GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Σβησιματακια! Γιατι? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11721)

taksidiotis 19-04-2011 20:58

Απάντηση: Σβησιματακια! Γιατι?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yamdoc ( 166430)
Εννοω πως εκει που πηγαινα με 60-70 φρεναρα(οχι αποτομα) και ενω παταγα συμπλεκτη εσβησε! Δηλαδη ενω κατεβηκαν σχετικα αποτομα οι στροφες, δεν κρατησε ρελαντι!

ακριβως το ιδιο ειχα παθει κι εγω πριν παθω το μοιραιο.
δεν σου λεω οτι ειναι το ιδιο προβλημα,μαλλον απο καυσιμο....ισως...

J-P-HELLAS 22-04-2011 11:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yamdoc ( 166409)
Σημερα που ενω κινουμουν απο πιο πολλα με σχετικο φρεναρισμα και συμπλεκτη εννοειται η μηχανη εσβησε και αυτο συνεβη 2 φορες!!!!!! Δεν αναψε κανενα λαμπακι και επισης πηρε ανετα με την πρωτη! Γιατι ομως?

δεν ξερω για πιο μοντελο αναφερεσαι, εννοω χρονολογια,
αλλα εγω που το πηρα τωρα το 2011 αλλα ειναι κατασκευης 2010, εχουν μια ανακληση που την βλεπουν οταν το πας στα χιλια χλμ για σερβις και σου αλλαζουν ενα λαμακι στον δεξιο κυλινδρο το οποιο συνεργαζεται με τον αισθητηρα εκκεντροφορου, το οποιο εχει κοπει λιγο στραβα η μυτη του απο το εργοστασιο, με συνεπεια να σβυνει ο κινητηρας γιατι δεν διαβαζει σωστα ο αισθητηρας την κινηση απο το λαμακι,
εμενα μου εσβησε μια φορα και στο συνεργειο αλλαχθηκε επιτοπου με το σερβις και τωρα ολα οκ

ablithik 22-07-2012 12:25

Η δικια μου εμπειρια επι του θεματος ειναι λιγο διαφορετικη.
Μου εχει εμφανιστει τρεις φορες αυτο το το θεματακι με τα σβησιματακια...τις δυο σε διακοπες σε νησι!!!! (βενζινη απο Αθηνα) και την τριτη στην Αθηνα. Κοινος παρανομαστης ειναι οτι και τις τρεις φορες πηγαινε για αρκετα χιλιομετρα με σταθερο γκαζι και χαμηλες στροφες ...χαλαρα..διακοπες... και στο τελος δε κραταγε ρελαντι και οφφφφ.....
Μια διαφορα ηταν οτι μολις εβαζα μπροστα παλι δε κραταγε ρελαντι οποτε επρεπε να μαρσαρω.Τη φορα που ημουν στην Αθηνα, τσιτωσα τα γκαζια και εστρωσε αμεσως...
Ειναι κουραστικο!!!!!
Η τριη φορα που μου μου το εκανε στις διακοπες ηταν χτες :(

hydrostone 22-07-2012 20:36

διακοπτης τιμονιου ειναι παιδια μην σκατε κανα 100 -120 αρι ευρο ειναι και λυνετε το προβλημα σας το ειχα πολυ καιρο εγω και σαν μακακες ψαχναμε τι φταιει!!! σημιωνω οτι ειναι πολυ επικινδινο γιατι αν δεν πατησεις συμπλεκτη οταν το παθεις πολυ απλα τσακιστικες!!!

ablithik 22-07-2012 20:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από hydrostone ( 728543)
διακοπτης τιμονιου ειναι παιδια μην σκατε κανα 100 -120 αρι ευρο ειναι και λυνετε το προβλημα σας το ειχα πολυ καιρο εγω και σαν μακακες ψαχναμε τι φταιει!!! σημιωνω οτι ειναι πολυ επικινδινο γιατι αν δεν πατησεις συμπλεκτη οταν το παθεις πολυ απλα τσακιστικες!!!

Δεν αμφισβητω αλλα τωρα που το δουλεψα πιο ψηλα με 2α και 3η , με στροφες κινητηρα πανω απο 4000, ολα μια χαρα
Τι ακριβως κανει αυτος ο διακοπτης????
Οχι τιποτα αλλο στην επομενη σταση μου, δεν εχει ουτε ευθειες ουτε ασφαλτο

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:04.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!