!!!! Και συγχωρεσε με!!!!!!
Τα ελαστικα ‘’V” λογω περισσότερου πυριτιου απο τα ‘’Η’’ θελουν περισσότερο χρονο να ζεσταθουν (θερμοκρασια καλης- αριστης λειτουργιας) εκ των πραγματων, και μια ελληνικη γυαλισμενη ασφαλτος ΔΕΝ βοηθαει!! Αντιθετως επιδεινωνει!!!!!!!!! Ενα ελαστικο ‘’Η’’ θα ζεσταθει γρηγοροτερα στις ιδιες συνθηκες!! Αυτος ειναι και ο, ενας απο τους πολλους, λογος που τα 1000αρια στρηταδικα (με ζεστα λαστιχα) σε τετοιους δρόμους με 5η σπιναρουν ενω στην Αττικη Οδο και με πρωτη ειναι δυσκολο!!

Απόσπασμα:

Συμπερασματικά εμένα το "κράτημα" με απασχολεί και όχι τόσο αν ένα ελαστικό με δείκτη H, το τερματίσω ή περάσω τον δείκτη ταχύτητας του, τι συμπεριφορά θα έχει....

Το κρατημα ειναι παντελως ασχετο με τον δεικτη ταχυτητας του ελαστικου σε διαφορες ‘’Η’’ με ‘’V’’, αν μου ελεγες δειτη ‘’Q (160κμ)’’ με ‘’Η’’ ¨η ‘’V’’ ναι τοτε θα υπηρχε προβλημα!!! Αλλα μονον σε ταχυτητες κοντα στα 200κμ!!

Απόσπασμα:

Αυτό το αναφέρω γιατί ακόμα και τα ελαστικά με δείκτη H, για να φθάσουν σε σημείο θεαματικού προβλήματος, θα πρέπει πρακτικά να δουλεύουν εκτός ορίων για πάρα πολύ ώρα συνεχόμενα, να αναπτύξουν θερμοκρασίες πέραν και των πιο τραγικών μετρήσεων του κατασκευαστή, για να φθάσουμε στο σημείο να γίνει ζελές "φράουλα" και να ξεκολλήσει ή να φύγει πάνω από την ζάντα, πράγμα όλιγον τι δύσκολο... ....

Σωστο αυτο σαν παρατηρηση, ωστοσο δεν καταλαβα που κολλαει στην παραπανω δικια σου παραγραφο, αν θες μου εξηγεις!!

Απόσπασμα:

Συνεπώς, αυτός που κάνει επιλογή ελαστικού με δείκτη Η επειδή δήθεν δεν τρέχει και δεν χρειάζεται με δείκτη V, έχει κατά την άποψή μου, μέγα λάθος και ρισκάρει την ασφάλειά του!!!

Ο δεικτης ταχυτητας του ελαστικου επιλεγεται ΠΑΝΤΑ απο τον κατασκευαστη του οχηματος και οχι απο τον ιδιοκτητη του!! Αν ο κατασκευαστης συνιστα ‘’Η’’ θα βαλουμε ‘’Η’’, αν λεει ZR θα βαλουμε αυτο που λεει!!! Διοτι αυτα τα μονα ¨η διπλα γραμματα υποδυλωνουν τους δεικτες ταχυτητας μεν αλλα ο κατασκευαστης εχει υπολογισει και το βαρος της μοτοσυκλετας, την γεωμετρια της, την γωνια καστερ και το ιχνος κ.λ.π., κ.λ.π.!!!

Απόσπασμα:

Και βέβαια το πιο ισχυρό κίνητρο είναι η πώληση γιατί αλλιώς ακούγεται το "210 €" και αλλιώς το "280 ή 300 €"...

Σωστότατος!!!!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 31-12-2009 16:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ablithik ( 109806)
Η τοποθετηση εγινε.
Το καταστημα ειδοποιηθηκε ταχυτατα!!!! ... και η εξυπηρετηση ηταν αψογη.

