GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Νέα μοντέλα BMW (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18889)

ΙoannisPanagiotidis 18-09-2012 16:31

Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα

....παιδες μην κολλατε σε λεπτομεριες και ξεχνατε την ουσια ...καμια μηχανη δεν στριβει καλυτερα απ την αλλη ....οι οδηγοι τις στριβουνε !

..εξαλου ... αν και εγω λατρης του Offtopic και του spam ...οφειλω να πω οτι εχουμε ξεφύυυγ!!!!!:D

....επι της ουσιας λοπον ....κανα νεο απ το νεο GS εχουμε?

.......:ye33:

GeorgeP 18-09-2012 16:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 760849)
....παιδες μην κολλατε σε λεπτομεριες και ξεχνατε την ουσια ...καμια μηχανη δεν στριβει καλυτερα απ την αλλη ....οι οδηγοι τις στριβουνε !

ευγε......σωστοτατος, το εχουμε πει κι αλλες φορες, ελπιζω ετουτη να γινει αντιληπτο αυτο......

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 760849)
....
....επι της ουσιας λοπον ....κανα νεο απ το νεο GS εχουμε?

.......:ye33:

Απο εσενα περιμενουμε που εχεις πιο αμεση επαφη με τον τοπο παραγωγης.............

NLS 18-09-2012 17:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 760848)
Λογικο................καμια εκπληξη.

Χαχαχα πληρωμένη απάντηση.
Πάντως με τον τρόπο που το λες έξω έχεις πέσει.
Δεν πειράζει όμως.

jmar 18-09-2012 17:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 760793)
σωστα, ακομα και για ενα παλαιολιθικο βαραντερο ειναι πανευκολο...........

Γιωργο βρες καμια αλλη φωτο γιατι αυτην την εχουμε δει 500 φορες :rolleyes:, ενω αντιθετα με gs δεν εχεις παρα να ανατρεξεις σε πολλες του φορουμ ;)
Οταν γινεται η συγκριση για το πιο μηχανακι στριβει καλυτερα ή ευκολοτερα παντα γινεται με βαση να το οδηγαει ο ιδιος οδηγος...οπως το βαραντερο στα πολλα χιλιομετρα σε εθνικη υπερεχει και ειναι πιο ξεκουραστο ετσι και το Gs υπερεχει σε επαρχιακο και ειναι απολαυση να το οδηγας ;)

Κατσε να βγει και το καινουργιο και βλεπουμε τι εχουν βελτιωσει και τι οχι (προσωπικα θα ηθελα μια πιο ταξιδιαρικη 6η οπως εχω ξαναπει ετσι ωστε να μην ''φωναζει'' ψηλα ο boxer και να εχει λιγοτερους κραδασμους) :)

GeorgeP 18-09-2012 17:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 760876)
Γιωργο βρες καμια αλλη φωτο γιατι αυτην την εχουμε δει 500 φορες :rolleyes:, ενω αντιθετα με gs δεν εχεις παρα να ανατρεξεις σε πολλες του φορουμ ;)
Οταν γινεται η συγκριση για το πιο μηχανακι στριβει καλυτερα ή ευκολοτερα παντα γινεται με βαση να το οδηγαει ο ιδιος οδηγος...οπως το βαραντερο στα πολλα χιλιομετρα σε εθνικη υπερεχει και ειναι πιο ξεκουραστο ετσι και το Gs υπερεχει σε επαρχιακο και ειναι απολαυση να το οδηγας ;)

Κατσε να βγει και το καινουργιο και βλεπουμε τι εχουν βελτιωσει και τι οχι (προσωπικα θα ηθελα μια πιο ταξιδιαρικη 6η οπως εχω ξαναπει ετσι ωστε να μην ''φωναζει'' ψηλα ο boxer και να εχει λιγοτερους κραδασμους) :)

Eγω δεν ειπα πουθενα σε αυτο το νημα, ουτε και πουθενα αλλου, οτι το ενα στριβει καλυτερα απο το αλλο................

Την φωτο αυτη την εχετε δει πολλες φορες ειναι η αληθεια αλλα εγω την εβαλα για ΕΝΑΝ που πιθανως να μην την ειχε δει.................κυκλοφορουν δε στο διαδυκτυο κι αλλες παρομοιες με ''στριφτερα'':p βαραντερο οδηγημενα απο θεοπαλαβους.......αλλα ας μην προκαλουμε.....

Ειμαι δε ο πρωτος που ''εκραξα'' οταν αρχισε να θαβεται το νεο GS, σε αυτο εδω το νημα, πριν ακομα το δουμε.....;)

NLS 18-09-2012 17:54

Εγώ πάντως το λέω: Το GS στρίβει όχι λίγο, αλλά πολύ καλύτερα από το Varadero, με τον ίδιο οδηγό,
ΟΚ;

stelth1 18-09-2012 22:45

Στην ΟΜΑΔΑ ελεγαν...αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης,αμα δεν μπορεις καθολου γινε κομμωτης του κ--ου ,για οσους γραφουν οτι δεν ξυνουν μαρσπιε τα VARADERO :ye33:

GeorgeP 19-09-2012 09:57

Ξ Ε Φ Υ Γ Α Μ Ε!!!!!

jmar 19-09-2012 10:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelth1 ( 761083)
Στην ΟΜΑΔΑ ελεγαν...αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης,αμα δεν μπορεις καθολου γινε κομμωτης του κ--ου ,για οσους γραφουν οτι δεν ξυνουν μαρσπιε τα VARADERO :ye33:

Εμας παλι στο σχολειο μας ελεγαν να διαβαζουμε την προταση 2-3 φορες μεχρι να την καταλαβουμε και αν δεν την καταλαβαινουμε παλι να μην απανταμε του κ--ου :rolleyes:
Ειπαμε με ποση EYKOΛΙΑ ξυνουν σε σχεση με τα GS οταν τα οδηγαει ο ιδιος μεσος αναβατης, οχι ο Rossi...;)

ltsiorak 19-09-2012 10:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 761319)
Εμας παλι στο σχολειο μας ελεγαν να διαβαζουμε την προταση 2-3 φορες μεχρι να την καταλαβουμε και αν δεν την καταλαβαινουμε παλι να μην απανταμε του κ--ου :rolleyes:
Ειπαμε με ποση EYKOΛΙΑ ξυνουν σε σχεση με τα GS οταν τα οδηγαει ο ιδιος μεσος αναβατης, οχι ο Rossi...;)

εγω απο την αλλη βαρεθηκα.... κουραστικα... δεν μπορω αλλο να αλλαζω τα πατιναρια απο το βαραντερο... συνεχως φαγωνονται απο τα πλαγιασματα...

αν συνεχισετε να λετε οτι να ειναι να δειτε εγω το τι θα πω
:wo20::wo20::wo20::wo20:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:07.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!