GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   ΜΟΤΟ BMW ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=10204)

ntinopoulos 06-04-2010 21:50

Απάντηση: ΜΟΤΟ BMW ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 145135)
Είδα σήμερα την 650gs στον δρόμο δικάβαλο . Πάντως αυτοί που την έχουν μόνο βολτούλες και καφεδάκια είναι, δεν εχω δει ποτέ να τσεκάρουν κάποιον:hmmm:!!!

εχω δει παρα πολλους να κανουν περιπολιες,παντως δεν εχω δει να πινουν καφεδακια!:rolleyes:

gandreas 06-04-2010 22:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 145169)
εχω δει παρα πολλους να κανουν περιπολιες,παντως δεν εχω δει να πινουν καφεδακια!:rolleyes:

Τους έχω δει και απλά το αναφέρω χωρίς να το κατακρίνω, άνθρωποι είναι και αυτοί. Απλά μου την δίνει που είναι θεατές στην δουλειά τους, βλέποντας, άλλους να περνάν με κόκκινο, να μπαίνουν ΙΧ ανάποδα σε δρόμους (οι μηχανές εννοούνται) και πολλά άλλα και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑΝεύρα. (σχήμα λόγου, πίνουν τον καφέ τους:p). Μόνο κάτι ταλιμπάν τσεκάρουν για χαρτιά, μήπως είναι τμήμα αλλοδαπών μόνο? Χιχι πλάκα σου κάνω

ntinopoulos 07-04-2010 00:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 145173)

Τους έχω δει και απλά το αναφέρω χωρίς να το κατακρίνω, άνθρωποι είναι και αυτοί. Απλά μου την δίνει που είναι θεατές στην δουλειά τους, βλέποντας, άλλους να περνάν με κόκκινο, να μπαίνουν ΙΧ ανάποδα σε δρόμους (οι μηχανές εννοούνται) και πολλά άλλα και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑΝεύρα. (σχήμα λόγου, πίνουν τον καφέ τους:p). Μόνο κάτι ταλιμπάν τσεκάρουν για χαρτιά, μήπως είναι τμήμα αλλοδαπών μόνο? Χιχι πλάκα σου κάνω

οχι ρε,ισα ισα μου εχει κανει εντυπωση που ειναι συνεχεια σε κινηση!τεσπα και να κατσουν καποια στιγμη...ανθρωποι ειναι!:)

α!και που σαι?που πας μ αυτο το το avatar?...θα σε μπαναρουνε!:sm7:

christosms 18-08-2010 16:06

Εχτές θεαθεί F800 GS στη περιοχή του Πειραιά ,χρώματος λευκού, με διακριτικά της ελληνικής αστυνομίας, και από ότι έμαθα είναι καινούρια παραλαβή 2 εβδομάδων περίπου.

kostas_366 18-08-2010 17:33

Να μην ειμαι φίλος του Βύρωνα!!!

killer 19-08-2010 07:13

Καλημερίζω την παρέα μετά απο αρκετό καιρό. ;)
Δε πιστεύω οτι πρέπει να μας πειράζει το γεγονός οτι η ΕΛ.ΑΣ έχει στον στόλο της μηχανάκια ίδιας μάρκας με τα δικά μας! Τι να πουν οι ιδιοκτήτες Harley στο Αμέρικα ή οι ιδιοκτητες BMW στη Γερμανία που κυκλοφορούν τόσα χρόνια ανάμεσα τους;:rolleyes: Να τα κάψουν;
Προσωπικά θα γουσταρα να δω 1200GS σε χρώματα police, αλλά θα ζηλευα αυτόν που τον πληρωνουν για να καβαλαει τη μηχανή των παιδικων μου ονείρων χωρίς να νοιάζεται για καύσιμα, service, ανακλησεις κλπ :mad:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 19-08-2010 07:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από killer ( 198241)
Καλημερίζω την παρέα μετά απο αρκετό καιρό. ;)

Καλημέρα κ σε σένα .....μετά από καιρό .... :D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 19-08-2010 07:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από killer ( 198241)
Δε πιστεύω οτι πρέπει να μας πειράζει το γεγονός οτι η ΕΛ.ΑΣ έχει στον στόλο της μηχανάκια ίδιας μάρκας με τα δικά μας!

Ίσα ίσα ..... με μεγάλη χαρά το βλέπουμε .... ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!