Μοναδικη παραφωνια, το γεγονος οτι τοποθετηκαν ελαστικα με δεικτη ταχυτητας H αντι για V προτεινει η BMW.Για να μην υπαρχει παρεξηγηση επι του θεματος, δε το ειχα αναφερει στα στοιχεια ελαστικων στο pm.Στο τηλεφωνο οταν εκλεισα ραντεβου ειπα για Anakee 2 για GS 1200 Adventure και ειπαν οκ.Τo αντιληφθηκα μονο οταν τα ειδα και η μηχανη ειχε ανεβει στο σταντ.Δε μου κανει διαφορα (H 210 χλμ./ώρα - V 240 χλμ./ώρα) αλλα θα προτιμουσα ως εξειδικευμενο συνεργειο να ειχε προ αναφερθει αυτη η λεπτομερεια.

Ξανα ευχαριστώ και σε σένα Λεοντοκαρδε
Καλη χρονια σε ολους....

Παρόλο που δεν πρέπει και δεν είναι στα "καθήκοντα" του φόρουμ κ τα δικά μου,

οι τελικές συνεννοήσεις μεταξύ των μελών μας κ του εμπόρου,

καθαρά από μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον προς κάθε συμφορουμίτη μας,

επικοινώνησα με τον Νίκο Περιστερά,

κ μου ανέφερε ότι από Δευτέρα να πας να σου αντικαταστήσει το Η ελαστικό με V ...

.

georgekostas 31-12-2009 16:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 110469)

κ μου ανέφερε ότι από Δευτέρα να πας να σου αντικαταστήσει το Η ελαστικό με V ...

:sm8::sm8:

GeorgeP 31-12-2009 18:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 110469)

.

Καλα το λεω εγω οτι αυτο το φορουμ διαφερει απο οτιδηποτε άλλο υπηρξα μελος του!!!!

Keep moving mates!!!!

:sm8::sm8::sm5::sm4:

aeriko 31-12-2009 18:50

Συγχαρητήρια στο forum

gsmaniac 31-12-2009 20:52

λεοντοκαρδοςςςςςςςςςςςςς.............................
respect......................

Jorge 07-01-2010 18:48

Μόλις απέκτησα κι εγώ τα νέα μου ελαστικά!
Metzeler EXP.

Ευχαριστώ με τη σειρά μου τα παιδιά που ασχολήθηκαν και για αυτή την ομαδική αγορά.

Να είστε καλά και καλές βόλτες!!!!!

kifinas 08-01-2010 13:18

Ετοιμάζομαι και `γώ για τα λαστιχάκια! Τα METZELER EXP

kostas_366 08-01-2010 13:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ablithik ( 109806)
Η τοποθετηση εγινε.
Το καταστημα ειδοποιηθηκε ταχυτατα!!!! ... και η εξυπηρετηση ηταν αψογη.

Μοναδικη παραφωνια, το γεγονος οτι τοποθετηκαν ελαστικα με δεικτη ταχυτητας H αντι για V προτεινει η BMW.Για να μην υπαρχει παρεξηγηση επι του θεματος, δε το ειχα αναφερει στα στοιχεια ελαστικων στο pm.Στο τηλεφωνο οταν εκλεισα ραντεβου ειπα για Anakee 2 για GS 1200 Adventure και ειπαν οκ.Τo αντιληφθηκα μονο οταν τα ειδα και η μηχανη ειχε ανεβει στο σταντ.Δε μου κανει διαφορα (H 210 χλμ./ώρα - V 240 χλμ./ώρα) αλλα θα προτιμουσα ως εξειδικευμενο συνεργειο να ειχε προ αναφερθει αυτη η λεπτομερεια.

Ξανα ευχαριστώ και σε σένα Λεοντοκαρδε
Καλη χρονια σε ολους....

Πάντως, αν δεν ``πλακώνεσαι`` ξαναδέστο. Εμένα, και είναι προσωπική γνώμη, μ αρέσουν τα λάστιχα με μικρό δείκτη. Ειδικά σε άσφαλτο σαν της Αθήνας. Πιάνουν θερμοκρασία εύκολα.
Και πάλι ξαναλέω, προσωπική μου γνώμη είναι.
Καλοφόρετα.

ablithik 09-01-2010 04:23

Λοιπόν, σήμερα αντικατέστησα το μπροστινό με δείκτη V.

