GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19270)

Jefe 29-04-2011 19:49

Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 370116)
ενα
ειναι σιγουρο οι σκηνιτες
δεν βαζουν προκαταβολες:)

:sm7::sm7::sm7:

Νομίζεις.... Τρελλή κούρσα στο ποτάμι....

:sm7::sm7::sm7:

Jefe

paschalis 29-04-2011 19:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 369992)
Πασχάλη μου μην σε απασχολεί το θέμα. Εάν δεν βρούμε το χώρο που σου αρέσει έξω από το χωριό (έχει ξωκλήσι) θα πάμε σε αυλή σπιτιού φίλου. Είναι λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο.
Να πάμε με το καλό και όλα θα γίνουν…..
Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις

Μπραβο φιλε γιατΙ αλλιως θα επρεπε να βαλουμε σκηνακια στα χωραφια:confused:

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:)

napgeo 29-04-2011 20:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 370067)
.

Βρε παιδιά μιλάτε:cool:...σε ποιο λογαριασμό βάζουμε την προκαταβολή και πόσα:)
?
Εννοώ οι των σκηνών γιατί δεν το έχω καταλάβει καλά...:confused:

Τεό πες σε παρακαλώ που και πόσα ευρώ καταθέτουμε οι των σκηνών:Απορία:?

είναι κάτι σαν οργανωμένο κάμπινγκ:confused::Απορία:
.

Κακιούλες βλέπω.
Η προκαταβολή έγινε μετά απο απαίτηση του teo71 όταν δήλωσα ότι μου αρέσει η τράκα.
Για την ταβέρνα είναι.......

Kat 29-04-2011 20:16

Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Strats ( 370085)
Κατερίνα, με όλη μου την καρδιά θα σου έλεγα, κόψε απ αλλού, αλλά τον εξοπλισμό του αναβάτη να τον πάρεις ΌΛΟΝ! Μην ταξιδεύεις με τζιν, χειμώνα καλοκαίρι, το παντελόνι μηχανής είναι απαραίτητο για την ασφάλειά σου. Οι συνέπειες μια τούμπας με τζίν μπορεί να είναι καταστρεπτικές ;)

Στράτο, ευχαριστώ για το 'σπρώξιμο'. Η αλήθεια είναι ότι θα τον αγόραζα όλον τον εξοπλισμό κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς μιας και κανονίζω μεγάλο ταξίδι για το καλοκαίρι, απλά δεν ήξερα για πιο κοντινά τι παίζει. Η αλήθεια είναι πως μια δυο μικροτουμπίτσες που έχω φάει τα πόδια την πλήρωσαν, οπότε σε 'ακούω'... Πάω για κανονικά ψώνια λοιπόν χωρίς εκπτώσεις και σκέψεις!!! :rolleyes:

Hekima 29-04-2011 20:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kat ( 370142)
Στράτο, ευχαριστώ για το 'σπρώξιμο'. Η αλήθεια είναι ότι θα τον αγόραζα όλον τον εξοπλισμό κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς μιας και κανονίζω μεγάλο ταξίδι για το καλοκαίρι, απλά δεν ήξερα για πιο κοντινά τι παίζει. Η αλήθεια είναι πως μια δυο μικροτουμπίτσες που έχω φάει τα πόδια την πλήρωσαν, οπότε σε 'ακούω'... Πάω για κανονικά ψώνια λοιπόν χωρίς εκπτώσεις και σκέψεις!!! :rolleyes:

Κατερίνα επειδή και σαν οδηγός και σαν συνοδηγός τις έφαγα τις τουμπάρες και τις τουμπίτσες και την πλήρωσαν και τα χέρια και τα πόδια
και τα πλευράκια, πλήρης εξάρτηση μη ξεχάσεις τίποτε;)

staga1200 29-04-2011 20:34

Απόσπασμα:

Mπράβο Κατερινάκι !! Η μεγάλο ταξίδι κάνεις ή μικρό τον εξοπλισμό πρέπει να τον πάρεις !! Και γνώμη μου να πάρεις και καλά πράγματα !!! Πιό φρόνημο είναι να πάρεις κάτι για τον εξοπλισμό σου παρά κάτι για τον καλοπισμό της GS !!!:):)

CPretenteriS 29-04-2011 21:09

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 370147)
Κατερίνα επειδή και σαν οδηγός και σαν συνοδηγός τις έφαγα τις τουμπάρες και τις τουμπίτσες και την πλήρωσαν και τα χέρια και τα πόδια
και τα πλευράκια, πλήρης εξάρτηση μη ξεχάσεις τίποτε;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από staga1200 ( 370148)
Mπράβο Κατερινάκι !! Η μεγάλο ταξίδι κάνεις ή μικρό τον εξοπλισμό πρέπει να τον πάρεις !! Και γνώμη μου να πάρεις και καλά πράγματα !!! Πιό φρόνημο είναι να πάρεις κάτι για τον εξοπλισμό σου παρά κάτι για τον καλοπισμό της GS !!!:):)

