GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

manos CB 01-03-2012 22:10

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Παιδιά Καλησπέρα
Είμαι ο Μάνος Manos CB από το Ηράκλειο φιλαράκι και συνάδελφος του Ευτύχη
Ο Ευτυχούλης με ξεμυάλισε με την εκδρομή του Forum στο Άγιο Όρος και μιας και θα ανέβουμε παρέα με τις μηχανές στην Θεσσαλονίκη για ένα συνέδριο προλαβαίνω να έρθω μαζί σας στο Άγιο Όρος στις 20/4
Πείτε μου τι πρέπει να κάνω και αν προλαβαίνω να συμμετάσχω στην όμορφη παρέα σας .
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να βρεθώ στην Άγια Πολιτεία και να πάρω και εγώ μαζί σας την άγια επιφοίτηση

kostaskyriakos 02-03-2012 00:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 614677)
Δηλαδή Θάνο, κατάφερες και έκλεισες τις Μονές και ημερ/νίες της ομάδας του Στάθη (TARKAS); Σωστά σε έχω παρακάτω;
Να γίνει τότε το τρίκλινο-δίκλινο της παρέας, 2-τρίκλινα;

1. ΤΑRΚΑS :

18/04 Κουτλουμουσίου
19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα
20/04 Γρηγορίου
21/04 Αγίου Παύλου

Η ομάδα αποτελείται από:

α. TARKAS
β. αδερφός TARKA
γ. kostasKyriakos
δ. KostasKyriakos φιλος
ε. Vasorfa
στ. ΤΗANOSEOD

:re25::re25::re25::re25::re25::re25::re25:

Fuji 02-03-2012 09:06

Καλημέρα Μάνο. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Για τη διαδικασία θα σε ενημερώνει ο Ευτύχης. Μείνε κι εσύ αν θες συντονισμένος για ότι νεότερο. Μετράμε αντίστροφα!

Με το καλό λοιπόν! ;)

manos CB 02-03-2012 09:51

Καλημέρα και από εμένα Νίκο, ευχαριστώ πολύ για την άμεσή ενημέρωση θα έιμαι stand bay με τον Ευτίχη για νεότερα.!!!!!!!!!!!!!!

MARK 02-03-2012 13:27

Τελικά ο φίλος μου που ήταν να έρθει θα έρθει.Ξεκίνησα ήδη τις διαδικασίες για εξασφάλιση διαμονητηρίου και διαμονής στις Μόνες.Οπότε στην ομάδα μου προστίθεται άλλο ένα άτομο ...

manolis1165 02-03-2012 14:22

Καλησπέρα κι εγώ ευτύχη εδώ στο δήμο είμαι άκουσα την εκδρομούλα και μ αρέσει σαν ιδέα (τώρα και αρκετό καιρό σκέφτομαι μια βόλτα στο Αγιο Ορος) τι πρέπει να κάνω γι να έχω κι εγώ συμμετοχή?

Dimitris pa 02-03-2012 16:51

καλησπέρα φιλοι μου , μιας και δε γνωρίζω θα ήθελα να ρωτήσω... Υπαρχει δυνατότητα να μπούμε με τις μηχανές στο Αγιο όρος?

Arkas 02-03-2012 17:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Dimitris pa ( 617473)
καλησπέρα φιλοι μου , μιας και δε γνωρίζω θα ήθελα να ρωτήσω... Υπαρχει δυνατότητα να μπούμε με τις μηχανές στο Αγιο όρος?

Δυστυχώς όχι ...

Sent by Arkas via Tapatalk !

Eftixis 02-03-2012 23:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manolis1165 ( 617328)
Καλησπέρα κι εγώ ευτύχη εδώ στο δήμο είμαι άκουσα την εκδρομούλα και μ αρέσει σαν ιδέα (τώρα και αρκετό καιρό σκέφτομαι μια βόλτα στο Αγιο Ορος) τι πρέπει να κάνω γι να έχω κι εγώ συμμετοχή?

Μανόλη μόνο μαζί δεν κοιμόμαστε, πάρε με τηλέφωνο να σου πω τι γίνετε διότι και έμένα ο Νίκος με τον Αργύρη με βοήθεισαν Να είναι καλά τα παιδιά .

Fuji 03-03-2012 10:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manos CB ( 617098)
Καλημέρα και από εμένα Νίκο, ευχαριστώ πολύ για την άμεσή ενημέρωση θα έιμαι stand bay με τον Ευτίχη για νεότερα.!!!!!!!!!!!!!!

Να 'σαι καλά Μανώλη. ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 617308)
Τελικά ο φίλος μου που ήταν να έρθει θα έρθει.Ξεκίνησα ήδη τις διαδικασίες για εξασφάλιση διαμονητηρίου και διαμονής στις Μόνες.Οπότε στην ομάδα μου προστίθεται άλλο ένα άτομο ...

Η παρέα συνεχίζει να μεγαλώνει. Με το καλό κι ο φίλος!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από manolis1165 ( 617328)

Ότι θες Μανώλη, το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ. Με το καλό κι εσύ λοιπόν!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:41.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!