Δυστυχώς επειδή στα γραπτά δε είναι πάντα ξεκάθαρος ο τόνος και το ύφος:hmmm:, αύτο που εννοούσα με την πολυ ασχημη εντυπωση που ειχα στα πρωτα χιλιομετρα δεν εχει να κανει με τη διαφορα στο δεικτη αλλα με την αισθηση που ειχε η μπεμπα με νεα λαστιχα. Στα λιγα μηχανακια που ειχα εως τωρα μετα τις αλλαγες ελαστικων παντα το αισθανομουνα λιγο βαρκα γυαλο αλλα οχι τοσο πολυ.
Ειδα οτι ξεφυγε καπως το ποστ και δε μου αρεσε.:yz

Η αληθεια ειναι ότι μόλις περασα τα πρώτα 200-250 χλμ το μηχανακι εμφάνιζε όλο και πιο καλή συμπεριφορά ... αλλά αν και δεν ημουν αποφασισμενος να τα αλλάξω, είπα να παιξω μπάλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Ευχαριστώ και πάλι όσους ασχοληθηκαν για την υλοποιηση της ομαδικής αγορας.
:sm5::sm5::sm5::sm5:

labros 11-01-2010 18:46

Παω για λάστιχα εντος της εβδομάδας. :D
Λεοντόκαρδε σου στέλνω pm.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 12-01-2010 03:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από labros ( 114067)
Παω για λάστιχα εντος της εβδομάδας. :D
Λεοντόκαρδε σου στέλνω pm.

Είσαι ok,

τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού ....;)

.

kifinas 14-01-2010 10:53

Ok και εγώ με τα Metzeler. Όντως ευγενέστατοι και γρήγοροι. Καλα χιλιόμετρα να έχουμε! Α. Και ευχαριστώ πάρα πολύ όσους έτρεξαν,έψαξαν,κλπ. κλπ.:sm8::sm8:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 15-01-2010 03:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara

Nickname: gemara
Τύπο μοτοσυκλέτας: BMW R1200GS - BMW R51/3
Μάρκα/τύπο/μέγεθος ελαστικού: Metzeler Tourance EXP - Classic 3.50/19

Γιώργο είσαι έτοιμος ...

Μπορείς να τηλεφωνήσεις στον Περιστερά,

για να κλείσεις ραντεβού .....;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 15-01-2010 17:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kwstas_kef
Νικο καλησπερα μπορουμε να μαθουμε για το 800 σε χωματινα τι υπαρχει στον Περιστερα?
Σε continental tck80
Metxeler caroo t
Τιμη και αν ειναι ετοιμοπαραδοτα.
Ευχαριστω Κωστας.:D

TKC 80 -------> 175 €

Caroo --------> 175 €

Eτοιμοπαράδοτα Δευτέρα .....:)

labros 16-01-2010 20:52

Ετοιμος κ εγω με τα BW λαστιχάκια μου. Η εξυπηρέτηση απο το κατάστημα ήταν άψογη. Η πρωτοβουλία του GSforum... τι να πούμε, πάντα στα υψηλά στανταρ που μας έχει κακομάθει.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που φροντίζουν για όλους εμάς...
:sm8::sm8:

eos 18-01-2010 12:52

Ηρθε η ωρα για νεα ελαστικα.
Λεοντοκαρδε εχεις pm.
Ευχαριστω πολυ!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 18-01-2010 17:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από eos ( 116823)
Ηρθε η ωρα για νεα ελαστικα.
Λεοντοκαρδε εχεις pm.
Ευχαριστω πολυ!

Είσαι "έτοιμος" ....:)

Μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς με τον έμπορο

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...;)

.

.

gemara 18-01-2010 20:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 115463)
Γιώργο είσαι έτοιμος ...

