![]() |
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ευτυχώς, από βροχούλες την "γλυτώσαμε" .....:D Αθήνα, Πάτρα, Κόρινθος, Ξυλόκαστρο .... ...τα πάντα καθαρά !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Παιδια τελικα θα ερθω και γω 100% αλλα επειδη εχω μια υποχρεωση στις 10πμ δεν θα μπορεσω να ερθω μαζι σας. Θα σας συναντησω στην καφετερια.
Αλλα δυστυχως μονο για καφε θα ερθω. Μετα θα πρεπει να επιστρεψω Αθηνα. |
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ Kαφετέρια "PLUS" - Σπ. Παπαγεωργίου 29, στην παραλία Ξυλοκάστρου Κορινθίας. Ώρα 12.00
Απόσπασμα:
. |
Σας ζηλεύω ελαφρώς αφού δεν θα έρθω (και μου έχει λείψει μια μικρή βολτούλα), αλλά και αυτό που θα κάνω με ευχαρίστηση θα το κάνω (μαμ στο εστιατόριο που λέμε να γίνει η βάφτιση του μπέμπη).
|
Απόσπασμα:
. |
το meteo.gr δινει βροχες ολη τη μερα αυριο!:(
|
Απόσπασμα:
μη μασας θα αξιζει τον κοπο να συναντηθουμε τοσα ατομα απο παντου Ο ΡΙΤS ΜΟΝΟΣ, θα περασετε απο ισθμο να σας περιμενω και να παμε μαζι?? ή θα πατε απο την νεα εθνικη και εξοδο ξυλοκαστρο??? |
Το ποσειδόν είναι κορυφή και δεν δίνει καθόλου βροχές !!
Μέσααααααα (2 τα άτομα) και καλοφαγάδες :sm7: |
τον Σωτηράκη τον θέλετε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΑι μεις 2 άτομα :D:D:D φαγανιάρικααααααα:D:D:D μάλον με τουτού γιατι το απόγευμα θα πάμε στο χωριό (Τρίπολη ορεινά):) |
Απόσπασμα:
Το ποσειδόν να μην δείχνει βροχές που είναι το πιο έγκυρο, όλα τα άλλα ας δείχνουν ότι θέλουν!!!!!!!!!!!:):);) |
Απόσπασμα:
Σωστόοοοοος ............ Αποψινή ενημέρωση - Ακόμη πιο "καθαρά" τα πράγματα ...:) |
τότε να μήν έρθω και καώ από τον ήλιο!!!:D:D:D
|
Απόσπασμα:
Αλλά να μην αργήσουμε και πολύ, για να πιάσουμε ξαπλώστρες στην παραλία...!:cool: |
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από skippybi http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif τότε να μήν έρθω και καώ από τον ήλιο!!!:D:D:D όχι ρε, θα φέρω αντιηλιακό! Αλλά να μην αργήσουμε και πολύ, για να πιάσουμε ξαπλώστρες στην παραλία...!:cool: http://www.gsforum.gr/images/buttons/quote.gif:sm6::sm6: |
Από την παλιά γέφυρα (Ισθμός) θα περάσετε 'η από την καινούργια?
|
Απόσπασμα:
|
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 http://www.gsforum.gr/images/buttons/viewpost.gif
Από την παλιά γέφυρα (Ισθμός) θα περάσετε 'η από την καινούργια καλημερα Κοστα δεν εχου ποι κατι τα πεδια αρα λογικα απο την καινουρια |
+ 2 εγώ
(δηλαδή θα έρθει φίλος με μηχανή διπλός, συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μου το επιβεβαλιωσε 12.15 χτές το βράδυ...θα δείτε ποιός είναι και βαράτε τον!!!) εμπρός!!!!! μάρς.....:sm7::sm7::sm7: |
Καλό Δρόμο σε όλους παιδιά!!!Λόγω Σοβαρών οικογενειακών υποχρεώσεων θα απουσιάσω!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yzΈφυγα εκτάκτως για Κρήτη!!!Εύχομαι να περάσετε καταπληκτικά όλοι σας!!!!!
|
Δυστυχώς δεν μπόρεσα ουτε και εγώ... Νεύρα:yz
Θα κοιτάξω να έρθω την τετάρτη για καφέ ... cya !!! |
Γύρισα..
Πέρασα πολύ ωραία, όλα όμορφα τακτοποιημένα και όλα μια χαρά.. H πίτα νόστιμη.. Όλοι με τα δωράκια τους και μερικοί με πολύ καλά δώρα.. Είδα και τα φιλαράκια όλα.. Στο γυρισμό, και μετά από πολύ βροχή, χαθήκαμε λίγο.. Και φτάνοντας Σοφικό, πολύ βροχή παιδιά, μα πολύ βροχή, λούτσα... 4-5 βαθμούς Κ αλλά πολύ νερό.. Κράνη θάμπωναν κ.λ.π. -Το σπίντι τελικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο. -Το 1100 σαν σκάνια 141 ήταν στην βροχή. -Τα γάντια Sift είναι χάλια Για να δούμε και καμιά φωτό :) |
καλή προσαρμογή τώρα Κωστή!!!:sm7:
|
πρώτη φορα παρευρέθηκα σε κοπή πίτας σε forum k ομολογώ εντυπωσιάστηκα.... άψογο κλίμα, φοβερή παρέα, αριστη οργάνωση... ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές αλλα k σε όσους συμμετείχαν... περάσαμε υπέροχα.
