![]() |
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
....παιδες μην κολλατε σε λεπτομεριες και ξεχνατε την ουσια ...καμια μηχανη δεν στριβει καλυτερα απ την αλλη ....οι οδηγοι τις στριβουνε !
..εξαλου ... αν και εγω λατρης του Offtopic και του spam ...οφειλω να πω οτι εχουμε ξεφύυυγ!!!!!:D ....επι της ουσιας λοπον ....κανα νεο απ το νεο GS εχουμε? .......:ye33: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πάντως με τον τρόπο που το λες έξω έχεις πέσει. Δεν πειράζει όμως. |
Απόσπασμα:
Οταν γινεται η συγκριση για το πιο μηχανακι στριβει καλυτερα ή ευκολοτερα παντα γινεται με βαση να το οδηγαει ο ιδιος οδηγος...οπως το βαραντερο στα πολλα χιλιομετρα σε εθνικη υπερεχει και ειναι πιο ξεκουραστο ετσι και το Gs υπερεχει σε επαρχιακο και ειναι απολαυση να το οδηγας ;) Κατσε να βγει και το καινουργιο και βλεπουμε τι εχουν βελτιωσει και τι οχι (προσωπικα θα ηθελα μια πιο ταξιδιαρικη 6η οπως εχω ξαναπει ετσι ωστε να μην ''φωναζει'' ψηλα ο boxer και να εχει λιγοτερους κραδασμους) :) |
Απόσπασμα:
Την φωτο αυτη την εχετε δει πολλες φορες ειναι η αληθεια αλλα εγω την εβαλα για ΕΝΑΝ που πιθανως να μην την ειχε δει.................κυκλοφορουν δε στο διαδυκτυο κι αλλες παρομοιες με ''στριφτερα'':p βαραντερο οδηγημενα απο θεοπαλαβους.......αλλα ας μην προκαλουμε..... Ειμαι δε ο πρωτος που ''εκραξα'' οταν αρχισε να θαβεται το νεο GS, σε αυτο εδω το νημα, πριν ακομα το δουμε.....;) |
Εγώ πάντως το λέω: Το GS στρίβει όχι λίγο, αλλά πολύ καλύτερα από το Varadero, με τον ίδιο οδηγό,
ΟΚ; |
Στην ΟΜΑΔΑ ελεγαν...αμα δεν μπορεις γινε κομμωτης,αμα δεν μπορεις καθολου γινε κομμωτης του κ--ου ,για οσους γραφουν οτι δεν ξυνουν μαρσπιε τα VARADERO :ye33:
|
Ξ Ε Φ Υ Γ Α Μ Ε!!!!!
|
Απόσπασμα:
Ειπαμε με ποση EYKOΛΙΑ ξυνουν σε σχεση με τα GS οταν τα οδηγαει ο ιδιος μεσος αναβατης, οχι ο Rossi...;) |
Απόσπασμα:
αν συνεχισετε να λετε οτι να ειναι να δειτε εγω το τι θα πω :wo20::wo20::wo20::wo20: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!