Μπορείς να τηλεφωνήσεις στον Περιστερά,

για να κλείσεις ραντεβού .....;)

Οι αλλαγές των ελαστικών έγιναν, :D

Θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες, καλή εξυπηρέτηση, φιλικότητα και ευγένεια.

Για την αλλαγή στη 1200, δε χρειάζεται να πω πολλά, είναι γνωστά.
Η πλάκα είναι εδώ!:)

Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ για τη μεσολάβηση, :)

giannis_hornet 19-01-2010 13:29

Eνδιαφερομαι αλλα ΑΜΕΣΑΑΑΑ...μου εσκασε και το λαστιχο...

110/80/19 - 150/70/17
Metzeler Tourance *EXP*

eos 19-01-2010 15:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 116892)
Είσαι "έτοιμος" ....:)

Μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς με τον έμπορο

για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ...;)

Η τοποθέτηση των νεων ελαστικων εγινε!
Σε λιγοτερο απο 24 ώρες ειχα "ξεμπερδεψει".
Η εξυπηρέτηση άψογη!
Το αποτέλεσμα σωστό!
Η διαδικασία γενικότερα, ολοκληρομένη, εύκολη και συμφέρουσα!

Ένα μεγαλο μπράβο στους εμπλεκόμενους!:sm8:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 19-01-2010 17:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από giannis_hornet ( 117217)
Eνδιαφερομαι αλλα ΑΜΕΣΑΑΑΑ...μου εσκασε και το λαστιχο...

110/80/19 - 150/70/17
Metzeler Tourance *EXP*

Είσαι έτοιμος ....:D

Τηλεφώνησε στο κατάστημα (2107775380) για άμεσο ραντεβού ... ;)

.

giannis_hornet 19-01-2010 18:35

τα λαστιχα μπήκαν! ολα μια χαρα...ευχαριστημενος απο την δουλεια και την εξυπηρετηση

ntinopoulos 25-01-2010 09:55

θελω λαστιχα,νικο εχεις πμ!:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 25-01-2010 12:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 119048)

Είσαι ΟΚ....;)

Μπορείς να τηλεφωνήσεις να κλείσεις ραντεβού !

Arkas 25-01-2010 12:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 119048)

Θα αλλάξεις πατούμενα Κωστάκη;:D

ntinopoulos 25-01-2010 23:56

ολα οκ!αποστολη εξετελεσθη!
ημουν μεταξυ pirelli και continental τα οποια φοραγα ηδη.
αν και ημουν πολυ ευχαριστημενος με αυτα τελικα εβαλα τα pirelli,ετσι για δοκιμη!
ακομη ειναι νωρις για εντυπωσεις,το συντομοτερο δυνατο θα επανελθω!
ο νικος ο περιστερας ωραιος τυπος,το ιδιο και τα τυπακια που δουλευουν εκει!
χαρηκα δε,οταν μετα απο συζητηση με τον περιστερα,για ακομη μια φορα επιβεβαιωθηκε η αριστη εικονα που εχουν δημιουργησει τα μελη αυτου του forum στο χωρο του μοτοσυκλετισμου!
τελος ενα μεγαλο μπραβο στο νικο λεοντοκαρδο για το τρεξιμο στο συγκεκριμενο θεμα!

antonis1150GSA 26-01-2010 19:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 119277)
ολα οκ!αποστολη εξετελεσθη!
ημουν μεταξυ pirelli και continental τα οποια φοραγα ηδη.
αν και ημουν πολυ ευχαριστημενος με αυτα τελικα εβαλα τα pirelli,ετσι για δοκιμη!
ακομη ειναι νωρις για εντυπωσεις,το συντομοτερο δυνατο θα επανελθω!
ο νικος ο περιστερας ωραιος τυπος,το ιδιο και τα τυπακια που δουλευουν εκει!
χαρηκα δε,οταν μετα απο συζητηση με τον περιστερα,για ακομη μια φορα επιβεβαιωθηκε η αριστη εικονα που εχουν δημιουργησει τα μελη αυτου του forum στο χωρο του μοτοσυκλετισμου!
τελος ενα μεγαλο μπραβο στο νικο λεοντοκαρδο για το τρεξιμο στο συγκεκριμενο θεμα!