Οτι σου ειπαν τα παιδια Κατερινιώ !!! ;)

Αν βρεις χρονο αυριο, πεταξου μεχρι Ηλιούπολη (Κεφαληνιας 44 αν θυμαμαι καλα) γιατι εχει μια αποθηκη Dainese με καλα και σε πολυ καλές τιμες πραγματα!!! Για περισσοτερες λεπτομερειες, τηλ. στο προφιλ μου!! :)

Sorry για το spam παιδες αλλα επειδη καποια στιγμη ξεπαραδιαστηκα οντας ασχετος, θεωρω υποχρεωση μου να προφυλαξω καποιον απο το να παθει το ιδιο!! ;)

Kat 30-04-2011 00:39

Παιδιά ευχαριστώ για τις καλές συμβουλές! Έτσι όπως τα λέτε είναι τα πράγματα... Με τη μηχανή έχω καταλάβει πως οι εκ πείρας συμβουλές των άλλων κάθε άλλο παρά αμελητέες είναι!
Την αποθήκη στην Ηλιούπολη την ξέρω, από εκεί έχω ήδη πάρει τα περισσότερα. Ήταν τάμα την πρώτη φορά για να την βρω αλλά όντως έχουν αρκετά πραγματάκια και σε καλές τιμές. Το μπουφάν το γυναικείο ήταν οι μόνοι που το είχαν όταν πρωτοέψαχνα. Όλοι οι άλλοι δεν έβγαζαν νούμερα...
ΕΚδρουμούλα λοιπόν και με φουλ έξτρα (η αναβάτισσα, όχι η μηχανή ;)) !!!

teo71 30-04-2011 01:29

Attention Please

...
Προκαταβολές

1. Teo 71 (οικοτροφείο)

2. Dent(Δπλος) CasaCalda - Αρχική (Προκ. ok)

3. sakis (διπλός) Casa La Noi (Προκ. ok)

4. paschalis (Μονός) (σκηνή)

5. Napgeo (σκηνή) (Προκ. οk)

6. Commander (διπλός)Casa La Noi (Προκ. οk)

7. moby gr (Διπλός)Casa La Noi (Προκ. οk)

8. KAS(διπλός)CasaCalda - Αρχική (Προκ. οk)

9. Magelanos (Μονός) (οικοτροφείο)(Προκ. οk)

10. Strats (διπλός)Casa La Noi (Προκ. οk)

11. Man gs (Μονός) (σκηνή)

12. Xanthi & Frits (διπλοί)Casa La Noi (Προκ. οk)

13. Mits70 (διπλός)CasaCalda - Αρχική (Προκ. οk)

14. Staga1200 (μονός) (σκηνή)

15.Motovlamenos (διπλός) (οικοτροφείο) (Προκ. ok)

16. REK (διπλός) (οικοτροφείο) (Προκ. ok)

17. Siraxanz (διπλός) (σκηνή)

18. GsManiac (διπλός) (σκηνή)

19. Tsompanis ?? (σκηνή)

20. Jefe & Syvaris Casa La Noi (Προκ. ok)

21. Kossos (μονός) (σκηνή)

22. Varaderistas (διπλός) Casa La Noi (Προκ. ok)

23. Alx k (σκηνή)

24. egefalikos (σκηνή)

25. CPretenteriS (διπλός) (Προκ. ok)

26. Kat (σκηνή)

Λογαριασμοί ξενώνων..

Ξενώνας Οικοτροφείο: Εμπορική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 47415373. Δικαιούχος Γαλάνη Σωτηρία

Ξενώνας Casa Calda: Τράπεζα Πειραιώς. Αρ. Λογαριασμού 5405-001029-833. Δικαιούχος Ντοντορος Παναγιώτης

Ξενώνας Casa la noi: Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού: 448/771495-57. Δικαιούχος Τέφας Ηλίας - Κλεοπάτρα Γιαννούλη..

1. Κάνετε κατάθεση 30 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που αντιστοιχεί στον ξενώνα σας.

2. Το δηλώνετε στο forum.

3. Κρατάτε το αποδεικτικό κατάθεσης και σας αφαιρείται από το τελικό ποσό, όταν πληρώνετε το ξενοδοχείο..

teo71 30-04-2011 01:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 370340)
5. Napgeo (σκηνή) (Προκ. οk)

ΝΑΠΟΟΟΟΟΟ....

Τις σκηνές τις φέρνετε μαζί σας...

Δεν τις νοικιάζουν εκεί...:sm7::sm7:

Αλήθεια που έβαλες την προκαταβολή...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:49.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!