να ευχηθώ k του χρόνου το ίδιο... καλύτερα δεν μπορώ να φανταστώ, αν k με το gsforum όλα μπορεί να συμβούν προς το καλύτερο. |
:):):)
Συμφωνώ μαζί σου.. Αν και ...κάτι κάνεις λάθος.. :p |
να ευχηθώ k του χρόνου το ίδιο... καλύτερα δεν μπορώ να φανταστώ, αν k με το forumgs όλα μπορεί να συμβούν προς το καλύτερο.[/quote]
Γιώργο (souljaker) Μάλλον ήθελες να πεις με το GSForum ! εεε? :hmmm::hmmm::hmmm: |
http://sl.glitter-graphics.net/pub/1...lvuy3rkxxr.gif
σε όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση της πρώτης εκδήλωσης κοπής της πίτας του forum μας! Ήταν όλα άριστα οργανωμένα με άψογο κλίμα & πολύ καλή παρέα. Εύχομαι σε όλους καθε χρόνο και καλύτερα! http://sl.glitter-graphics.net/pub/3...f8ah19mmdt.gif |
Ναμε και εγω θελω να ευχαριστησω και εγω ολους τους διοργανωτες για τιν φοβερη διοργανωση που εκαναν και για τα δωρα που προσφεραν(εγω ειμαι ενας απο τους νικητες που κερδισαν πολυ ωραιο δωρο ,το κρανος της bmw system5:sm6:ευχαριστω τον danao που τραβηξε τον λαχνο.
|
νε και εχω σιφονο αλα εσισ ι δυο διορθοστε κατι
|
ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα:sm7::sm7:
|
ωχχ...παλιές συνήθειες...ελπίζω να το διόρθωσα....ζητω συγγνώμη φίλοι μου...κεκτημένη ταχύτητα k βιασύνη.
αν ξανακάνω λάθος θα το γράψω 100 φορες gsforum |
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και κατάφεραν να διοργανώσουν αυτή τη γιορτή με τον καλύτερο τρόπο.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα υπέροχα δώρα που μου χαρίσατε! Χάρηκα πάρα πολύ που είδα παλιούς φίλους αλλά και για πολλά άλλα μέλη που γνώρισα από κοντά. Εύχομαι να 'μαστε όλοι καλά και αγαπημένοι και βέβαια να τα λέμε συχνά με μοτο-εκδρομές και όχι μόνο! Και του χρόνου παιδιά!!!!!!!! |
Αυτή φωτο. τα λεει ολα. και του χρόνου πάντα όρθιοι κ ΄πάντα δεμένοι .........:cool:
http://www.imageshack.gr/files/ndvqigzg56j5pkr8zeih.jpg |
Και γω θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους μοχθησαν,οργανωσαν και ετρεξαν την εκδηλωση ωστε να φυγουν ολοι με τις καλυτερες αναμνησεις!!!! Χαιρομε πραγματικα που ειχα την τυχη να σας γνωρισω ολους...:sm8:
|
Απο οτι βλέπω η εκδήλωση πήγε καταπληκτικά!Τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας!!!Σας αξίζουν πολλά Μπράβο!!Πάντα τέτοια και πάντα επιτυχίες!Κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι παρόν!!!Αντε και του χρόνου με υγεία ! ! ! ! !Καμιά φωτογραφία θα βάλουμε??????Please για εμάς που δεν ήρθαμε....please please please please.......:sm1::sm1::sm1::sm1::sm1:
|
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους διοργανωτές και όλη την παρέα....
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πρόσφεραν τα δώρα για την κλήρωση..... |
ηταν ολα υπεροχα ,οι φιλοι ,η παρεα,το κλιμα!!!!!
|
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στους διοργανωτές!!! Ήταν όλα άψογα. Πολύ καλό κλίμα και διάθεση από όλους. Πάντα τέτοια!!! Γιάννη και Φρόσω μαζί με Μπακό, δώσατε ρέστα στο φαγητό!!!! :sm7:
Συγγνώμη που στην επιστροφή έφυγα χωρίς να χαιρετήσω όλο το group και δεν ακολούθησα για καφεδάκι στην Πάχη, αλλά δυστυχώς το μπουφάν (Colori 6ετίας) δεν άντεξε τη βροχή (η αλήθεια είναι ότι φάγαμε μπόλικη!!!) και χέρια, στήθος ήταν ολίγον (πολύ για να είμαι ειλικρινής) μούσκεμα, οπότε ήθελα να φτάσω σπίτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να κάνω ένα ζεστό μπάνιο!!!! Επίσης ούτε τα γάντια αντέξανε!!!! :yz Πάλι καλά που είχα και τα θερμαινόμενα grip!!!Ακόμα κι έτσι πάντως τα ακροδάχτυλα δεν τα πολυένιωθα!!! Τελικά μάλλον χρειάζομαι εξοπλισμό!!!!!! Όπως και να χει πέρασα πολύ καλά και άνετα θα το ξανακανα!!!! :) P.S. Τα δώρα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!!!!!!! Μπράβο στους διοργανωτές!!!!! Εύγε και στον Δημήτρη (αν θυμάμαι καλά!!Συγγνώμη αν κάνω λάθος στο όνομα) για την υπομονή του με τις λίστες και το μοίρασμα των δώρων. Ο άνθρωπος είχε αφήσει το φαγητό και πέρναγε από τα τραπέζια για να μοιράσει και τα τελευταία δώρα!!!! Ευχαριστούμε!!! |
Χαρηκα και γω που ηρθα και συναντησα μερικους απο τα παλια.
Η διοργανωση φανηκε να ειναι και ηταν πολυ καλα οργανωμενη. Μπραβο σ ολους. |
Mπράβο στα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για την πετυχημένη κοπη τησ πιτας....και ενα μεγααλο ευχαριστώ σε όλη την παρέα!!!!!!τα δωρα σουπερ μπράβο και στα παιδια που τα πρόσφεραν...παντα τετοια και να καρατάτε το χαμόγελο που είχατε χθες ολοι....σας πάει πολυ!!!!!!!!;);););)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!