Τα Pirelli φοραω εδω και καιρο τωρα και ειμαι ετοιμος οπου να'ναι να χρειαστουν αλλαγη....δεν θα τα ξαναβαλω...πολυ αποτομο λαστυχο στα πλαγιασματα λωγω χαμηλου προφιλ και αρκετα σκληρο,χρειαζοταν καλο ζεσταμα...σε γενικες γραμμες δεν μου εμπνεε εμπιστοσυνη...Εμαι μεταξυ Bridgestone και Metzeler τωρα...θα δουμε..............Οταν το πατησεις το Pirelli πες μου και την δικη σου αποψη ρε φιλαρακι...;)

ntinopoulos 26-01-2010 23:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από antonis1150GSA ( 119506)
Τα Pirelli φοραω εδω και καιρο τωρα και ειμαι ετοιμος οπου να'ναι να χρειαστουν αλλαγη....δεν θα τα ξαναβαλω...πολυ αποτομο λαστυχο στα πλαγιασματα λωγω χαμηλου προφιλ και αρκετα σκληρο,χρειαζοταν καλο ζεσταμα...σε γενικες γραμμες δεν μου εμπνεε εμπιστοσυνη...Εμαι μεταξυ Bridgestone και Metzeler τωρα...θα δουμε..............Οταν το πατησεις το Pirelli πες μου και την δικη σου αποψη ρε φιλαρακι...;)

αν θες να ακουσεις την αποψη μου βαλε conti trail atack,απιστευτα λαστιχα!
τα metzeler πολυ ασαφη!τα bridgestone πολυ πιο σκληρα απο τα pirelli!

lempoi 27-01-2010 00:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 119583)
αν θες να ακουσεις την αποψη μου βαλε conti trail atack,απιστευτα λαστιχα!
τα metzeler πολυ ασαφη!τα bridgestone πολυ πιο σκληρα απο τα pirelli!

Για λεγε φιλε κωστα.. ειναι οπως τα λες??.. σε λιγο θα χρειαστω και εγω λαστιχα και σκεφτομαι να τα δοκιμασω.. με τα bridgestone ποθ φοραω τωρα εμεινα ευχαριστημενοσ με τα metzeler exp, oxi και τοσο..

Fuji 27-01-2010 04:18

Είμαι στη μπρίζα για νέο ζευγάρι στο DAKARάκι, κι ο προλαλήσας μ' έβαλε σε σκέψεις ... έπεσα σ' αυτό -όποιος έχει όρεξη ας το δει ολόκληρο, και κλίνω προς τα conti ... υπόψιν φοράω απ' τη "μαμά" METZELER SAHARA ENDURO 3. Δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από μια χρήση 70% on - 30% off που κάνω ... θα αλλάξω με τα προτεινόμενα να δω τι παίζει, και να 'χω κι ένα μέτρο σύγκρισης.
Τώρα όσον αφορά την αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα, να ρωτήσω αν κάνει αποστολή επαρχία, κι αν στην τελική υπάρχει κάποιο όφελος αν προσθέσεις στη τιμή τους μεταφορικά και τοποθέτηση; :confused:

ntinopoulos 27-01-2010 12:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lempoi ( 119593)
Για λεγε φιλε κωστα.. ειναι οπως τα λες??.. σε λιγο θα χρειαστω και εγω λαστιχα και σκεφτομαι να τα δοκιμασω.. με τα bridgestone ποθ φοραω τωρα εμεινα ευχαριστημενοσ με τα metzeler exp, oxi και τοσο..

