![]() |
Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland!
Μπράβο και στους τέσσερις σας!
Να είστε πάντα καλά, να οργώσετε τον πλανήτη!!! Ευχαριστούμε για τις ατελείωτες πληροφορίες, σχόλια και φωτογραφίες αλλά και για τον κόπο να τα μοιραστείτε μαζί μας :) |
Παιδιά συγχαρητήρια για το άψογο ταξιδιωτικό και για την εκπληκτική παρέα.
Εύχομαι πάντα να είστε καλά και να κάνετε τέτοια ωραία ταξίδια. |
Με το Θανάση έχουμε πολλά κοινά :). Ενα από αυτά είναι πως τις δύσκολες αποφάσεις τισ πέρνουμε πολύ γρήγορα.
Ετσι, μέσω τηλεφώνου μου ανακοίνωσε πως θα πάμε στη Σκοτία αντί της Πορτογαλίας α, ρε, Πασχάλη.. σου χρωστάω) Ομοίως, μέσω τηλεφώνου μου ανακοίνωσε πως θα συνταξιδέψουμε με κάποιο ζευγάρι κοσμογυρισμένο και αυτό, που όταν ο Θανάσης γνώρισε από κοντά τον σύζυγο ήταν .. έρωτας με την πρώτη ματιά:sm7::sm7: Τον εμπιστεύτηκα, πήγαμε στη Μάνη, γνωριστήκαμε και τελικά το κάναμε. Το είχε πει και ο Καζαντζάκης : πολέμα σε όλο και πιο απλόχωρη παλέστρα. Το ταξίδι καλό, ο καιρός αντίστοιχος βρετανικός, αλλά αυτό που έμεινε είναι τα τοπία οι γνωριμίες οι εμπειρίες και μια μεγάλη ΦΙΛΙΑ. Ευχαριστούμε και εσάς, τα μέλη του forum που μας σκεφτόσασταν, ήσασταν η παρέα μας στα χιλιόμετρα που κάναμε, ήσασταν οι .. πληροφοριοδότες μας (με την καλή την έννοια), και μας δώσατε κουράγιο για να σας φέρουμε και σας τις τόσες φωτογραφίες και πληροφορίες που πιστεύω να βρήκατε αρκετά ενδιαφέροντα. Είμαι πολύ χαρούμενη που σε αυτό το forum αλλά και γενικά στο διαδίκτυο έδωσα και γω το στίγμα μου για να φέρω κάποιες εικόνες και πληροφορίες πιο κοντά σε άλλους φίλους. Αλλωστε τα βιβλία και τα ταξίδια είναι αυτά που μας καλλιεργούν σαν πολιτισμένα όντα. Το πρώτο μου κάνει παρέα το χειμώνα και τό δεύτερο όλο τον χρόν;) Ευχαριστώ τη μεγάλη παρέα των forum για την μοναδική παρέα σε ένα ακόμα μεγάλο ταξίδι. Ευχαριστώ την Ελπίδα για τη συντροφιά και το ατελείωτο κέφι της. Ευχαριστώ τον Κώστα για τη ασταμάτητη κουβέντα. Και τέλος, ευχαριστώ τον Θανάση που για μια ακόμα φορά έκανε το όνειρό μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. άντε και στα επόμενα.;) |
Αυτά είναι ταξίδια...
Να είστε καλά παιδιά, να μας ταξιδεύετε.... |
Πάντα τέτοια παιδιά να έχετε υγεία και να ταξιδεύετε ανά τον κόσμο . :) :) :) ;) |
Εξαιρετικος επιλογος σε ενα εξαιρετικο ταξιδι!
Ο λογος που σας προτεινα να πατε Σκωτια δεν ηταν για να βραχειτε! Που τελικα εγινε κι αυτο! Ηταν γιατι δε θα ξεχασω ποτε την απογοητευση που ενιωσα εγω τριγυρνωντας στη Νοτια Ευρωπη το επομενο καλοκαιρι μετα το ταξιδι μου στο Βορειο Ακρωτηριο. Ενα ταξιδι σαν της Σκανδιναβιας απαιτει κατι αντιστοιχου επιπεδου σαν συνεχεια και αυτο της Πορτογαλιας δεν ηταν το καταλληλο. Ελπιζω τωρα που εχετε στεγνωσει να σας ερχονται μια μια οι μοναδικες εικονες χωρις την κουραση της βροχης και να τις απολαμβανετε διπλα! Κι οπως λενε...γρηγορα στο επομενο!! |
Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, μεσημέρι ώρα του καφέ στην δουλειά και διαβάζω τα πρώτα σου μηνύματα γι' αυτό το ταξίδι, σχεδόν τρεις μήνες μετά διαβάζω τον επίλογο σου. Θανάση αρχικά θα σε ευχαριστήσω για ακόμα ένα ταξιδιωτικό το οποίο με έκανε να νιώθω ότι στην παρέα σας ήμουν και εγώ, πολύ καλά δουλεμένο, οργανωμένο και εκτελεσμένο με κάθε λεπτομέρεια.
Για την Βάνα θα πω να είναι γερή και κεφάτη για τα επόμενα ταξίδια. Να είσαι γερός και για το επόμενο όνειρο ........ |
Κώστα και Ελπίδα πάντα τέτοια και πιο συχνά ;)
|
6 Συνημμένο(α)
εγώ κρατάω στην καρδιά μου αυτές
μου κάνουν καλές αναμνήσεις......... |
όμορφη παρέα όμορφα ταξίδια!!!:):)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!