πανο θα σου ελεγα να βαλεις τα conti trail atack,ειναι τα καλυτερα λαστιχα!τα metzeler τα αλλαξα αρον αρον,δε μ αρεσαν καθολου!

ntinopoulos 27-01-2010 12:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 119616)
Είμαι στη μπρίζα για νέο ζευγάρι στο DAKARάκι, κι ο προλαλήσας μ' έβαλε σε σκέψεις ... έπεσα σ' αυτό -όποιος έχει όρεξη ας το δει ολόκληρο, και κλίνω προς τα conti ... υπόψιν φοράω απ' τη "μαμά" METZELER SAHARA ENDURO 3. Δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από μια χρήση 70% on - 30% off που κάνω ... θα αλλάξω με τα προτεινόμενα να δω τι παίζει, και να 'χω κι ένα μέτρο σύγκρισης.
Τώρα όσον αφορά την αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα, να ρωτήσω αν κάνει αποστολή επαρχία, κι αν στην τελική υπάρχει κάποιο όφελος αν προσθέσεις στη τιμή τους μεταφορικά και τοποθέτηση; :confused:

τα conti trail atack βαλε ανεπιφυλακτα!:)

Fuji 27-01-2010 12:26

:sm8:

gsmaniac 03-02-2010 14:57

πριν 1 μηνα,μετα απο αλλαγη ελαστικων στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ και βαζοντας τα METZELER,ακουγα εναν θορυβο γυρω στο 60 με 80 πολυ εντονο απο το πισω λαστιχο.
σκεφτηκα οτι ειναι καινουργια και με τα χλμ,θα στρωσει ο θορυβος.
ομως μετα την πιτα στο ναυπλιο και 2000χλμ,ο θορυβος νεγαλωσε και εγινε πολυ ενοχλητικος.....:hmmm:
ετσι λοιπον πηγα στον περιστερα,να δω τι φταιει.
αρχισα να του λεω οτι κανει θορυβο κλπ και ο τυπος πριν προλαβω να τελειωσω,εχει βαλει ενα καινουργιο METZELER στην μηχανη και εφυγα....:D
το αναφερω γιατι μου εκανε μεγαλη εντυπωση,οτι δεν με αμφισβητησε καθολου,ουτε ειπε καμμια δικαιολογια απο αυτες που ακουμε:hmmm::hmmm:
ακομα μια φορα,μπραβο για την επιλογη του συγκεκριμενου επαγγελματια:D:D:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 03-02-2010 15:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 121790)
πριν 1 μηνα,μετα απο αλλαγη ελαστικων στον ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ και βαζοντας τα METZELER,ακουγα εναν θορυβο γυρω στο 60 με 80 πολυ εντονο απο το πισω λαστιχο.
ομως μετα την πιτα στο ναυπλιο και 2000χλμ,ο θορυβος νεγαλωσε και εγινε πολυ ενοχλητικος.....:hmmm:
αρχισα να του λεω οτι κανει θορυβο κλπ και ο τυπος πριν προλαβω να τελειωσω,εχει βαλει ενα καινουργιο METZELER στην μηχανη και εφυγα....:D
το αναφερω γιατι μου εκανε μεγαλη εντυπωση,οτι δεν με αμφισβητησε καθολου,ουτε ειπε καμμια δικαιολογια απο αυτες που ακουμε:hmmm::hmmm:

Μπράβο Κώστα που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου ...http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-81.gif

Ίσως να μην είναι "λάθος" να επισημαίνουμε εκτός απ' τα "κακά"

και τα "καλά" που μας συμβαίνουν ....

vasorfa 03-02-2010 18:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 121790)

Μπραβο στον Κωστα που το....αναφερει,,,,,;););)

Μπραβο στον Περιστερα για τον Επαγγελματισμο του......;););)

Μπραβο μας για την επιλογη μας:D:D:D:D

καλο ειναι εκτος απο τα ασχημα να ακουγονται και αυτα...:hmmm::hmmm::hmmm:

ntinopoulos 03-02-2010 19:47

αφου ειναι αγριοφατσα ρε σεις ο κωστας!:rolleyes:
τον τρομαξε τον κακομοιρη τον περιστερα!:p

gsmaniac 03-02-2010 20:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 121950)
αφου ειναι αγριοφατσα ρε σεις ο κωστας!:rolleyes:
τον τρομαξε τον κακομοιρη τον περιστερα!:p

η αληθεια ειναι,οτι στο ξεκινημα της κουβεντας του εδωσα την καρτα μου...........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:53.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!